156

Анонимен

преди 2 седмици

Агент Сава/ мракобесната ДС, живее в палат за милиони и кара луксозни коли, закупени с мръсни пари?! И това ми било лидер на партия, бореща се за права и свободи? Не може да има такава партия в,евроатлантическа страна, каквато е България. Ние всички в ЕС сме за права и свободи.

155

Анонимен

преди 2 седмици

Вади мъдрия МЪДРЕЦ ПАРАТА и казва ето тук на ВЪРХА постави тая МУХА ЗАЛЪГАЛКА... Нежно, пристойно на ДАМА тя се усмихва. А два пръста поставя мухата ЦЕЦЕ на Върха на долната глава на ОбрезанияМохамед и МУХАТА почва да ЧУРУЛИКА, ПЕЕ, ПОДСКАЧА и да се ВЪРТИ. Танца на РАДОСТТА преди да бъде НАЕТА по БАНСКИ ТЯ, тоест съкратено НАE+БAНА тя. Вбива УСТНИ СОЧНИ и ОООО НЕБЕСА АЛЛАХ СОЧЕН АЛКАЛЕН БЯЛ и ПОТОК ОТ БЯЛА БЛАТИСТА ПЯНА СЕ ПОЯВЯВА НА ВЪРХА НА ГЛИГАНА.

154

Анонимен

преди 3 седмици

Та за какво стаа дума? В миналото Мухата ЦЕЦЕ в Африка се е използувала, а се използува и сега но тайно само на тайни СЪРАНИЯ в БАНЯсНАЛЪМИ.. Депутата се разсъблича. Оставя си куфарчето с ПАРИ, дрехите, писалката, обува НАЛЪМИТЕ и се пльоска в плиткото басеинче така, че малкотоПишле назовано по мъшкомъ К*Р да Щтръкне, ама не мое - то еОБРЕЗАНО.. ПЛАЧЕЩО .. Та едва една РУС+АЛКА така наречена ПУТAЛКA отваря една кутия и вика: ПЛАЩАЙ ТИ ЗА ТАЯ ЗАЛЪГАЛКА!

153

Анонимен

преди 3 седмици

Та за какво стаа дума? В миналото Мухата ЦЕЦЕ в Африка се е използувала, а се използува и сега но тайно само на тайни СЪРАНИЯ в БАНЯсНАЛЪМИ.. Депутата се разсъблича. Оставя си куфарчето с ПАРИ, дрехите, писалката, обува НАЛЪМИТЕ и се пльоска в плиткото басеинче така, че малкотоПишле назовано по мъшкомъ К*Р да Щтръкне, ама не мое - то еОБРЕЗАНО.. ПЛАЧЕЩО .. Та едва една РУС+АЛКА така наречена ***+АЛКА отваря една кутия и вика: ПЛАЩАЙ ТИ ЗА ТАЯ ЗАЛЪГАЛКА!

152

Анонимен

преди 3 седмици

Днес децата на крадците на кашкавал от Позитано 20 са по-недъгави от вчера. Това е добре. Раята е беднаИпроста. Това също е добре. Нацията е спасена. Който и да се опита да завладее България ще се удави вЛайна!

151

Анонимен

преди 3 седмици

Кой създаде това момче ? Доган също участва в унищожаването на България не е спасител а е участник заедно с другите крадливи мафиоти

150

Гастербайтера

преди 3 седмици

Илханчо колко строго гледа като даскалица на родителска среща.

149

Анонимен

преди 3 седмици

Та той едно време Европейският също се появи на картата на Европа за първи път между РОДОПИТЕ у село ВИЗАНТИЯ. Там беше ЕВРОПА - там за първи път се появи това ИМЕ. (((ЕВРОПА))) на името на нашия ОРФЕЙ - ЙЕФРО - ЕВРО - ЕВРОпа! Нали знаете ОГЛУПЕЛИ и затъпели от ЧАЛГА, цигарен дем, мътна ракия, тъмна зелева чорба, че на ОРФЕЙ брат му се казваше МУЗЕЙ и от там са събирани всички ТОРове(исТОРия) в МУЗЕЙ по Плоската ЗЕМЯ.

