116

Анонимен

преди 2 седмици

Светът отива към диктатури. Тръмп в последната си реч призна, че ако не стане диктатор, няма смисъл да става въобще президент.

115

До 179

преди 2 седмици

Путин е ясен ама ти защо не се пресилиш в САЩ да направиш милионите и да смениш пола на децата?

114

Анонимен

преди 2 седмици

Ако не толерираха евтина работна ръка т.е. мигранти, бежанци, и т.н. Ако не толерираха ЛГБТ извращения в училищата,.изкуствени храни, дигитални пари и т.н. тези източногерманци сами щяха да приемат тези неща а не сега да се възхищават на Путин. Не виждате ли какво става? От зор да вземат евтина работна ръка си съсипаха уредената държава с бежанци. Ония коли трима човека а политиците им обвиняват България вместо да говорят истината. За ЛГБТ при децата да не говорим. Искат да затрият Европа.

113

Мнение

преди 2 седмици

Както е тръгнало с това управление в Държавата, с тези проруски настроени депутати от типа на Копейкин и сие, в скоро време явно ще има е референдум България да се окаже в лоното на московия! Интересно ми е, а защо тези продажници не вземат и да се преселят при Путин, той ще им се радва, а може и да ги прати на фронта да се бият срещу Човечеството?

112

Анонимен

преди 2 седмици

Със, или без референдуми?

111

Анонимен

преди 2 седмици

Какви са тези простотии, германците никога няма да приемат руския фашизъм

110

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Лека ви нощ, дано да ви не е лекар с нож!

109

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Ама разбирате ли от всички читави неща неща дето могат да се направят те избират да направят свинщина! Имам чувството, че тежко луди хора за връзване са пуснати на свобода и сложени на високи и държавни постове!

108

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Мене ми се струва, че тия хора не са чели Йордан Йовков - Песента на колелетата. Стария майстор Сали Яшар чешма решил да прави , пък после се отказва с думите: Чешма съм решил да правя, каруци, каруци трябва да правя! Е затова е велик Йовков , а защо те са хората осквернили Антарктида!

107

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Да го бяха направили това помещение за гост артист и ателие дето за престоя си да нарисува творби под впечатления от Антарктида - нищо нямаше да кажа и после да се прави изложба в БАИ. Да е нещо като стипендия давана един път годишно като на института Снори в Исландия - нищо нямаше да кажа! Ама те не - параклис с икони!

106

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Да бяха сложили една картина на Майстора там - част от България в Българската Антарктическа база likeee duhhh нищо нямаше да кажа и договора нищо нямаше да има против - ама параклис с десет грамадни икони....толкова ми се мотат във визуалната памет!

105

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Аз имам чувството, че БПЦ си е поставила за цел да наруши всеки светски закон дето го има и да посрами България по всички възможни начини ! Като религиозната процесия с мощите на Св. Георги в центъра на София дето беше едно към едно с обложката на Iron Maiden -Powerslave ! Дето е за Египет принципно! Кости от човек мумифицирани - Благодат! Абе тия чуват ли се какво приказват! А тоя с тая благодат емигрира в Пловдив от Враца поради съмнителни практики!

104

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Параклис и то с метър и половина икони! Жив да не бях като го видях! Тва като ония лаф - намираме в космоса 50 други цивилизации - някой по-малко развити, други повече от нас и им се заявява : Ще правите каквото ЦРУ каже , защото ЦРУ така казва! Сещаш ли се какъв ще е отговора? Еквивалентите на 50 средни пръста!

103

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Бе да си носите кръстче на врата или малка лична икона никой ви не пречи, ама параклис да вдигате! Единственият на Антарктида. Имате ли Антарктическа епархия - цял континент!

102

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Все едно отиваш на чужда планета дето има живот и веднага бодваш кръста и иконите и казват: Тука вече е божия територия, божието словоооо....требва да цивилизовате диваците пингвини, тюлени и арктическата флора и фауна ....езък , че няма туземки за покръстване и мисионерства е....

101

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Те тая им наглост искам да им я пречупя веднъж завинаги и когато целия свят и 28 -те имащи право да поддържат бази там казват : Тука нямате работа, тук да не сте стъпили! Ще изпълните съгласието на тия 28 държави, защото обиждате и своята и другите 27....

100

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Все едно тия свещенници закон ако им напушен : Там не стъпвате ! Нарочно и умишлено ще се стоварят всичките седем християнски църкви плюс адвентисти, йеховисти и няколко под секти

99

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

И аз не съм го чел целия, но основното! Всичките 28 по настоящем (може и да са повече вече) членове на Антарктическия договор , една от страните членове е Народна Република България поемат задължението, че ще имат само изследователски бази за изучаване и изследване с минимум влияние върху околната среда! Никакви мини, добив на нефт, религиозна пропаганда! Тоя параклис е като: Ураааа конкистадорската простотия завладя и Антарктида!

98

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Защо пък толкова съм се заял за базата в Антарктида и за Антарктическият договор? За параклиса изграден след митинговата демокрация с икони на няква самоука ! Па и да беше завършила иконография пак щеше да е в нарушение на Антарктическия договор! Не сте го чели нали?

97

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Навсякъде има материал за митингова демокрация ....45 години стигали! Я да ви питам за тия 45 години имаше ли тоя ад, тая бедност, тая неграмотност, такива поставени марионетки и пладнешки обири на населението през три месеца!Социалистическия режим имаше своите кусури - и аз не ги отричам, затова казах и написах наследство, а не бъдеще! Бъдещето е ясно в съвременния свят - социален капитализъм, а феодализъм от 17 век. Може ли пък аз да кажа 30 години ад стигат!