13

Анонимен

преди 2 седмици

Ако Диона беше във Франция, никакъв затвор нямаше да отнесе. Прокуратурата изобщо нямаше да се занимава с нея. Ако беше в САЩ, можеше да отнесе присъда 78 год. затвор или 112 год. затвор и да я пуснат след 5 дена арест, който ще се зачете като 5 дена затвор. А в някои щати изобщо нямаше да я съдят.

12

Анонимен

преди 2 седмици

до 4 Не е рекламирала нищо нелегално? Това е все едно да кажеш че пиеш алтай, а всъщност пиеш Джак Даниелс. Къде си виждал в света да се смърка енергийна напитка бе?

11

ParisSG1970

преди 2 седмици

Във Франция и за много други слободии има яки глоби, само че както и на мен лично ми е казвано, че "ние сме на Изток", когато съм изтъквал че това или онова не е редно или лично съм бил потърпевш от абсурдите на тая страна! България само за едно нещо е "на Запад" и това са парите от ЕС, които потъват къде ли не. Закони обаче няма или са написано както Дяволът чете Евангелието. Който разбрал разбрал!

10

Пурко

преди 2 седмици

Les gitans там не са ли неприкосновени? Или само у нас никой не смее да ги пипне?

9

Бренда

преди 2 седмици

На куково лято щяха да я накажат във Франция за стока с кофеин или където и да е по света.Кафето никъде не е забранено,нито е наркотик освен в главата на един психонлог вчера.Диона,супер си!

8

Анонимен

преди 2 седмици

Закони има в нормалните държави. В България - няма и няма да има! Медиината истерия ще спре, ще се забрави, ще ни занимаят с друго и така. Живота си тече, ние стоим на едно място и лапаме мухите!

7

Анонимен

преди 2 седмици

Тук в Беларусь за дрога присъдите са 15 + години, според зависи

6

Анонимен

преди 2 седмици

Аре стига с тази Диона! Това че нямаме държава го знаем, за да не бъде наказана, но вие я изкарахте звезда бре! Най-известната в България за 3 дни стана тази чалгарска наркоманка като пишете нон стоп за нея, а ония кавааали телевизионните медии още повече се излагат. Ай сиктир вееее....

5

да ,ама

преди 2 седмици

не там а тук и трябва да я похвалим ,да я поощрим и да я наградим. Толкоз за това!

4

Х

преди 2 седмици

едва ли.. Не е рекламирала нищо нелегално.

3

Оказа се

преди 2 седмици

че при БКП и СССР - сме били Свободни - сега дори и Крушки с Нажежена Жичка - безвредните за Здравето, а на Канцерогенните LED произведени в Китай, ни Забраниха да Ползваме!

2

Анонимен

преди 2 седмици

Ама тя каза, че в страни като Испания, Франция и Германия се продава свободно като хляб и вода.

1

Муахаха

преди 2 седмици

да, така е при ЗападноЕвропейската Свобода и Демокрация!