148

Реалността

преди 3 седмици

Движение за права и Свободи, а иначе еднолична олигархична партия тотално подчинена на един агент Сава. Доганова Партия Сам съм си движение- ДПС.

147

История даге

преди 3 седмици

До АнонименНо това което сами сме си го правили при покръстването никой не ни го е правил (може би само византиеца останал в историята като Василий ***). При насилственото покръстване от страна на Борис са избити до 9 то коляно над 52 стари български рода. Другите непокорни са прогонени в периферията и до днес помнят погрома ; капанците в разградско и гагаузите , които са дали вярата си , но са отказали да се мешат със славянските имигранти и до днес не дават моми вън от общността.

146

Анонимен

преди 3 седмици

"Славянизацията" в источна, северна, южна и централна Европа и "Ислямизацията" по Мала Азия и Балканите е ставала с Забиване на Кол, Тояга, с Морков по Концлагери иКурец... В българия са ползвани и четирите начина по времето на Османизма и Комунизма... защот по друг начин не могат да се преборят 70% "автохтонни" живущи по нашите земи. Ние Българите колко сме го яли до като започнем да говорим не на Български, а на "турски" при "Османизма" и на "славянски" при Социализма!

145

Колелото на времето.

преди 3 седмици

Само айран и вода на масата... няма вече маркови ускита, мина 70 години треба се пази , а и пред електората по-скромно идат избори. Путин също не пие времената се менят, едно време вички се наливаха сега са хелти интелектуалци, йога,езда, медитация...

144

Анонимен

преди 3 седмици

2014 година: Погледнете кой седи в парламента днес - ченгето Боку Тиквата, ченгето Доган, русофилската мастийка Сидер Ага и украинското комунистче Станишев, наследника на крадеца дъртия Станишев окрал от България десетки милиарди. Това с изпълнителите и стратезите на гаврата с българските турци и прогонените милиони млади българи. Отново ли гласувате за тях, а може би за кака ви Куна Пръмова и другото ченге от ДС, Дал Ефенди.

143

Анонимен

преди 3 седмици

И ся кво ше прай българския политически живот без този най-голям евроатлантик...

142

Анонимен

преди 3 седмици

Честита Коледа на дп.

141

Кръчматъ

преди 3 седмици

Присъдата на Шишо е издадена..., шъ го правят на "наденица" с украински "кулинари".

140

Пеевски

преди 3 седмици

Как пък му разбрахте на агент Сава какво е казал ? За кое момче е говорил и къед няма да връщат. Сигурно тези неща ги разбират само дървените философи като Медито им. Чак пък България щели да спасяват. Ама, нали го убиха, бе. Дори с газов пистолет играчка.

139

ПроСоТо

преди 3 седмици

дет вика Джоуи :-"Днес си звезда от тв сериал,а утре си ядеш кетчупа направо от бутилката"..."СЕ ЛА ВИ" !.."Панта реи"...Вчера разпределяш порциите,днеска ровиш кофите за некоя захвърлена порция..Отнася се за всички,с изключение на Толупина...Той е на пряко лично подчинение на САТАНАТА...Той го пази..

138

На снимката са

преди 3 седмици

съвремените крадци ипоробители на майка България!Липсва един ***,който отстреляха накрая успешно като малко възмездие за золумите причинени от полуграмотния башибозук.Лицето Доган е пряк виновник за обезлесяването на Родината,за източване на огромни средства чрез министерство на Земеделието и Агенция при бедствия и аварии.Боко е пионерче в сравнение,за това сега гледат толкова уплашено,защото Прасун им издърпва килимчето с шекера!!!Много откраднаха,мнооого

137

анонимен

преди 3 седмици

Доган е изгонен от ТЕЦ Варна, и борда на директорите. До края на месеца ще го изгонат от Росенец и Догансарай. Доган е почетен безработен.