148

Анонимен

преди 3 седмици

А другите две трети, колко са прочели?

147

Христо Христов

преди 3 седмици

До 146 "Проблема е, за съжаление" - пример за евроатлантическа неграмотност. И за съжаление евроатлантическата про'с'тотия ходи в комбинация с евроатлантическа наглост. Факт.

146

Анонимен

преди 3 седмици

А хора като Кирил Петков никога не са чели, каквато и да било книга!

145

Анонимен

преди 3 седмици

Извара и елда, вкусни руски сирена и стотици разновидности на шунка. Мляко с уникален аромат. Хляб с квас или мая, със захаросани плодове или кимион, без захар и дори без глутен. Луксозно масло с класически орехов вкус. Сладко от червени боровинки и кумкуат, сладко от кайсии и лимон и сладко от розови листенца. Руският сладолед е направен от истинско мляко и сметана, по класическата рецепта от времето на СССР. Руските продукти са направени по прости, изпитани във времето рецепти, което ги прави изключително натурални, изключително здравословни и същевременно невероятно евтини.

144

Анонимен

преди 3 седмици

На запад фермерският продукт предполага надценка няколко пъти или дори в пъти. И нищо - купуват, вземат сто грама хамон, нарязан на прозрачни филийки, и 150 грама рокфор за семейството, вкусват ги по малко, удължавайки удоволствието. Руските месни продукти като шунка, хамон са общо взето деликатеси на световно ниво, до които оригиналният испански хамон е пресолена и надценена глупост.

143

Анонимен

преди 3 седмици

В Русия няма чалга и никога не е имало, дори и през упадъка през 90те години когато беше невиждата разруха и когато експериментираха с какво ли не, чалга или аналог на българската чалга никога не е имало. А България е чалгарска нация, чалгари. Дори и при соца, какви битълс, какви дип пърпъл, какви блек сабат - кой ги слушаше тия, много малко хора, останалото слушаше само сръбско и гръцко, а след 89та масово минаха на родна чалга. Я питайте сега някой млад човек на 40 години каво е това Led Zeppelin как ще се дзвери.

142

Анонимен

преди 3 седмици

А днес Копейкин се е похвалил,че хапнал евтино и вкусно в Москва! Евтино я,когато плаща Единна Русия...

141

Анонимен

преди 3 седмици

Проблема е, за съжаление вече 35 години русофилите и крадците на Тодор Живков не искат да си ходят, и за огромно съжаление пречат на САЩ и на ЕС да влязат в България, комунизма вече 35 години пуска САЩ и ЕС в България само на хартия, но иначе не ги пускат, за огромно съжаление.

140

КНиги ли читети ве

преди 3 седмици

вий си мноу зле -цитат от г-н Хазарта, евродепутат.

139

Анонимен

преди 3 седмици

В България при соца никога не е имало личности като Владимир Висоцкий или Булат Окуджава, нито като Цой. Лилита и богдани бяха на щат от държавата, а българите още тогава слушаха чужда музика - Лепа Брена, гръцко...

138

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 140 Усещам иронията комрад, но цялата "благодат" която ни се изля на празните тикви, се дължи предимно на русофилските тикви, все ни дърпат към Раша :)) Мутрите кой мислиш ги е създал, същите комсомолски нищоправещи другарчета :))

137

Чалгария

преди 3 седмици

Българите са нация от чалгари и дупедавци, като леки жени вдигат краката пред западните партньори да ги задоволяват, очаквайки в замяна задоволените партньори да им осигуряват лек и приятен живот. Готови са дори децата да си изпедерастяват за да не се изправят пред трудности и да си живеят леко, да не им наложат санкции от Брюксел. И в крайна сметка хем са е-бани, хем животът им става все по-тежък и по-мизерен.

136

Анонимен

преди 3 седмици

Кенет Мартен: "Благодарение на сигурността, която дава НАТО, България днес процъфтява". Днес в ЕС и НАТО ние българите живеем най-добре. В Германия и Люксембург имотите паднаха с 10% а в България скочиха с 16%, българина забогатява, купува имоти, разпива на Халкидики в баровете, върти западна кола и прави тапи по магистралите, заведенията са пълни, стотици хиляди Българи ходят да почиват в Гърция.

135

Ицо

преди 3 седмици

Това от години е държавна /Гербаджийска-пеевска-славитрифововска-костадинкостадиновска-дпсарска/ политика! Умишлено се налага - от президента до последния депутат!

134

Анонимен

преди 3 седмици

Героите на Балзак и Дикенс търсят начини да изкарват пари. Героите на Достоевски и Толстой търсят смисъла на живота.

133

Анонимен

преди 3 седмици

Има един с Винету за цял живот, за какво да четат чалгарите?

132

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е единствената славянска държава която е създала велика държава и велика култура. Полша за малко да стане и тя, но не стана, и няма да стане.

131

Анонимен

преди 3 седмици

процентът на нечетящи е в права пропорционална зависимост с русофилите . Тоест колкото по неграмотен си, толкова по вероятно е да си псеядочатриот и русофил

130

Анонимен

преди 3 седмици

"Едно е да прочетеш "Винету", друго е "Престъпление и наказание". Така е, който е чел внимателно Винету, Оцеола, Бельо Пушилката, Лунната долина и пр., ще разбере защо Америка е векове напред пред Ана Каренина, Война и мир и др. Книгите предлагат различна информация. Можеш да прочетеш Достоевски и Хайнрих Бьол веднъж, но Раймънд Чандлър, Дюма и Флеминг няколко пъти. Освен това книгата не е само нещата от живота, там можеш да прочетеш как върви влака или как стреля пищов от 17 в. Мишката книшката

129

Анонимен

преди 3 седмици

Българина трябва да си набие в дебелата русофилска глава, че докато българите не започнат да мразат Русия като румънците визите никога няма да паднат.