151

Vol'Jin

преди 2 седмици

И рече Сун Дзъ в Изкуството на войната: Ако имаш възможността да сбъркаш един враг с друг враг това е за предпочитане от това да се биеш и с двата!

150

Vol'Jin

преди 2 седмици

То Пеевски е онова Т101 първоначално пратено да убие Джон Конър обаче виж по-новия модел T1000 как му показа да си знае мястото!

149

Анонимен

преди 2 седмици

Тези кога ще напуснат чуждия имот?

148

Анонимен

преди 2 седмици

Каква поредна футболна драма, драги зрители! Единият клан на мафията срещу другия...

147

Vol'Jin

преди 2 седмици

Само като чуя думите "почетният председател на ДъПъСъ" и знам, че това всъщност е един от най-отявлените и скрити врагове на България, който през последните 30 години е на всяко гърне мерудия и навсякъде е бръкнал административно по малко, колко да обърне големите каруци ми идва да хващам РПГ - ръчния противотанков гранатомет с цял колан патрондаш като в Терминатор 2 и да му покажа на това Т1000 какво правеше баща му и защо ДС му пръснаха тиквата!

146

кви са тия

преди 2 седмици

доган ,пеевски да не са некви принцове на България я властите да се вземат в ръце на момента и да изчистат тая пасмина ,да не стане така че народа да се вдигне и да почисти

145

Баба Гица

преди 2 седмици

По долнопробно представлени на стъпало...........курвенско - няма!!!До вчера бяха и двамата в един бардак и двамата председатели на дпс и си бъркаха по дупките,а днес ..............Воюват и си спретват курв............изпълнения!!!Евала,машала но почететния председател и на еничара!!!

144

Анонимен

преди 2 седмици

до 152, по-добре късно, отколкото никога

143

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 123...не гледай върха на айсберга..попитай се защо чак след 20 год.Папазов се изказва по този казус...СЛЕД 20 ГОДИНИ...ти се кефиш че имота не е на Доган...

142

Vol'Jin

преди 2 седмици

Почетният предсъдател на ДъПъСъ си мисли, че не Европа не знае за неговият административен тероризъм!

141

НЯКОЙ

преди 2 седмици

Най-добрият вариант е ДПС да не участва в изборите. Доган и Пеевски са двете страни на една и съща монета. Единият бил откраднал 30 милиона, но другият открадна 500 милиона от КТБ. Единият бил честен бизнесмен с обръчи от фирми, а другият честен бизнесмен санкциониран по закона Магнитски.

140

НК чл. 326

преди 2 седмици

Който подава фалшив сигнал за беда и тревога - до две години. Ако има значителни щети - до 5...... Ауууу, тия всеки час все повече се омазват.

139

Vol'Jin

преди 2 седмици

Това сега не знам дали ще можете да го прочете с акцента на Карадайъ : "Почетният председател да дъпъсъ е тежко разтревожен, че целътъ свинщинааа лъсна на Европрокуратура , която прави разни блъфове, че търси нещо, а всъщност търси другото. Почетният предсъдател на дъпъсъ явно е забравил за терористичните си корени още от баща си и ония влакови атентати! Той също така разбира че ДъПъСъ и изтича времето, защото в цялата държава не остана откъде да съ краде и мародерства"

138

Анонимен

преди 2 седмици

Доганчо е само почетен, нема думата пред Шиши вече, но нали е много "умен и интелигентен" селското тарикатче, дето е рядко да чуеш нещо философско от негова страна... хахахахахах :)))

137

свобода за гълъба

преди 2 седмици

Негласуването, ниският вот и неизбиране на редовно правителство почна да си дава отражение! Всички влязоха в една спирала от която трудно има излизане и никой няма полезен ход. Почна самоизяждането. Видя се със "сглобката", видя се с "Величие", сега се вижда с ДПС и БСП. Всички са мега алчни.

136

Анонимен

преди 2 седмици

Това там, нали беше незаконно, какво бранят, закононарушите ли?

135

Анализ

преди 2 седмици

Толупа е с агент Сава и Мистър Кеш.С Шиши той много внимава защото е най верния човек на Козяк.Сокола,Зелените Чорапи и Толупа в момента са заедно.Скоро и Валкъ ще бъде оневинен.Канадеца и Кокора имат подкрепата на Козяк защото са техни хора.Всички са в процес на изчакване.Всичко зависи от Сащ и докъде ще стигнат руснаците.

134

Анонимен

преди 2 седмици

Този имот в Росенец, предвид местоположението, би трябвало да е държавна собственост и да е предоставен на ДПС като централа / резиденция, според приет закон. Как така е частна собственост?!

133

Анонимен

преди 2 седмици

Добите новини са, че определено бележим невероятен растеж в политическото развитие. Имам предвид как напук на десетилетия неприязън към Доган, Пpacю е толкова, ама тоооооооооолкова по зле, че прави Доган да изглежда почти разумния избор. Кажете си мнението хора, + сараите си остават но сланината си отива, или - сараите се връщат и отиват при новия ни министър председател, в сравнение с който дори и Боко Селски изглежда като безобиден фитнес модел?

132

Смех...

преди 2 седмици

СОЦ-СХЕМИТЕ В ПОЛИТИЧЕСКОТО ИНЖИНЕРСТВО НА ДС/ БКП----- БАВНО НО СИГУРНО УМИРАТ,,, ЕДНА СЛЕД ДРУГА---- ДПС, БСП, ВЕЛИЧИЕ, ...ред е и на ЧАЛГАТА...ХАХАХА