162

Анонимен

преди 2 седмици

Бъдещето е на БРИКС. Турция бързо са се ориентирали.

161

До 161

преди 2 седмици

Не би трябвало да имаш информация колко милиарда в банките имат частните физически лица. БНБ не събира такава информация. Информацията на БНБ е за Домакинства и НТООД, където влизат най-различни - синдикати, политически партии и много други и накрая и физически лица и Еднолични търговци.

160

до 146

преди 2 седмици

БРИКС не е СИВ. По времето на СИВ, Големия брат казваше кой какво ще прави и ние "дребните" изпълнявахме послушно щото иначе ще ти спретнат "Пражка пролет". Сега кой на кого ще казва - Китай на русия ли, или русия на Бразилия или Турция? Цялата работа с БРИКС е мъртвородена. Та там са наредени главно пожизнени диктатор до диктатора и всеки се мисли че всичко му е позволено само защото притежава например атомни бомби: Путин, Ердоган, Лукашенко, Мадуро, Дзинпин, разни арабски принцове...

159

Анонимен

преди 2 седмици

До ПроСоТо Българите имат в банките над 120 милиарда. Говорим за частни физически лица. Пробвай пак с некоя друга опорка за оплаквачки. И не ми отгвори, какво РАБОТИШ, та предпочиташ да имаш инфлация от 80% като в Турция?

158

Анонимен

преди 2 седмици

До Поручик Ржевски Каква е "новата реалност" или с повтаряте на руските опорки мислите, че нормалните ще ви обръщат внимание?

157

Поручик Ржевски

преди 2 седмици

Хм това няма ли е първата натовска държава в брикс? В света има нова реалност, но за съжаление не сме свободна държава да взимаме решения в кой съюз искаме както правят свободните държави като Турция.

156

Анонимен

преди 2 седмици

Реджеп Тайип Ердоган каза, че геополитическият център на тежестта се измества от западните икономики на изток към Русия, Китай, Индия.

155

ПроСоТо

преди 2 седмици

152,ама така е,когато живееш ОТ ПОДАЯНИЯ,на кредит !..."Немъчените пари се харчат най-лесно"..

154

Сата НАТО

преди 2 седмици

До Анонимен...Правилно са решили, защото тия свръхрегулации в ЕС ще им спъват бизнеса. -----///------ Свръхрегулации в ЕС няма, всичко е пропагандна мъгла на рузките по ми ари. Също като с лгбт историите. А по принцип регулациите са в интерес ан потребителите, за да не ги е бават некоректни бизнесмени.

153

Зозо

преди 2 седмици

Хахааааа, Психото в Мордор да се опита да си купи чипове и компютри с индийските рупииии :)))))))))))))))))) Най - много да му се изсмеят в лицето в Тайван и Ю.Корея.

152

Развеселен

преди 2 седмици

До Mda Абе, другаре, вие от 30-40 годинии повтаряте за "началото на обрата" и все само нови начала слагате. Дайте нещо на мегданя :))) Ей го и Ботокса, и той "СЕГА ВЕЧЕ щял да направи Разия "силна" и "страшна". 25 години ги лъга, и сега слага ново начало .... на лъжите :)))

151

Анонимен

преди 2 седмици

Че Турция направила ли е нещо за защита на човешките права и правовата държава, че да очаква приемане в ЕС? България, която е в ЕС (уж! все още) по същество не е правова държава, какво остава Турция...

150

Анонимен

преди 2 седмици

До ПроСоТо Бре, всичко "съсипано" па в България не можеш да се разминеш от коли и имоти. На Кулата се чака по 5 часа за да отидеш на море в Гърция, а в самолетите няма място като тръгнеш за Италия, Испания или къде ли не! Иначе ти какво РАБОТИШ, та искаш да живееш като населението в Турция с 80% годишна инфлация?

149

Анонимен

преди 2 седмици

Не знам нашите русофили какво си представят под БРИКС, но факта е, че до сега освен на хартия държавите от тоя т.н. блок нямат друго взаимодействие помежду си. Нямат движеие на хора, нямат общ пазар, споделяне на технологии, нямат обща валута.. фактически единствения признак на живот до сега са някакви общи декларации. Може да проверите. Евентуално, в далечно бъдеще можело товаа се промени. Ама кой ще е шефа, това ясно ли е? Путин, Пин, някой шейх..., общо правителство, парламент?

148

Мда

преди 2 седмици

А междувременно и днес страхотни новини от Източния фронт ... отново нацистките гaдoве са смачквани и разбира се прекрасни ракетни попадения смилат и тази нощ хунтата в Киев !!!

147

Зозо

преди 2 седмици

До Mda.... Уааахахааааа, а хапчетата пиеш ли ги? Доларът не могат го мръднат още 100г. поне :))))))))))))))))))))))))))))))))))

146

Mda

преди 2 седмици

Ердоган е голям играч ...междувременно преди месец изтече 50 годишното споразумение между САЩ и Саудитска Арабия последната да продава петрола си единствено в долари което беше в основата на петродолара.Поселедните седмици саудитите сключиха договори с Китай да търгуват вече с националните си валути без да минават през щатския долар ...това е само началото на обрата в световния ред !

145

Анонимен

преди 2 седмици

Правилно са решили, защото тия свръхрегулации в ЕС ще им спъват бизнеса. А мита се договарят и както е известно, турците добре се запазарят и се пазят интереса. Само ние сме продажници.

144

Анонимен

преди 2 седмици

БрИКс е новия СИВ. ужас ... Важните страни съм ги написал с главни.

143

Анонимен

преди 2 седмици

Мустака загуби първата война със запада. Валутата му стана тоалетна хартия. След втория рунд ще стане като Венецуела.