291

Копейкин

преди 2 седмици

Айде бе Сокол, доктор, агент, предател покажи се. Знаем, че си страхлив ама защо буташ тия хора пред себе си да те пазят? Никой никъде не би те взел - осрал си се пред всички,

290

прасчочо

преди 2 седмици

Това не е ДПС. Това е партията на почетния лидер, който сам си даде звание, което го няма в закона. А ако дадете кюфтета и кебапчета мога и аз да дойда.

289

Какъв поход на демок

преди 2 седмици

Какъв поход на демокрацията!? Вардят скритите, нечестни пари и ценности на Доган!Право охранителните органи да се задействат и да ги отнемат в полза на държавата!Ще бъдат добро начало за ремонт на водопреносната мрежа на България!

288

Анонимен

преди 2 седмици

Етническа групировка. ДПС е държава в държавата. Организирана престъпна група, която краде евро фондове, подкрепя джендърски идеологии в евро парламента и лъже и заблуждава неграмотните си избиратели по родопските и делиорманските села.

287

Анонимен

преди 2 седмици

Да се надяваме, че ДПС ще изчезне от пейзажа напълно до няколко години. Място за етнически партии няма. А пък евроатлантизма има кой да го движи. Няма да липсват на никой.

286

Българин

преди 2 седмици

Привържениците на феодала, който разпределя порциите, ако бяха политически грамотни щяха да знаят, че при феодализма демокрация няма. Демокрация има в Европейска България и всички ние /българските и турските граждани на България/ сме част от нея и трябва да е пазим и защитаваме от враговете на Свободния свят, между които е и феодалът Ахмед Доган, който е руски шпионин.

285

Анонимен

преди 2 седмици

Див пие сие

284

Анонимен

преди 2 седмици

Тия са по-сплотени и от ГЕРБ.

283

Анонимен

преди 2 седмици

*** на Бай ***.В цивилизования свет белите хора изпращат предизвестие за напускане или освобождаване ,поне два месеца по рано.

282

Исо Хазара

преди 2 седмици

Доган или Делян? - Все Ян Бибиян!

281

Анонимен

преди 2 седмици

ДПС и "демокрация",,това е някакъв майтап,та султанът Доган разпределя порциите и обръчите от фирми,Пеевски е херувимче в сравнение с него

280

Анонимен

преди 2 седмици

СМЕШНИ И ЖАКИ СА - ЗАЩИТАВАТ ОЛИГАРСИТЕ КРАДЦИТЕ КОИТО ОБИРАТ И ФАЛИРАТ БАНКИ!

279

Анонимен

преди 2 седмици

Айде и тук драми, шествия, скандирания! ДПС се било разцепило, е голяма работа! Ама да ги закриват!Таман на Костя ще се отвори възможност след изборите наесен директно да скочи зад Боко. Ще му диша в врата.

278

36236

преди 2 седмици

Какво по демократично от това органите на реда да пазят имота на собственика. Къде е "Султана" да излезе и да каже кой как застрашава тази демокрация.

277

Стрезов

преди 2 седмици

До Марлоу...В България нищо не може да стане.Има американски бази.А и нищо чудно това да е по инициатива на Козяк.Чудно е,че 35 години търпяха,целуваха се На олров мост със Станишев,а днес изведнъж им дойде прозрението.Та как неграмотен става милионер?Ами то е ясно-с крадене.У дома сме с престижни професии.След 40години стаж,не сме милионери.Не познавам преподавател от Морско училище да притежава кораб.Затова НАП и Спецов да ги подхващат.Всички посолства знаят какво става тук,в България.

276

неграмотен

преди 2 седмици

това е само началото, тепърва предстоят цирковете като спрът субсидиите и държавните поръчки като спре голямато крадене ще се избият едни на други хахахахахаа браво сега е време българино да се отпуснеш и да гледаш сеира ха престъпниците хахахахаха

275

Анонимен

преди 2 седмици

Защо ги правят тия демонстрации- защо защитават ОЛИГАРСИТЕ НА БГ ПРО КРЕМЪЛСКИ ПРОКСИТА- ОБРАЛИ ТА СЪДРАЛИ НАРОД И ДЪРЖАВА- ТОВА МЕ ОБИЖДА- НАТОВАРВАЙТЕ ГИ И ГИ ИЗСИПЕТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД- НЕКА ПУТИН СИ БЛЪСКА ГЛАВАТА С ТЯХ- ТЕ КРАДАТ МНОГО И ВЕЧНО НЕДОВОЛНИ ОТ ОТКРАДНАТОТО!

274

Кой евал евал

преди 2 седмици

Пеевски е прав - каза им го - не дейте тръгва срещу него и ДПС , ама тези не го послушаха и сета реват ! Журналистите да го питат доган къде са 30те милиона които Пеевски каза ! Браво на Пеевски ! Разби мафията на пух и прах ! То БСП и ДПС спали в обща къщичка се оказа ! Ето защо на Станишев ханъмата мина като депутат в ДПС !

273

възродителен процес

преди 2 седмици

защо никой не протестира че няма наказани за възродителният процес? но има протести за сараите и краднатите милиони? леле колко сте жалки за пари протести за възродителен процес *** хахахахахахаха докаде е докарахме шепа неграмотници да се пулят по улиците трябва и бсп да протестира за бузлуджа хахахахахахаха резили резили да видиш

272

Анонимен

преди 2 седмици

Сетих се за един друг д-р ЖЖ големи вреди и той сътвори бог да го прости.