75

Анонимен

преди 3 седмици

Влияние има върху сините венци.Те са любители на чалгата

74

мак

преди 3 седмици

До Анонимен. *** викай на родата си. Явно съдиш по себе си, нали не познаваш пишещите, познаваш само себе си. Освен това, ти си част от това общество, значи си същият.

73

Анонимен

преди 3 седмици

Таз че е проста проста е ама кой и как е разрешил продажбата на тази глупост

72

Анонимен

преди 3 седмици

до 71 Ако тази ми е дъщеря какъв коментар ще напиша ли? Само един- отричам се от нея като родител в държавен вестник! Така става ли?

71

Диона в Карлуково:

преди 3 седмици

ИМА ЛИ ЛУДИИИИ? РЪЦЕТЕ ГОРЕЕЕ! НЕ ВИ ВИЖДАААМ!

70

Анонимен

преди 3 седмици

Ама Славуца го аплодирахте с удоволствие....

69

Защо толкова омраза.

преди 3 седмици

За миг само си представете, че това е вашата дъщеря. Какъв коментар ще напишете ?На младостта е присъщо да търси предизвикателства и да тества граници.Е не го е направила по-най подходящия начин, но нека не я убиваме с камъни.Омразата ражда нова омраза.

68

Анонимен

преди 3 седмици

Анаболите да не са по-полезни бе? Освен това в други европейски държави не е забранен този продукт. Вие нали повтаряте като папагали щото някой си в ессср бил направил еди кво си.

67

Анонимен

преди 3 седмици

Диона решила да става певица. В консерваторията вежливо й отказват, казвайки и, че няма слух.- А защо ми е? Слух трябва да имат слушателите!

66

Анонимен

преди 3 седмици

Какво се възмущавате бе ганььовци?? Това вашето е фалшиво възмущение, това което виждаме сега е просто еманацията на традиционните български ценности - чалгата. Чалгата която навлезе навсякъде в живота през последните 30 години, а ВИЕ тука дето много се възмущавате скришно или явно подкрепяхте целия този тренд. От вип брадъри, до миски и кво ли не. Не ЛГБТ, не Кемтрейлс, не 5G, не Русия, не САЩ, не ЕС, ами ЧАЛГАТА.

65

Анонимен

преди 3 седмици

А единия дет прави реклама на този продукт с татуси гола глава и изббити предни зъбби. :-)

64

Айляк

преди 3 седмици

Няма лоша реклама. Но само с възмущения по форумите няма стане, трябва и незабавна реакция от страна на властите. Иначе, колкото повече се раздухва този случай, толкова повече печалба за хората свързани с продукта. А такива пар.цалеси кат' тая...за вечер, две-три идеално, но не ги водете никога в къщи, че е опасно, много опасно:))

63

Анонимен

преди 3 седмици

58 коментгар написах и веднага 3 скааапаняка ми начаткаха минуси за минута. Скаааапаняци жалки!

62

Анонимен

преди 3 седмици

Аз си бия кафето със спринцовка пък

61

Анонимен

преди 3 седмици

Проблемът на чалгата е, че е по действителен случай.

60

Анонимен

преди 3 седмици

Родителите на сегашните чаллгари са послали пътя на такива като Диона да не се правят на много възвишени.

59

Барон Мюнхаузен

преди 3 седмици

До 50Колега,обясни ми как във затвора,ще вкараш "звезда"??Те са над закона и със влияние(е един ден ,ще чукат камъни в някоя кариера)...не трябва да има никаква милост за такива !!!

58

ЦЕННОСТИ

преди 3 седмици

Обществото е много скокотливо и настръхва към такива Пропаганди насочени към Децата ни .Това е Добър сигнал че сме загрижени . Лошия сигнал е че тези Дилъри и Сводници не се наказват .Ще ви дам пример - Защо Министерството на Образоването не отстрани веднага Учителите , Директорите и Лекторите подписали се за Запазване на Гей Пропаганда в Училища и Детски Градини - та нима това не е Педофилия , Наркомания ?

57

Поп Даниил

преди 3 седмици

Важното е, че е православна християнка и хетеросексуална. Всички останали грехове са и простени.

56

Анонимен

преди 3 седмици

Тези умните дето са сезирали прокуратурата да я сезират и за разпространителите на филма Мълчанието на агнетата,за зверските убийства в него,за Антъни Хопкинс изиграл ролята на Ханибал Лектър и автора Стивън Кинг или за тях рекламирането чрез филм на зверските убийства има възпитателно въздействие, а думите на Диона,че това не е което си мислите застрашат живота повече от маниакалния убиец.