64

Анонимен

преди 2 седмици

Човекът, който ще вкара Лена в правия път е сър Стенли Ройс - бащата на грубия секс. Той прави дормон сикиш бубу на непослушни кифли и следва доктрината "Целият Вътре Сух". Лена, ще се наядеш на сух бахур. И онази Летящата Козила Ерато и тя ще поеме.

63

Eli

преди 2 седмици

Много нагло, след като всички сърбаме конституционните промени на Христо Иванов от познайте коя партия - Да, България!И защо няма претенции към неговите представители, които са одобрили въпросния драфт, ами има претенции към някой, който е казал, че има такъв одобрен драфт? Да си видят преференциалните резултати от последните избори и да посмалят претенциите!

62

Анонимен

преди 2 седмици

Ленчето много си повярва напоследък, пък и е доста нагла!

61

ДО 62

преди 2 седмици

А ЗА ПОЛЕТИТЕ НА БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ И БОЙКО И ГЕРБ КОЛКО Е ПЛАТИЛ ДАНЪКОПЛАТЕЦА, КАЗВАЙ БЪРЗО ГЕРБЕРАСТ ЧЕРВЕН

60

Анонимен

преди 2 седмици

Какво прекрасно лясто - заличие поведе парада, последваха деепесе, беесепе, сега е ред на розовите понита... ако и баце успее да се включи ше е страхотно

59

Този като Медведев

преди 2 седмици

Пийне 2 буркана с водка и му идва смелостта. (но само пред жените разбира се)

58

Анонимен

преди 2 седмици

С "извиняваме се " не става . Само данапомня вместо на вечерята на високо равнище на Процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ)В Солун Киро и Лена си хапваха и пиеха в скъпиият ресторант Хаят . ЗА ТОЗИ ПОЛЕТ само СМЕ ДАЛИ НИЕ (народа чрез данъци )25 ХИЛ ЛЕВА Общо за ползване на самолета от депутати на ППДБ 400 ХИЛЯДИ по време на управлението им .Това ставаше по време на ковид и бензинова криза при която бензина беше много скъп .Това е само едно нещо "грешките"им са много!

57

до Калановски

преди 2 седмици

Време ти е за Възражане! комунист скaпaн

56

Мухлю

преди 2 седмици

КАЛАНОВСКИ Е ЧЕРВЕН ЧИЧКО.

55

Какво иска от Лена?

преди 2 седмици

Какво иска това червено човече? Доста дълго се кри, но не успя да се скрие и си показа червената боичка това комунистическо подчовече.

54

Анонимен

преди 2 седмици

Типично по български. 1 човек -хайдутин. Двама - чета. Трима - чета с предател.

53

Анонимен

преди 2 седмици

Розовобузеста драма... Сега разбирам, че гугленката си е държанка на Кирцата от много отдавана.

52

Анонимен

преди 2 седмици

Абе така като гледам май ГЕРБ са най-стабилната политическа партия в България.

51

ПРОТЕСТИ, ИЗБОРИ...

преди 2 седмици

ПРОТЕСТИ, ИЗБОРИ, ПРОТЕСТИ, ИЗБОРИ......... НЕСИСТЕМНИТЕ, НЕУРАВНОВЕСЕНИТЕ, НЕНОРМАЛНИТЕ, ВИЕ ДРУГО В ТОЗИ ЖИВОТ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПРАВИТЕ?

50

Анонимен

преди 2 седмици

Киро и Лена са отцепници от партия Да България. Затова и там не ги харесват.

49

когато се взехте

преди 2 седмици

с тиквун си траехте като п..ки.Сега ще плашат с цепене....Абе, господине ВИЕ си го нацепихте с "прането" на буда.Вече отивате само надолу.Цирка на мравояда пират край сарайте на доган няма да се повтори.

48

Анонимен

преди 2 седмици

С едно "извиняваме се " не минава ! Факт че ПП ДБ вместо да градят те замазаха и прелепиха модела Доган Борисов Пеевски ! Факт са сделчиците които не помогнаха на държавата,а само на отделни лица чрез комисиони . Да припомня ли че по тяхно време министър Петков заедно с Лена се качиха на правителственият самолет до Солун за една вечер с приспиване уж на вечерята на високо равнище на Процеса на сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ).Вместо на срещата Киро и лена си хапват и пият в скъпиият ресторант Хаят . ЗА ТОЗИ ПОЛЕТ само СМЕ ДАЛИ НИЕ 25 ХИЛ ЛЕВА Общо за ползване от ППДБ 400 ХИЛЯДИ по в

47

Анонимен

преди 2 седмици

време и да се обръсне, все пак идва кампания и ще е сред хора, това е по-вероятно да го направи, отколкото да се извини.

46

Анонимен

преди 2 седмици

Имам усещането,че Х. Иванов се е договорил с Пеевски - единият да разцепи ДПС, в замяна другият да разцепи ПП/ ДБ.

45

Факти

преди 2 седмици

Кирил Петков е бил в Изпълнителния съвет на новосъздадената партия Да, България!, но после прави новия си политически проект с Асен Василев - Продължаваме промяната"! Лена Бориславова също е била избрана за член на националния съвет на политическа партия Да, България! И двамата са били членове на "Да, България".