230

Чейнчаджия

преди 2 седмици

Не знам какво става с атаките в Курск, но знам, че Зеленски вече е съгласен на мир. При това, като дава около 60% от територията на Украйната му на Русия. Така са нещата с балистичните, тактическите и стратегическите ядруни ракети. Тези от САЩ продължават да си дават доларите на Русия. Дори и нещата с валутните пазари ги разбирам повече от Джорджито им Сорос. Все пак, той е над 90 г., а аз дори и не съм навършил 60. Тези от Финко са ми истински приятели.

229

Рюхо

преди 2 седмици

До Анонимен 230Само ми потвърждаваш думите, нато напада в Югославия защото... Нато напада Ирак защото... нато напада Афганистан защото. Нещо за отбраняване написал ли си, освен защитата на американски интереси по света де. Както написах да си наричаме нещата с точните имена НАТО е военна организация ама не "отбранителна" - изключая американските интереси де тях ги браниме.

228

пак съм тук бе!

преди 2 седмици

До Боби. Кога успя да ме прочетеш? Веднага ме изтриха!

227

Боби

преди 2 седмици

До пак съм тук бе! И как ще се включат ХАмериканците? Ето ти нещо за размисъл. Вземаш северен квартал на Киев(произволен). От този Квартал до Границата с РФ на север цялата площ това е съизмеримо с площа на Град Москва но в Границите на Голямото Кръгово Шосе(нещо като Околовръсното на София) Дори и без ползване на ядрено оръжие колко физически живи пехотинци ти трябват да превземеш и удържиш такава територия пълна с хора които ще искат да те убият защото си им дошъл в къщата и си я запалил???

226

До Пишман аФторката

преди 2 седмици

Г.ей.ргано. Атаката срещу Курск така "извади" Москва от равновесие че за два дни руските части са освободили поне четири населени места в Донбас. Селидово, Стелмаховка, Мемрик и Николаевка....Боеве се водят вече в самият Покровск. А тези в Курск (нацистите) нека си седят и чакат неизбежната си гибел.

225

Анонимен

преди 2 седмици

Руските войници са много сърдите на урките. Заради обявената премия за свален F-16 урките взеха сами да си ги свалят още при излитането! Нямат милост тия , дайте шанс и на руснаците!

224

Анонимен

преди 2 седмици

А ве видими се тъдява, че май новоизлюпената държава ФАЩ на има няма 1-2 столетия, дето ние имаме по стари чешмички от нея, дето се правят на господаря на света са хроничният проблем.

223

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 230Американци и англичани нападнаха Ирак, точно след като Садам изгони американските и английските петролни фирми от страна!!! Преди това нападнаха Кадафи, веднага след като спря да продава петрола на Либия за долари!!! За какво има американски военни части около два газови кладенци в Сирия? Някой да ги е канил? За Голанските възвишения никой не пита чий са. За разлика от Крим! За Северен Кипър не питам.

222

До 230

преди 2 седмици

Хубаво са ти наговорили тези приказки ама са лъжа. НАТО беше създаден срещу тн комунистическа заплаха. Плановете за разбиване на СССР са още от времето преди края на втората световна война. ОК, СССР и Варшавския договор ги няма отдавна. Русия подаде документи за член на НАТО, резултата го знаем. НАТО е бил, е и ще си остане организация за налагане на американските интереси. Само дето с тая война в Украйна гризнаха дръвцето. Е, и всички в Европата.

221

Анонимен

преди 2 седмици

Позор за примитивните руски същества. След тях винаги разруха и бедност.

220

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 229Абе не биха 2 батальона. А шест дивизии са се предали на укрите. И не е паднал Ф 16, а Су 57. И един мармот завива.......

219

Анонимен

преди 2 седмици

Знам ли? От Донбас войниците реват, че изнемогват срещу руснаците. С нищо не личи да им е повлияла безумната операция в Курск. А там укрите заседнаха. И в момента бавно, но методично ги унищожават. Елитни дивизии, които са крайно необходими при Покровск и Торецк. Друг войник, дето Курск му бил като санаториум извозва камиони с ранени украински войници от руска територия. Та не знам нашмъркания генерал какви ги плещи?

218

Анонимен

преди 2 седмици

До Рюхо НАТО се намеси в бивша Югославия когато сърбите за ТРЕТИ път бяха тръгнали към Косово да правят геноцид там. Първите удари на НАТО бяха БУКВАЛНО срещу сръбска борнирана колона навлизаща в Косово. НАТО се намеси в Ирак, след като Ирак беше започнал за ВТОРИ път да струпва войски на границата с Кувейт. Първия път беше пълномащабно нападение. НАТО се намеси в АФганистан, след като САЩ бяха атакувани от ораганизирани групи на територията на Афганистан. И т.н. и т.н.

217

Анонимен

преди 2 седмици

Във вестник Комсомолская правда разказаха как два руски батальона излязоха с бял флаг,като руски олимпийци в Париж.

216

Анонимен

преди 2 седмици

Китай бил хроничен проблем. 3-тата по територия, втората по население и с хилядолетни традиции във всички сфери произвеждаща всичко и търгуваща с всички. Кой е всъщност хроничния проблем и къде кого наставлява и управлява. Болестта на някои е, че се мислят за най-умни и , че тям е дадено свише да управляват света. Но Холивуд е просто илюзия, пък има и индийския Боливуд с по-печеливша индустрия.

215

Анонимен

преди 2 седмици

НАТО е организация агресор, създадена да напада, а не да се отбранява. Най-успешните отбранителни сили са на държавите, които имат ядрено оръжие за защита от НАТО.

214

Рюхо

преди 2 седмици

"НАТО е най-успешната отбранителна организация в историята" И къде бе са се отбранявали от тяхното създаване до сега? От Югославия на територията на Югославия. От Ирак на територията на Ирак, Македония, Судан, Афганистан... Сега се отбраняваме от Русия на територията на Украина, с Украински животи. Че е военна организация да, отбранителна - моля моля да наричаме нещата с истинските им имена Силим се отвреме на време да помагаме на големия батко в неговите войни и се лъжем сами колко сме защитени

213

Анонимен

преди 2 седмици

Вестник таймс разказа историята на един наемник участник в курск от 15 останахме 5

212

Дедо

преди 2 седмици

Просто момче се оказа Вовата

211

Анонимен

преди 2 седмици

Расиа е страна 404. На олимпиадата няма флаг,няма име. Взеха им златния резерв.За УЕФА не съществуват.Сега им затриват църквата и армията. Сал един Вова остана.