99

Анонимен

преди 2 седмици

Невероятен концерт! А на Лепа Брена би ходил само беден бачкатор от прованса или крайния квартал.

98

Анонимен

преди 2 седмици

Михаела Филева беше на ниво като изпълнение, но който я е облякъл в това червено нещо, трябва да спре да прави дрехи, освен оранжеви и зелени потници за пътна безопасност и полицаи.

97

Политкоретен

преди 2 седмици

Рекордът на сръбкинята беше счупен още от Металика, после и от АС/ДС. Има видео записи - можете да проверите сами колко души има на стадиона. Последният път, когато някоя група го напълни до горе беше Бон Джови. От тогава спряха да канят големи имена и не съм го виждал наистина пълен.

96

Хохо

преди 2 седмици

песните на този Рижко всичките са едни и същи, скука. По се кефя да слушам нкой уличен музикант, има много които свирят по-добре на китара.

95

Анонимен

преди 2 седмици

Ед Шийран е световноизвестен музикант и не само си пише сам песните, но пише и хитове за други изпълнители. Страхотен изпълнител е и на живо. Като не ви харесва този тип музика, защо коментирате не разбирам.А на живо е в пъти по-добре, защото е с много повече китара и си е като рок концерт. Студийните записи са по-комерсиални. Преди години бях на концерт на Расмус в София. Нищо общо с поп музиката. Як джангър беше и направиха страхотно шоу.

94

нн

преди 2 седмици

За всеки влак има пътници, казано е. 60 хил. продадени билета, за бедна Б-я е добре. Няма лошо, за някой хора това е било " кеф цена няма " и още, дошъл човека на краката ни, не е за изпускане.

93

Анонимен

преди 2 седмици

Хаха натрапена ама над 100 хил отишли да я видят, нали? Тоя има късмет, че концерта не му съвпадна с на Драгана що тогава и тоя ингилиз щеше да е на видинския панаир да я гледа..

92

Анонимен

преди 2 седмици

Единствената полза от музиката на британския спараняк е при случай на запек.

91

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 104. С тия цени на жилищата как си позволи да кажеш, че София е провинциален град ? Че тя е центърът на Вселената.

90

Анонимен

преди 2 седмици

"25 години след концерта си на Националния стадион Васил Левски, на който фолк легендата кацна с хеликоптер пред публика от над 100 000 души, Лепа Брена се завръща" Не, че няма 3-4 хита, единя от които му го направи Бочели, ама коги стигне тоя оранжев мандрамуняк кака си Брена у България да дойде да пиеме по една ракия с него и да му пущим и Миле Китич, да види кво са песни, кво са танци...

89

Анонимен

преди 2 седмици

Оляхте се бе комп.ексяри. От 60 до 70 хиляди има огромна разлика. Очаквам някой с много малка пиш-ка да напише 80 хиляди. Дойде една истинска световна звезда случайно в провинциалната София на порутения социалистически стадион и вие се опикахте от щастие. Половината стадион преди концерта не знаеха кой е този певец и дойдоха заради Михаела Филева. Подобно на АС ДС - беше пълно с чалгари и фенове на сръбската музика.

88

Анонимен

преди 2 седмици

До Хейт 101. За да се съживи трябва отнякъде да се пръкне некой талант, да ходи на училище, да е образован, да има идеи по въпроса и т.н. С търгашеското шуробаджанашко шоу "България търси талант" не стаа. Ако нямаш чуек или не си нечии чуек пак не стаа. Няма да та пускат по талавизията понеже "си никой". И т.н. по реда мисли в нашенската действителност. Няма как да се получи. Не се и надявай. Освен това са минали 60-те и 70-те когато всеки е можело да изпъкне. Сега е търговийка.

87

Анонимен

преди 2 седмици

Ед може би е трети след Лепа Брена и Слави Трифонов. Трябва да се отчете и времената, в които бяха тези концерти. Лепа Брена дойде в едно революционно време, в което всичко западно влизаше през Югославия и хората бяха зажаднели за нещо различно от нашенска естрада и народни припявки. Същото беше и със Слави, който направи уникално шоу. През 2024 нещата вече са различни и Ед Шийрън си е по свой начин уникален.

86

Хейт

преди 2 седмици

Нали българската щеше да се съживи? Станахме ли богати? Или кинтите изтекоха в Албиона и пак сме си мизерници?

85

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 99. И кат си плясна 3 плюса за 10 секунди и вече си представш че всичко написано от теб вече е нерушим галактически закон ?

84

Анонимен

преди 2 седмици

До Миле КитичМисля, че Тейлър Суифт има шанс да направи рекорд по най-посещаван концерт в България. На всякъде билетите се пазаруват на 100 процента.

83

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 97. Кво и саунд ?

82

Анонимен

преди 2 седмици

Не бях на концерта, но го харесвам. Предпочитам обработения студиен саунд, в който липсват грешките.

81

Анонимен

преди 2 седмици

Като знам как слушат музика по смартфоните която е със 1000 пъти по-ниско качество от качествена озвучителна техника и реването на широко рекламирано магаре ще им хареса.

80

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 18Ако бяха поканили Киркоров щяха и възраждане да са там.