87

Христо Христов

преди 2 седмици

германия е едно образувание, дето даже собствена конституция няма. Факт.

86

Христо Христов

преди 2 седмици

До До 86/89 "В Германия много отдавна няма демокрация..." - в германия НИКОГА не е имало демокрация. И това се дължи на самите немци - дребни индивидуалистични душици, мислеши единствено как да спасят собствената си кожа..

85

Христо Христов

преди 2 седмици

"Населението на Изтока е по-възрастно от това на Запада, но то вече не е демографски "обезкървено", както беше през последните години на Германската демократична република (ГДР) и последвалите две десетилетия" - западна лъжа. ГДР имаше по-виока раждаемост от ФРГ чак до 1990 година. Просто една от многото лъжи в статията,

84

До 86

преди 2 седмици

В Германия много отдавна няма демокрация, това което имаме днес в Западна Европа е крайно лява либерална диктатура. След като имаме брутална цензура и не можеш свободно да изразиш мнение по хиляди теми, тогава за каква демокрация говорим въобще? Къде е плурализма? Отиваме към еднопартийно тоталитарно управление - това е жалката истина за Европа днес.

83

Анонимен

преди 2 седмици

Всеки който не е крайно ляв либераст е крайно десен нацист - това е опорката на розовите комунисти. Когато не харесваш да те гаврят имигранти, ЛГБТ, феминистки, екоталибани и т.н. и искаш промяна, ставаш крайно десен, тоест враг на народа, спретва ти се един гротесен народен съд, налага ти се цензура, обиждат те, уволяват те и в крайна на сметка се опитват да те смачкат, защото си неудобен на властта. Каква е разликата с ГДР?

82

Анонимен

преди 2 седмици

Демокрацията е хубаво нещо, но демокрацията в Германия е равна на свободия, анархия и още по-лошо, дрога, насилие, улични банди, убийства , хората ги е страх да си пуснат децата на училище, а никой не иска да живее в такъв свят, липсва баланса в демокрацията

81

Който сега не е

преди 2 седмици

разбрал, няма никога да разбере! При тази система в България за купуване на гласове единственото решение е масово гласуване за да се омаловажи купения вот, който е почти винаги константен!

80

Анонимен

преди 2 седмици

Сега е ред и на Европа да се раздели

79

Анонимен

преди 2 седмици

Те двете Германии така и не се обединиха. Източната част я оставиха на произвола и я превърнаха в едно голямо гето. Голяма част от хората избягаха. Сега се чудят защо така става. Ми то се очакваше,че ще стане. Просото не се знаеше кога. Е дойде му времето.

78

Анонимен

преди 2 седмици

Браво! След 35 години успяхме да ги разделим

77

Анонимен

преди 2 седмици

Светофарната коалиция на нацисткия внук претърпя катастрофа на изборите в бившата ГДР.

76

Анонимен

преди 2 седмици

Коге ще зидат стена?

75

Американските партии

преди 2 седмици

Построиха Нова Стена в Източна Германия!Изключването на АзГ от Управлението те го напичат на немски Защитна Стена от Огъня ( Brandmauer). На български са превели Санитарен кордон..

74

Анонимен

преди 2 седмици

В ГДР строиха Стена, а във ФРГ сега строят Санитарни кордони ( но на немски е пак стена Brandmaer)!

73

Анонимен

преди 2 седмици

Някои почнаха най-накрая там да виждат заплахата от емигрантския натиск. Мако късно, но по-добре късно, от колкото никога.

72

Панта

преди 2 седмици

До 667Против са народа. Популизма идва от попули. Демек народ. Когато власта е против народа, се нарича диктатура. А источно европейците знаят какво е диктатура.. Затова реагират а либерал болшевиките, ги наричат фашисти. От френската революция се знае. Когато попули, народа иска, а власта не дава, падат глави. Неомарсистите либерали, са тръгнали натам.

71

Гошо

преди 2 седмици

Двете Германии никога не са били обединени. Винаги е имало разлика и ненавист. Западняците не приеха източните германци и това е факт.

70

Факт

преди 2 седмици

35г.след падане на стената,Европа е по разделена от всякога,окупирана от САЩ.

69

Анонимен

преди 2 седмици

Мигрантите са биологично оръжие. Сляп е този, който не го вижда.

68

Факт

преди 2 седмици

Алтернатива за Германия си иска страната обратно в това няма нищо фашистко.