90

Анонимен

преди 2 седмици

През цялото време на съществуване на комунизма стандарта на живот в социалистическия лагер беше равномерен навсякъде и беше много по висок средно от капиталистическия свят, но сравняваха само със САЩ и западна Европа, но не и Южна Америка, и Африка, и Азия, които също са част от капиталистическия свят.

89

а бе, дебили

преди 2 седмици

защо си мислехте, че капитализма в България ще бъде както в Дания и Люксембург, а не както в Хаити, Нигерия или Пуерто Рико? Впрочем, вие знаете ли как се казва президентът на Пуерто Рико?

88

Анонимен

преди 2 седмици

Декември 2021г Путин предложи структурите на НАТО да се изтеглят от източна Европа до границите от 1997. Има такава традиция при Путин - второто предложение е по-лошо от първото, но по-добро от третото.

87

Истината до 83

преди 2 седмици

Как да помниш, като ти не си бил роден тогава!Режима на тока беше 2 часа има 2 часа няма! По телевизията, само филми от соц. блока, останалото беше хвалби по БКП!Абе с две думи, дано да не се връща, че каквито сте изнежени сега, няма да издържите и година! Пак казвам, много е лесно когато имаш всичко да милееш за режим в който реално нямаш нищо!

86

Анонимен

преди 2 седмици

Здравейте, предлагам да си говорим за успехите на ВСУ в Курска област.

85

Анонимен

преди 2 седмици

По- побъркани брътвежи не бих чел! Заглавието ми е достатъчно.

84

До 83

преди 2 седмици

Е сега имаш сирене за 15лв килограма,ама за един килограм ти трябват 7 литра мляко,а то е 3 лв ,купуваш салам дето и котката не иска да го яде, защото в него няма месо,ама иначе има де не е като да няма,в магазина всички ти е внос от някъде си ,а някога всичко си беше българско,а къде изчезна сега и защо го няма

83

Анонимен

преди 2 седмици

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

82

Анонимен

преди 2 седмици

Днес.бг- вие направо откачихте! В тази война Украйна ще победи средновековната монархия- Русия, а какво остава за Америка? Тя направо ще изпари русията!!!

81

Анонимен

преди 2 седмици

Аз съм на скайсфиъ.

80

До 83

преди 2 седмици

Говори за себе си,че аз не помня в магазина да е имало 20 артикула,а и сега няма вида и много хора едвам си плашат тока, лесно е да си тролей с евтини лозунги и не говорим,че някой иска соца да се връща,а че демокрацията поне тая в България така и не дойде,за телевизията и радиото няма, какво да се коментира 200 канал,а все едно е пак един

79

Анонимен

преди 2 седмици

Да се чете: "Целта на Америка във войната, която организира и дирижира, не е просто Русия, а целия свят".

78

Истината

преди 2 седмици

Един комшия имаше БМВ, учителя имаше Форд! Хахахаха! Как само звучи! Пълни аборигени бяхме, ти си малък и не знаеш нищо! Режим на тока, режим на водата, гледаш само една телевизия, слушаш само едно радио! В ресторанта имаше 5 неща в менюто! В магазина имаше не повече от 20 артикула! Ама какво да ви обяснявам, лесно е да живееш по западняшки и да милееш за изтока!

77

До 80

преди 2 седмици

Израснал е във фермата за тролеи

76

Анонимен

преди 2 седмици

Когато украинците губят на фронта, винаги се включва празната говорилня.

75

До абориген

преди 2 седмици

До 70 Историята. Не знам къде си израстнал, но при нас в квартала в София един съсед имаше BMW Isetta и непрекъснато му го местехме на друга улица! Учителя по трудово караше FORD Taunus и му викахме Таунс! Ние имахме VW Käfer 1300 (в превод бръмбар, но на български костенурка)! Имаше и съседи с Bulgarrenault, но преобладаващата част от автомобилите беше от големия брат! А абориген си ти самия! А понеже живея отдавна Германия тогавашните телевизори тук са също по 40-50 кг.

74

Анонимен

преди 2 седмици

Поредния разбирач *** заплата

73

ДО 74

преди 2 седмици

Недей се опитва . Вероятно си от онези които като няма какво да кажат и започват да коментират правописните грешки които според тях са допуснати . Вероятно имаш висока оценка по български и литература .

72

до 76

преди 2 седмици

Ти май си фашист и бандеровец.Нито поляците,нито унгарците,нито румънците са с тебе.Никой не подкрепя фашизма и злото.

71

ЗЛОТО

преди 2 седмици

Няма да има мир и спокойствие докато империята на злото русия не се доразгради !!! Иначе злото антихриста ще унищожи света !