219

емо

преди 3 седмици

украинският клоун е абсолютно неадекватен - става въпрос за съществуването на държавата украйна, което е поставена под голям въпрос.

218

Анонимен

преди 3 седмици

Тази докрай фашизирана държава, която е издигнала тероризма в държавна политика трябва да изчезне завинаги. А робите - мазохисти, дето ги пребиват по улиците, забраниха им църквата, вдигнаха им няколко пъти разходите, и ги отстрелват по река Тиса, А ТЕ СЕ РАДВАТ И ПОТДЪРЖАТ власта на наркоса, да си стоят там и да се информират от телемаратона на наркоса, защото явно заслужават сътбата си.

217

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 237 Кога??? След още 3 дни, 3 години, 30 години??? Кога :)

216

Анонимен

преди 3 седмици

Путин да иска? Че той си ги има в момента тези проценти и ако Nаркосът не развее байрака следват 50% до края на годината, а до година - сбогом Украйна. А и още украинци ще дадат фира.

215

Анонимен

преди 3 седмици

Чифи, тва е най-кашерното предложение, което ще получиш. Грабвай го докато е време, че през 2025-та ще вземе 50%

214

Ха ха ха,

преди 3 седмици

Путин щял да бъде още "сто" години на власт ? Копейките наистина ли си верват ? Путинофилията е крайно психично отклонение.

213

Анонимен

преди 3 седмици

А започнахте с ДМЗ и отказ от НАТО... Нищо нищо има и по-големи инвалиди от бг политиците.Укрите мощно го доказват.

212

Диди

преди 3 седмици

До СелянинВие от селата така ли разсъждавате?Много елементарно мислене.....

211

Анонимен

преди 3 седмици

той ще ти я вземе цялата

210

000

преди 3 седмици

До АнонименКакъв ли ?Президент на страната си ,избран от народа .Защо Русия да притежава територия от Урайна,малко ли му е неговата .Къде ще си я вре?Ако всеки напада и граби то други държави няма да има ,ще се сформират 5-6 и до там.Ще настане скука и половина.Светът трябва да е пъстър.

209

Анонимен

преди 3 седмици

Наркомане, Русия ще вземе 70%, не 30!

208

Анонимен

преди 3 седмици

Ама какъв е Зеленски, та иска да говори с Путин?! Никой няма да го допусне, нито от руска страна, нито от страна на Запада )))

207

Амииии..

преди 3 седмици

Процентите ще набъбват с всеки ден на продължаването на войната ! Съгласявай се докато е време.

206

Далай Лама

преди 3 седмици

Абе, Зелений , давай колкото процента иска Москва от Украйна ! Давай , защото вече 30 % от мъжете на Украйна гният в земята заради твоето тъпоумие !!!! Давай и спаси народа си ! Но май ти искаш себе си да спасиш , защото войната все някога ще свърши , но след това ще има Народен съд за теб !!!

205

мдамм

преди 3 седмици

зели, взимай 30% от СССР и правете бартер, ама по-бързо че ми писна сапунката между измислената ви държавиця и руските пиянки

204

Ммда

преди 3 седмици

Путин иска само руско говорящата част на Украйна т.е. това което е било част от Русия преди Ленин да го даде за образуването на УССР - част от СССР. Тази част е доста повече от 30%, някъде повече от 50%. Зеленски пак не е разбрал, но ще го разбере. Приятен ден.

203

Европеец

преди 3 седмици

Не се предавай, целия свят е с Украйна, *** ще загуби така както Хитлер загуби, никой не може да победи обединените сили на човечеството!

202

Селянин

преди 3 седмици

Путин винаги ще иска малко над това което си готов да дадеш зельо, затова войната ще свърши с пълна и безусловна капитулация, по-вероятно твоята

201

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Не Русия има проблем с украинско малцинство, а Украйна има проблем с руско малцинство( макар че реално е мнозинство). При това положение отстъпки се правят от тоя, дето има малцинство. Било то автономия, било то някакви особени права, привилегии. Времето за тия действия бяха озтървани. Докато Западът не разбере, че проблемът е с руско малцинство, а не с Путин, няма да се оправят нещата. Трябва да си дадат заден ход и да намерят истинският проблем. А той, че шепа нацисти разгоряха войната.

200

Анонимен

преди 3 седмици

колко пъти путин му предлага мир, а тоя все не ще. ще е щастлив сега ако се размине само с 30%