55

до 70 от БАН

преди 3 седмици

Ще ги издухате вие унгарците, барабар с големите им макари, това е ясно, добре че някои О.трепки си признавате, свикнали да сте наведени още от времето на падишаха.

54

до 69

преди 3 седмици

Никой вече не се сеща за блатная, не е в дневния ред дори на Ингушетия.

53

Анонимен

преди 3 седмици

Българите скоростно настигаме унгарците по стандарт на живот и е въпрос на време да ги издухаме. Верно е, че Будапеща е средата на Европа и в исторически план е много по-напреднала, но Орбан ги съсипа за 20 години диктатура. Направо им каза на унгарците ЯМХ аз съм унгарския путин пък вие си живейте в мизерия не ми пука за вас.

52

Анонимен

преди 3 седмици

Хахах, даже и руската пионка Орбан не брои Блатная за жива, като посочва за "доминиращи центрове в света" Китай, Индия, Пакистан и Индонезия, но не и Блатная! ХАХАХАХАХ! А до колко това е вярно е друг въпрос - само по себе си огромното население, масово неуко и живеещо в мизерни условия, не прави една страна Велика сила

51

лалала

преди 3 седмици

До АнонименБате, неизгодно е на Европа Унгария да не е в съюза, Унгария е на кръстопът, целия европейски трафик за източна европа монава оттам.

50

Анонимен

преди 3 седмици

66 по цял пляскаш глуподти по коментарите шизофренника. Орбан е президент, Радев също, а ти си никой.

49

Карачанаков

преди 3 седмици

Ей го и тоя ОБран и той като нашия вдига юмручета,ама кво се чудя нали са от една школа.

48

Анонимен

преди 3 седмици

63 а най-хубавото е че не съществуваш, даже унгарците са те занулили - Карпатска Украйна е кратко съществувала непризната държава, провъзгласена на 15 март 1939 г. в град Хуст на територията на едноименната автономна област, влизаща тогава в състава на Втората чехословашка република. Непризнатата държава просъществува точно един ден до 16 март, когато унгарските войски навлизат в град Хуст (по други данни до 18 март, когато Унгария окупира цялата територия на Карпатска Украйна).

47

Анонимен

преди 3 седмици

Вместо в Брезник: BYD ще построи европейския си завод в УнгарияКитайският гигант BYD, глобален лидер в производството на електрифицирани автомобили, ще построи първия си европейски завод в Унгария, потвърди Frankfurter Allgemeine, цитирайки неназован източник от компанията. Това се случва точно 10 години, след като BYD трябваше да стартира производство в Брезник от съвместното си предприятие с "Булминерал". Заводи в страната имат Audi, Mercedes и Suzuki, а BMW в момента строи най-модерния си

46

Анонимен

преди 3 седмици

Орбан е поредното доказателство, че копейките са просто шизоидно болни хора. Краставите магарета се надушват все пак през 9 планини в 10-та.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Орбан е наследник на Кол, Митеран, Ширак и Тачър! Това бяха лидери и велики визионери и мъже! И Тачър беше мъж! Да ме прощават джендериите! Днес имаме жалки тъжни клоуни!

44

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя дали ще последва съдбата на Чаушеско, като Мордор се разпадне? Не очаквам унгарците да са толкова зомбирани.

43

ЯМБОЛИЯ

преди 3 седмици

Вън Унгария от НАТО и ЕВРОПА УНИОН. Нямат работа при нас тези *** и руски слуги.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Урби ет Орби - кажа папето.

41

Ястреб Османлията

преди 3 седмици

В цялото еврейогейскко котило има само трима лидери с мозък и топпкии едновременно - Орбан, Ердоан и Путин. И донякъде Санчес и Мелони. Всички други са на каишки от страна на евреите. ЕССССР няма бъдещете дечица. Няма такъв съюз в световната история, в който българин да е влязъл и оно да е прокопсало. Още тогава съм написал - ЕС 20 години я издържи, ч не издържи на членството на българина. И все още съм на същото мнение - еврейогейталлащисттанската коттччина ЕС няма да види края на 2027!

40

Анонимен

преди 3 седмици

То бива толкова да си смешен Орбане, ама чак толкова, явно през комунизма си живял по-добре, особено в Унгария :)))

39

На Орбан

преди 3 седмици

не му стиска да излезе от ЕС , иска вечно да си изпомпва Европейски Фондиве и същевременно да плюе срещу същото ЕС

38

Анонимен

преди 3 седмици

Без Европа САЩ няма да е сила ве комун де, пък и в Европа е съвсем различно от САЩ, но ко ти обяснявам на тебе, отивай в Масква да ядеш руския джуджак :)))

37

до ХМ

преди 3 седмици

сОРОС е част от американската дълбока държава ....като главен спонсор на Америранската демоктаическа партия ....

36

ГАДОРЯН

преди 3 седмици

Орбане! Викторчее. Ами аз да тъ попитам що не изкараш Маджарско от гнилия ЕС!? Ко чакаш, да ви талибанизират и вас ли?