132

Анонимен

преди 2 седмици

Драги сънародници каква е тази отявлена фалшификация на лайковете ?!? Риторичен въпрос. Освен това искам да питам долния за 30г. т.н. демокрация какво пречеше на прогонените от комунизма българи да се върнат ?!? Но не се върнаха. За сметка на това още 3 000 000 напуснаха страната. От 9 000 000 останахме 6 000 000 .

131

Дейвид Копърфилд

преди 2 седмици

На снимката виждате най-великия фокусник на всички времена, да показва най-великия фокус, непоказван досега. Казва се "Хоп-има раzиа, хоп-няма я раzия". Велико, тепърва ще има да го изучават другите фокусници.Аз успях да "изчезна" една сграда, ама тоя "изчезна" най-голямата страна в света.Аферим вулвин ага, машаллах !Блазе на изчезналите му крепостни.

130

Анонимен

преди 2 седмици

Не се вълнувайте по късна доба, рашка отива на кино .

129

Анонимен

преди 2 седмици

До 123- ако те аналлизират двама римляни в гората, ще идеш ли в центъра на София да се похвалиш? Така и с Москва. Така и за ф-ката... Така и за ракетите за РСЗО Град, които пратихме тихомълком, така и за самолетите СУ от Безмер, дето вече ги няма, ама ти не знаеш. Те така за независимите пеевски медии! А ти земи се измий, докато не си замирисал на американски предник!

128

Анонимен

преди 2 седмици

По скоро фокусът на Путин е върху рухването на руската държава. Доказа го с всичките си действия и бездействия. Путин похарчи $2 трилиона за никому ненужна война вместо да възроди Русия.

127

Малък Праз

преди 2 седмици

Мястото на Бандеровска Украйна е в Историята!

126

Рухването!

преди 2 седмици

Жу-жето още не е разбрало, че този който ще рухне, това е Крепостна рус. Късият си няма и представа какво ги очаква крепостните догодина, след намесата на Пентагона, когато за тях времето свършва...

125

123

преди 2 седмици

До Анонимен 124. Е ти една информация - българските и всички западни медии написаха, че крайцера Москва е унищожен от ВСУ, в същото време Руското МО и руските медии казаха, че Москва е на док в Севастопол за ремонт. Ти на кое вярваш? Или си толкова промит, че дори след 2 години вярваш, че е на ремонт ? Такива примери има стотици

124

Анонимен

преди 2 седмици

Грешна преценка на натовските стратези относно операцията в Курск! Бавно и полека ще бъдат върнати всички населени места до сантиметър! При това добре наторени с украинска тор! А относно независимите медии в България и зависимите в Русия- досега достоверна информация за положението на украинската армия в българска медия не съм чел/чул! Пропаганда, пропаганда...

123

Анонимен

преди 2 седмици

Няма да го дочака. Да се фокусира върху по- реалистични неща!

122

Анонимен

преди 2 седмици

А има едни , руснета им викат, при никви обстоятелства не се научават и 300 годин търчат на място! Нещастен народ!

121

пак съм тук бе!

преди 2 седмици

Въпрос към копейкити. Копейки, според вас със напредващото изтощаване на магучая, увеличават ли се шансовите да се включи велика Америка в uзтpeблeнueтo на руснета и разгрома на Русия, или намаляват? Аз мислим да се увеличават! А, копейки? Братята американци нема да изпуснат златния шанс!

120

Грозната истина

преди 2 седмици

Някоя копейка да звънне на Путин да не се излага. Родните копейки отдавна превзеха Украйна, избиха до крак ВСУ, в момента избиват последните войничета от НАТО, фалираха целия запад и до два най много 3 дена са правзели Лисабон. Тоя Путин явно е много назад с материала или не излиза от бункера.

119

Анонимен

преди 2 седмици

Укро пропаганда!

118

Има хора учещи се

преди 2 седмици

чрез болка, като кучето на Павлов, има и други, които се учат чрез много болка! Наричат ги украинци!

117

Анонимен

преди 2 седмици

Върти, сучи, написан някакъв сбирщайн от несвързани, повтарящи се абзаци. Не е нужно да се чете. Слаб опит за пропаганда.

116

Мистър Сенко

преди 2 седмици

Аз му показах този фокус!

115

Анонимен

преди 2 седмици

Фокусът винаги му е бил и остава собственото му забогатяване, както и на олигархичния кръг около него. За обикновеният руснак руските правители, и той не е изключение, НИКОГА не са мислили. Затова през втората световна има 40млн. жертви, затова в държава богата на природни ресурси и дадености средната заплата е 350-450$, а в победената Германия е 2хил..

114

17ти Август

преди 2 седмици

Точно така за кво путинарко да си дава зор? Коги някой му е дремело за това, че колхозниците дават жертви? Той на путинарко всички му деца, законни и незаконни за на Запад, за кво да бърза? Нали требе да мое да си арчи милиардите долари и евраци от Запада за дворци и яхти.

113

Еееееее

преди 2 седмици

Освободиха ли Курск от руснаците. Дерусифицираха ли го.