105

Aaaa

преди 2 седмици

Не зная в кое училище скоро имаше обява учител по БЕЛ ...3000-4000 лв бруто. И като служим после и частните уроци, които не се отчитат никъде, а са много често наложителни..какво излиза???Хич не са зле, поне 1 месец отпуск лятото, а даже и повече, а през годината...никакви резултати не се търсят от труда им , да се види кой колко качествено преподава.

104

Анонимен

преди 2 седмици

от 106 до 100

103

Всичко е Онлайн

преди 2 седмици

След време и пенсионери няма да има,всички ще минат на самоподготовка.Онлайн.

102

Щази

преди 2 седмици

Да вкарват от Непал,Виетнам, Камбоджа, Индия.Те са евтина раб.ръка.

101

Анонимен

преди 2 седмици

до 101 Кое не знам ве, скаааапаняко? Че тия на по 16-18 години масово влизат надрусани в класните стаи и че даскалите си затварят очите за това? Това ли не знам ве, скааапаняко? И че даскалите гледат да си пазят работното място,като си траят и да не изгонят наркоманче от час за да нямат проблеми? Това ли са им многото права на даскалите ве, скааапаняко? Това ли не знам ве, кеееелеш?

100

Анонимен

преди 2 седмици

Един пенсионер може да работи много по-добре от един млад. Именно младите докараха ситуацията до там, да не знаят в пети клас таблицата за умножение и ние да си блъскаме после главите с тях. Защото философията на младите колеги е следната: "Абе какво си се задълбала толкова много? Карай ..ден да мине, друг да дойде и си трайкай! Вземай си заплатата и не се вживявай много.Нищо няма да промениш"! За това сме на това дередже.

99

Тая не е

преди 2 седмици

на ред. 75 човека кандидатстваха за две места за занималня начално в училище Елин Пелин Пловдив преди десет дни.

98

Сиси

преди 2 седмици

Никой учител не иска да работи под 2500-3000 лева заплата.Пенсиониран учител е готов да работи и под 1500 лева.

97

Анонимен

преди 2 седмици

Те пенсионерите не са си ходили, за да се връщат! Джанъм, хайде да не си говорим глупости, защато млади хора, сега излезли от университета, седят без работа, но бабите на 70 + все още имат, видиш ли енергия, та да обучават, възпитават и контролират неконтролируемото.

96

Ради

преди 2 седмици

2500 пенсионирани учители, но приятели на директорите ще се върнат да работят в училищата.

95

Анонимен

преди 2 седмици

Ама най-напред ни изгониха, нали! А на редник Райън му пожелавам да стигне нашите години и да види как се живее с пенсия 800 лв. за 45 години трудов стаж...по 18 лв. за 1 година.

94

Анонимен

преди 2 седмици

Няма НИЩО вече ..няма държава ,само територия,разберете всичко свърши тук,още едно поколение максимум и всичко ще се разпадне,липса на работници,крах на пенсионната система,спукване на имотния балон.и филма свършва

93

Мила

преди 2 седмици

Измишльотина, нямало учители, вземали на работа пенсионери.Директорите вземат на работа учители пенсионери, които са им приятели.Примери колкото искате: учителка по математика родена 1952г., учителка по музика в детска градина родена 1954г., но яки приятелки на директора.Колко работоспособен може да бъде един пенсионер като учител.

92

Редник Райън

преди 2 седмици

Работят за да си помагат на МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИИ.Има и нещо друго,човешкото око е ненаситно.Това се отнася за нас българите.Някой задължава ли ги да работят?

91

Козарчето Салил

преди 2 седмици

Ами сложете ИИ , нали искате технологии ве оли..френи.... и не ги развалят в училище, ***,яната напреднала технология ги разваля ....

90

Анонимен

преди 2 седмици

До учител пенс, учителят има права! Учениците в по-голямата си част са много интелигентни и свестни деца. Въпрос на умения от страна на учителя е децата да го слушат. Щом имате проблеми с дисциплината, то сте си виновен/а сам/а! И го казвам като човек, който преподава в училища и университети повече от 10 години! Стига мрънкахте за права! Имате всичко! Ама само некадърника врещи по цял ден за още!

89

Велински

преди 2 седмици

Гледам и в аптеките фармацевти на по 80-90 години работят.

88

Анонимен

преди 2 седмици

до 86 Изгледай Маргарит и Маргарита. Знам че си го гледал/а. Там няма парични наказания. Директно те изхвърляха от училище и те пращаха в ТВУ. Сега пуберите във форума не знаят какво е ТВУ при бай Тошо.

87

Чичо

преди 2 седмици

Ще е добре като се върнат и да вкарат информация в програмата за златните години на социализъма, да знаят децата че е имало и по-хубави времена от сегашните!

86

Русия

преди 2 седмици

Бананажийти банани има ли?