9

хаха

преди 3 седмици

Добро утро, наркомани.

8

Сифилиско

преди 3 седмици

Добре де, снощи един друг "експерт" разправяше, че веществата не се усвоявали толкова бързо през синусите. Даже и научни трудове пускаше. Аз от опит знам, че вдишването най-бързо активира разни вещества. Да ви имам и експертите и тъРаците

7

Анонимен

преди 3 седмици

Едно време по комунизмът нали всичко е било недъгаво и не са могли да направят нито кафе нито нескафе и са пускали партенките че видите ли можели да направят нескафе ама било наркотик и народната власт щото е загрижена за народното здраве затва така. Имаше инка -някаква долнопробна имитация на кафе. Сега звучи смешно но тогава са се вземали насериозно.

6

Анонимен

преди 3 седмици

А фирмата НЕСТЛЕ наркодилър ли е ?

5

Хахаххахаххаха

преди 3 седмици

Кофеинът НЕ Е признат за наркотик в прания смисъл на думата. Иначе това, което се случва покрай онази дри пла е безобразно! Съд и присъда за подобни бо кл уци!

4

Бащата

преди 3 седмици

Наркотиците са нещо ужасяващо.Сина ни умря преди година от тях.Дори самия той желаеше това.След 25 години мъки.Така той и ние с майка му се избавихме от ужаса.Според нас е съдба,защото има и брат който дори не пие и е нормален човек като всички нас.Пазете децата си от лоши запознанства.Така се започва.От любопитство,и после няма спиране.Чернодробната цироза е ужасен край.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Скоро изглежда ще е престъпление да се пие кафе и всеки който бъде засечен да си поръчва еспресо, особено няколко на ден, ще бъде арестуван. Кофеин има и в хубавия чай. Ужас. Кофеин и кокаин вече е едно и също за "специалистите":))))))

2

Мхм

преди 3 седмици

Децата се друсат с какво ли не, обаче кофеинът е най-голямото зло. Спрете да се занимавате с тъпотии а обърнете внимание на важните неща. Това, че всяко дете съвсем спокойно може да си вземе екстази, хероин, трева, кристалчета разни и всякакви други гадости явно не е проблем. Значи децата знаят откъде да се сдобият ама за службите е мистерия. Я малко по-сериозно!

1

списъка с известните

преди 3 седмици

допинги и забранени е в министерството на младеща и спорта . хероин , морфин , тестостерон и т.н. Всеки може да види за кои е .