90

Анонимен

преди 3 седмици

Тези чалгаджии яко са се развихрили в кратките видеа на Фейсбук. Някакви клипчета по 30-40 секунди, където си показват джуките, колите и пиенето. Един караше жълтото си Порше с биричка в ръка и без колан.

89

лихвите

преди 3 седмици

"А това са идоли на младите. Следват ги в мрежите, подражават им, купуват си билети за техни участия....., а родителите блеят и обвиняват държавата за незгодите си." - аз като казвам, че лихвите по всички кредити трябва да се вдигнат много рязко и много високо горе - само това ще ни спаси!

88

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 88 - аз бих взел проба от този "легален и безобиден прах" и бих му направил един хубав анализ... и ако излезе нещо нелегално... я елате пиленца при батко...

87

Майкс

преди 3 седмици

Бумъри, стига лицемерно възмущение. Едно време не сте шмъркали такива и по-силни неща, понеже не сте имали достъп, а не защото сте морално извисени.

86

Анонимен 78

преди 3 седмици

До Анонимен 79 - обръщението на "бе" показва много неща - от липса на възпитание, до категоричната невъзможност да се води какъвто и да било смислен разговор. Но, малко ограмотяване 1. марихуаната Е НАРКОТИЧНО ВЕЩЕСТВО 2. никъде не съм цитирал МАРИХУАНА, но ако трябва да цитирам вещество - ето ти ОПИУМ 3. виждам можеш да ползваш Интернет, явно и "гуглето"... та прочети малко преди да "бе"-каш хайде със здраве, за разум явно е късно вече...

85

Анонимен

преди 3 седмици

до 92 Подсети ме за виц на великия Шкумбата. Господ създал човека Адам и го пратил в рая. Но на Адам му станало скучно и извикал Господ. Господи, скучно ми е. Господ: Да ти прекарам интернет Адаме, да те абонирам за порнo списание? Адам: Не, искам жена, да е красива, умна, да готви да чисти да се грижи за децата...Господ: Момент, това ще ти струва един бъбрек, един пръст от лявата ръка, три ребра, половин бял дроб....Адам през сълзи: Спри, Господи! Виж там от едно ребро к'во можеш да направиш!

84

@@@

преди 3 седмици

Стремежа да си хубав, вървежен и интересен на аудиторията явно трудно се постига без стимуланти от всякакви видове.Лошото е че нашите, хмм да кажем артисти никога не стигат до нивото на Нирвана, Хендрикс, Клептън, Доорс, Флойд или пък даже и на Ейми Уайнхаус, обаче по друсане и тъпотии ги надминават многократно.Всички сме хора, но за едните е добавка към изкуството дето правят, за нашите лешове е реклама и разварт на младите, които копират поведението им.

83

АСС

преди 3 седмици

Вероятно някой наркобос и плаща доста солидна за да прави реклама на стоката му.

82

Skunka

преди 3 седмици

Истината не е там, деца, само от време на време викам холандеца.

81

Рюхо

преди 3 седмици

Измислило го е мацето, преди цялата тая история с ареста изобщо не знаех, че съществува. Печели популярност.

80

Анонимен

преди 3 седмици

Айнщайн е трябвало да направи уточнение в израза си за Вселената и човешката глупост , че женската глупост е безкрайна единствено, понеже жената не е човек.

79

Отличник

преди 3 седмици

Лоша реклама няма, долния ромски батал знае как да се монетизира.

78

Мда

преди 3 седмици

Удри дъното и копай надолу......

77

Анонимен

преди 3 седмици

А коя е Диона?

76

Анонимен

преди 3 седмици

До 69 Кофеинът и тауринът си се усвояват повече от добре когато се приемат орално. Защо някой би искал да ги шмърка? Освен това през носа със сигурност няма как да поемеш достатъчно количество таурин.

75

Анонимен

преди 3 седмици

от 85 Или трябва да си на 5 ракии

74

Българин

преди 3 седмици

Диона е патриотка и русофилка и това е най важното, така че й е простено. Трябвало е да изкара малко пари момичето голямото чудо станало. вие па да не сте перфектни тия които плюете?? Аман от Гань-овци

73

Анонимен

преди 3 седмици

Козарчето, мога да ти кажа само едно- Трябва много да си се намразил, че да й го сложиш на тази!

72

Анонимен

преди 3 седмици

Това е нещо като шоколадовите цигарки от миналото. Влияе на психологично ниво , иначе дали ще изпиете енергийната напитка или ще шмъркате съставките - ефекта върху организма е един и същ. Инфието пак май се шмърка или там как се казваше никотина на прах.

71

Мдаа

преди 3 седмици

До анонимХа ха, много точно написано, все едно аз съм го писал.