9

Рени

преди 3 седмици

Няма да се промени и не трябва да ср промени за да не се катализират крайно десни блянове. Това са хора, които се нуждаят от помощ, от нормална интеграция и социализация. За маргинализираните и радикализираните носим колективна отговорност и трагедии, като в Солинген никога да не се повтарят. Ключът е по-широка приемственост и качествена интеграция с визия.

8

Анонимен

преди 3 седмици

С агент Улаф Шол - не!

7

Анонимен

преди 3 седмици

Защо да се променя? Баба Меркел им каза: "Елате! Ще се справим". Сега като не са доволни да променят пенсията на Меркел от 15000 евро на 150 евро, а разликата да я дават на бежанците за транспортиране до Германия. Тя хубаво ги покани, но не им осигури транспорт. А сега заради изборите в Германия ще ги депортират безплатно до България. Редно ли е? Ние не сме ги канили понеже знаем, че няма да се справим. Германците натискаха Меркел да ги извика - сега да се оправят! Нас не ни интересува.

6

Ужас

преди 3 седмици

България една от държава на първо влизане и ще ни ги върнат у нас, това не трябва дасе допуска.

5

Хора

преди 3 седмици

Не знам за Германия но у нас е тежко положението, целият център на София е превзет от араби и пр.хуни,а Българите стоят и гледат уплашени!!!

4

Анонимен

преди 3 седмици

От цялата работа разбирам че ще забранят на немците да притежават ножове

3

Анонимен

преди 3 седмици

Ще се депортират ли по-бързо нелегалните мигранти? Обратно в държавата на раждане или обратно в държавата на първо влизане в ЕС?

2

Анонимен

преди 3 седмици

Германия уж богати а немат ора кой ще им арчи парата/

1

Анонимен

преди 3 седмици

Немската държава,е време да помисли за Оцеляването си като цяло! Разбрахме че " обожават" мигрантите с *** кожа,но това вече може да ги затрие като нация! Там,в пределите на тази държава,се е " солидирало" " мнозинство" от тези субекти!!!Така сами решават,дали да обърнат тоягата!!!