96

IQ 3.14

преди 3 седмици

само социалистическите работнически челавеки, било то бсп(к), лейбъристите или американските либерални утописти, може да ти продадат нещо и после да ти четат лекции кое как се прави. по същата причина медиите ни са пълни с експерти, инфекционисти, сигурностари, телевизионери, културтрегери и прочие директори на водопад

95

Анонимен

преди 3 седмици

Голямо разочарование е новото лейбариско управление на кралството. Рискуват да бъдат потопени и да изчезнат от картата на света.

94

Анонимен

преди 3 седмици

Бати комикса е тоя сайт. Тука два русофила коментират и си лайкват коментите, ше кажеш, че половин България 80% от българите били русофили. Ц ц ц, опасна работа е тая путинофилска секта.

93

Анонимен

преди 3 седмици

Въй пазете се, копейките почнаха да метат нюковете, никой не е в безопасност.

92

Анонимен

преди 3 седмици

А некой пее приспивна песен. За къде ли се готви щурмът. А носещите медалчета дали се събудиха или пак задрямаха.

91

До Математик

преди 3 седмици

Зависи от къде стреляш, умнико. И зависи по какво стреляш. Аз бих казал, че и за 3 ще стигнат някои от ракетите, не за 10 минути.

90

Анонимен

преди 3 седмици

"Малка Великобритания не може да воюва с Русия" - е те това е ключовата фраза в тази статия.

89

Shshshshsh

преди 3 седмици

До 90. Ако ще и милиард армия да има ОТАН, като захвърчат нюковете ще е все тая. Руснаците няма да водят обикновена война с Прогресивните. Ще гледаме големите гъби. И ще ги гледаме около половин час. После няма да има никой.

88

Шукаар

преди 3 седмици

До 96 ..... Пропускаш разните подводници в близост до ЮСА.... Няма да летят 6к мили. Вероятно помниш посещението в Куба миналия месец на 3 кораба и подводница на русите. На 90 мили .... Ореваха света, че били ужасяващо близо. А англетата взеха сякаш да се усещат че са на една приливна вълна 10-20 метра. Русите имат да им връщат прилично мизерия.

87

Путин ке Векува

преди 3 седмици

и за тва 72 годишен - е твърде Млад дори, до 100-ка има 28 години, да Заличи Колонията на Ционистите и Империя на Злото!

86

ъцз

преди 3 седмици

проблема е щото малллоумните урки ще ударят някой АЕЦ

85

.|.

преди 3 седмици

Проблемът е, че ако ги използват, ще завалят атоми.. тополи... сеш се? И англичанина го е бъз, че от острова му нищо нема остане.

84

Анонимен

преди 3 седмици

Е, как ги реже? Тука гледам мн. математици, ядрени физици,химици, аналитици. Някой знае ли ? Тези ракети STORM SHADOW дадени ли са на Украйна? Ако не са дадени какво има да им забранява? Те са виртуални. Но ако са дадени какъв е проблема да ги използват?

83

.|.

преди 3 седмици

Страх лозе пази.

82

WTF

преди 3 седмици

Путин отвори кутията на Пандора! Тои от малък има мерак да възроди Руската Империя, проблема е че е на 72 години и няма време вече! За руснаците има само едно спасение от мъките и страданията в които ще ги вкара Путин, а именно неговото елиминиране! Нищо друго няма да има ефект! Както ги излъга, че в Украйна ще са максимум 2 седмици, така ще ги излъже, че Запада е тяхният враг! Но Запада не е Украйна, особенно ако паднат задръжките!Тежък нокаут ще има за Русия!

81

Анонимен

преди 3 седмици

За какво спорите, след като всичко може да се провери? Необходими са 26 минути и 40 секунди на балистична ракета, за да стигне от стартова площадка в Русия до източното крайбрежие на Съединените щати. Това беше вярно през 1959-60 г., когато (ядрен физик и бивш учен от Пентагона при Дуайт Айзенхауер) Хърб Йорк за първи път направи анализа, и това е вярно днес.29.04.2024 г.

80

До 95

преди 3 седмици

Сложих ви плюс, защото четенето на вашите екстраординарни размишления ми оправят настроението. :)

79

Математик

преди 3 седмици

След като балистичните ракети ще стигнат до САЩ за 10 минути при разстояние около 6000 мили. В задачката се пита, с каква скорост трябва да лети балистична ракета, за да премине това разстояние за 10 минути. Следователно, в коментарите има пияни математици от извънземен ориджин. Смях, другаре, путюнисти. Як смях!

78

До 94

преди 3 седмици

Когато някой си каже мнението и мнението е различно от Вашето, Вие скачате на пожар без да мислите изобщо. За Вас хората са 2 вида. Едните са за САЩ, другите са за Путин. Това обяснява всичко. Други хора не съществуват. По вашата логика (ваше мнение) не съществуват хора, които ненавиждат и едните, и другите. Но това е психология. Нямам намерение да споря. На мен никой не ми плаща. Пиша каквото си искам. Никой не Ви кара да четете. Хахахахахаха Хахахахахаха

77

До 93

преди 3 седмици

Ядрените физици не си губят времето из разни чaтapници. Следователно ти си путински гном от гвардията на тролеите. Пий по-малко, за да не се въздигнеш, като Медведев.