142

Анонимен

преди 2 седмици

При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад.

141

Кольо кура

преди 2 седмици

Да не връща парите ,този или онези които са изтеглили заема ? Простия народ ще плати всичко?

140

леля чичо

преди 2 седмици

ако във вашия град в момента или от последните няколко месеца текат мащабни ремонти на пътища или канализация, ето къде отива дълга ,всичко се влива в най скъпото: инфраструктура, за "наши" фирми, накрая знаете кой плаща масрафа

139

Анонимен

преди 2 седмици

Тези пари са за нас, за българските пенсионери, за нашите бащи и майки, баби дядовци. Щом има нужда нека вземат заем.

138

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен: каза *** почесвайки се там където слънце не изгрява, на опашката за бързи кредити.

137

Стойне от Чукурово

преди 2 седмици

Я одих за 5 дена у Германия да се видим с един приятел - безработен! И не видех там да карат такива коли като у БГ....и само се чудим ама никой не ми обяснява нищо!?

136

Милко Балев

преди 2 седмици

До Тодор Живков - Трябва да си много ***, почти като правешки овчар, за да живееш сега толкова зле, колкото по твое време.

135

Лили Барута

преди 2 седмици

Не сравнявайте Гърция с България!? Западът е пълен с гръцки стоки а България прави само дългове и пищи за инвеститори....

134

Анонимен

преди 2 седмици

Голяма работа. Само плашат гаргите. Външния дълг на САЩ е 14 трильона долара!! А САЩ нито са фалирали, ниото са бедни, дори се водят една от най-силните икономики.

133

@@@

преди 2 седмици

Всички големи световни кризи се обявяват в края на лятото или през есента, когато свършат отпуските и настъпи така наречения сезон на отчетите.Тази която всички икономисти очакват от 5 години бе отложена първо с Ковид и после с войната в Украйна, само че положението с дълговете само отлага известното, Германия е в рецесия,Китай въпреки стъкмистиките също, Щатите висят на ръба само заради оръжейната индустрия и Уолстрий все още имат ръст.Въпроса е тази есен ли ще е датата или 2025?

132

Анонимен

преди 2 седмици

Ех каква демокрация теглим заеми, копуваме банани и след това ти взимат къшата. Кеф, цена няма! Теглим заеми за да купуваме оръжие за оССрайна и да правим ЛГБТ-прайдове. Хвала на нашите квази-Демократи!

131

българите са дебили

преди 2 седмици

Повечето изобщо не осъзнават какво означава това.

130

Анонимен

преди 2 седмици

Е как така няма пари за пенсии в бюджета? Нали този бюджет е правен от Асен Василев а той разбира много от това!! Той каза че пари ще има дори и за повишените пенсии.

129

Тодор Живков

преди 2 седмици

Вкусен ли е банана? Поемате ли го, как ви влиза?

128

Анонимен

преди 2 седмици

Значи предния бърз кредит за България! От кредисимо ли го взехте ?

127

Дерибей

преди 2 седмици

До Анонимен 124 - Преходът към феодализъм сме го завършили успешно на много места, но сега един полудял дебел цар иска да вземе земите и замъците на благородниците! На какво прилича това??

126

Дрт Пъън

преди 2 седмици

България ВЕЧЕ Е ЗАТЪНАЛА в дългове от които няма измъкване. Факт е че никой от политическите ни партии НЕ ИСКА да управлява. Няма вече нищо за крадене тук.Разпродадени сме на чужденци.Само името ни за сега е България. Някаква територия на която няма останало нищо българско. Ноември на Избори след които ще бъдат определени Избори за Април след това Избори за Октомври. И нови заеми и още заеми и още заеми. Кой ще ги плаща? НИЕ. Тия дето са ги теглили ще си почиват на частните си острови или Дубай.

125

Анонимен

преди 2 седмици

До следващата година външния дълг на България може да достигне 100 милярда евро. Това е по прогноза на Европейската централна Банка. България тръгва по пътя на Гърция, Португалия, Ирландия и навлиза в дългов спирала. Тоест теглим нов по-голям кредит за да погасим стария и да попълним бюджета за годината.

124

ХХХ

преди 2 седмици

Нека позная ....Бойо и Пейо нямат нищо общо с този заем ! Разбира се че Радев и Костадинов са го изтеглили и са си го поделили ! Доган и той хабер си няма както и бачи Кико !

123

Анонимен

преди 2 седмици

Преходът към капитализъм е неуспешен и пак затънахме в дългове. Следва Преход към феодализъм. Искате ли да имате крепостни селяни и да бъдете свободни господари? Искате. Само луд няма да иска. Така всички през 1989 година искаха да бъдат капиталисти и богаташи. Хората ще гласуват за по-добър живот като феодали, защото капитализмът ги направи нещастни и неуспешни.