337

Анонимен

преди 3 седмици

Айде всички сглобкаджии под ръчички и да ходите в Украйна, да папнете Кинжал, ФАБ, Циркон и там каквото дадат от Москва. Нали сте много ербап и големи биткаджии и евроатланти. Времето дойде да застанете с делата си зад думите си.

336

ФАБ ЛЕКУВА

преди 3 седмици

Евроатлантик съм. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!

335

На НАВЕДЕНков

преди 3 седмици

рамките на очилата му са дебели за да компенсират липста на гръбнак и да го крепят изправен. Възрожденци поне стоят изправени.

334

Анонимен

преди 3 седмици

Видели са столицата на най-могъщата държава в света, а господина Бойчева, авторът, никога няма да види тази красота.

333

Друго си е НАВЕДЕНКО

преди 3 седмици

Нещото наречено НАВЕДЕНков е печелило всички конкурси по навеждане. Провесионален навеждач. Най-обича да се навежда на посолства и западни партньори, но когато се налага се навежда и на мутрите у нас.

332

Баба

преди 3 седмици

Тия селяни са като Борис Джонсън и Лиз Тръс дето отидоха в Америка да се срещат с Тръмп. Не знам защо *** винаги имат за кумир авторитарни *** като Тръмп и Путин. Ама *** при *** отива.

331

Анонимен

преди 3 седмици

Блатния гьол,така наречен Расийска Федерация е пълен със всякакъв азиатски планктон,който за 1000 долара е готов да умре в чужда държава за дрогираното джудже в Кремъл!

330

Who Cares

преди 3 седмици

Малоумието рулс! Нещастнияат Путин опрял до по $1600 на калпак да се срещне с Костадин и... неговите хора. А събиране на такса за снимка на Червения площад (дето по една случайност е пред Кремълските стени) руснаците още не са въвели. Не стават горките за пазарна икономика!

329

Бонго Бонго

преди 3 седмици

И видели пуйдя от 250 М ха ха ха ха ха минал пръйднал казал оппаа ха ха ха Костадин платил подишал руска пръдня...и отишъл в тоалетната за допълнителна руска смръдня....хууубууу фюда поеме руски въздух ха ха ха ха ха ха хааааааааа

328

КИРО

преди 3 седмици

Поне има файда. А то Никито искаше само да пътува. Колко ли струва на нас охраната на Шиши, Тиквата, Киро и другите около тях?Все с няколко кори Преторианци.

327

анонимен келеш

преди 3 седмици

Костя Копанарчето и другия копанар Иван Динев Устата:):):)Е тези се фукат,че ходили до Кремъл:):):)

326

До авторката Петра

преди 3 седмици

Защо да не се снимат пред Кремъл ? Това престъпление ли е ? И от кога в България е забранено да ходиш в Москва ? Да не би да е по престижно да се ходи на София Прайд ?

325

Анонимен

преди 3 седмици

Защо никой не говори за всички просяци по улиците, всички изпаднали, миришещи, често агресивни ... имащи нужда от помощ, човешки същества по улиците на България. Не забравяйте, че тези имат право на глас и гласуват за Възраждане.

324

ЧОРБАДЖИ ВИЗАНТИИЦИ

преди 3 седмици

ВАРНА е комбинация от ДЕВА МАРИЯ срещано само в Македония и АВАРИТЕ демек ОТРИЧАМЕ че ХАН КРУМ е направил първите концлагери за саморазправа с АВАРИТЕ воден от отмъстителен реваншизъм за геноцида над Българската династия ДУЛО и АРМИЯ...АПТЕКАРКАТА КЕРАЦА визира символично ВАРНЕНСКОТО СОЛЕНО ЕЗЕРО което е вярно че ЧОВЕШКИТЕ СОЛЕНИ СЪЛЗИ действат като ЛЕЧЕБНИТЕ КАПКИ ЗА ОЧИ..БОГАТАШКА ВАРНА когато нахлуват ОСМАНСКИТЕ турци стават ПРЕДАТЕЛИ на Велико Търново и си избират ШЕФ Патриарх КОНСТАНТИНОПОЛ

323

Анонимен

преди 3 седмици

Маани го Путин Рамзан Кадиров видяхте ли го

322

Анонимен

преди 3 седмици

За съжаление в България има много изпаднали, отчаяни хора, за които колкото по-зле - толкова по-добре. Тези са гласоподавателите на Възраждане. Не е справедливо, но това са фактите на прехода ...

321

Анонимен

преди 3 седмици

Пожелаваме на завистливата евроатлантическа тъпосган да им се сбъдне планът на евролибералния Световния Икономически Форум: ще ядеш насекоми, няма да притежаваш нищо, и ще бъдеш щастлив. Или поне няма да смееш да не си.

320

Анонимен

преди 3 седмици

Къде го Доню Донев да ги нарисува тия тримата на Червения площад.

319

Анонимен

преди 3 седмици

Какво толкова е станало? Нима наш тиквун не плати свръх цена за самолети на хартия? За толкова пари можеше да се вземат по- добри самолети и повече на брой, но тук се плати за такса спокойствие . Кажете и за колко наште управници дадоха земя на войските на краварите, не само да пишете клюки за някои от другите партии.

318

ПроСоТо

преди 3 седмици

мда,не е с Бидоня !...Тиквун налетя на ТРЪМП да го прегръща като най-добър приятел,но оня С ПОГНУСА ГО ОТБЛЪСНА..Въпреки това ПРИЕ милиардите,с които ромът "Методиев Борисов" купи защитата си от него..