58

Анонимен

преди 3 седмици

Едно не разбрах подписът негов ли е? Как ще обясни, че не името му е там, а подписа? Как може зрял мъж, докторант, да се подпише без да знае за какво? Успех в съда, но освен медиина сензанция друго не виждам да стане!

57

Анонимен

преди 3 седмици

Този "докторант" е за психоанализа и затвор.

56

Анонимен

преди 3 седмици

Гледайте видея с интервюта на Путин и Тръмп и ще разберете,че говорят едни и същи неща, а Възраждане копира и двете!

55

Анонимен

преди 3 седмици

Възраждане е партия с про-Путин и про- Тръмп интереси! Такива са и ГЕРБ и ДПС!

54

Анонимен

преди 3 седмици

Толкова сериозни проблеми имаме , а се занимаваме с нещо което касае до 10% от обществото! За мен не трябва да има партии като Възраждане и трябва да бъдат забранени със закон! Трябва да има закон за анти-Български партии, които трябва да не биват допускани в Парламента! Възраждане е чужда партия(защитава чужди и тереси) и не защитиава интересите на Българите, а на Руснаците, които харесват Путин и на Американците, които харесват Тръмп!

53

Няма значение

преди 3 седмици

Против съм широките дупки и пръснати халки да ми се налагат, че да зарибяват и децата ми в училище с "хубавите" неща от живота им. Да си живеят пропадналия розов живот. Всичко това е до време. Истинското семейство е завинаги.

52

ъъъъ

преди 3 седмици

а за мравките гейове кога ше пишете

51

Бидон с деменция

преди 3 седмици

уи уонт то би г е й пийпъл писаха съччинение по български език децата от село долни вир, шуменско, от трети а клас в съзвучие с евроатлантическите ценности

50

36236

преди 3 седмици

Малко беди има над главите ни и сега и тез ЛГ.. някакви.

49

Фин

преди 3 седмици

До Беновска пипа... няма такива учители. Хората искат да са свободни и да общуват по всякакви теми с децата. Ако някой прави Лгбт пропаганда нали ще го обесят родителите. С какъв акъл ги мислите тези неща.

48

Анонимен

преди 3 седмици

Училишето не е авторитет пред децата! Та каквато и да е пропагандата там е без значение!! Пропагандата е и в телевизията! Но тя вече не е авторитет , както беше преди! Телевизията действа на тези , които са над 25 години! Другите не я приемат на сериозно! Но и двете са проблем , когато има про-Руска припаганда или друга, но не и за сексуалната ориентация! Не вярвам, че някое дете ще стане гей ако не иска самото то. Само човек с отклонения става гей за три години. Не че другите нямат такива в БГ.

47

Анонимен

преди 3 седмици

колко хора се ангажираха с тази подписка, нарекоха я черен списък, лов на вещици, а то се оказа подписка против закона, в която повечето са университетски преподаватели, видях само един преподавател в училище, костадинов просто и даде публичност, вместо да набере сила и все повече хора да участват в нея, започнаха да се отказват от подписите си, не искат да знаем че са я подписали, а може да има и фалшиви подписи, случва се

46

Беновска пипа

преди 3 седмици

Що за учители са това, които искат да пропагандират такива неща в училище. Явно те самите имат нужда от сериозна лечение.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Не гейивете Ви обират, убиват,прегазват... Може и те да го правят, но процента е пропорционален! Проблема е в народс и политиците им! Всеки ден има поне по един загинал в катастрофа, а не при секс с гей! Всеки ден има или пребит или унит от домашни насилие! Всеки ден има обири, всеки ден кма дупки по улиците, всеки ден сме с най-ниските пенсии и заплати! Тези теми изкустввно създадени , само ресейват народа от всички проблеми които имаме и разделят обществото и нишо друго!

44

Анонимен

преди 3 седмици

То в тая държава никой нищо не знае, подписват се без да знаят хорицата :))) Оня наркоман Копейкин, да не би мъжкото му гадже да го е вписало в подписката, все пак винаги е нашмъркан чиляка :))

43

Слънчарски

преди 3 седмици

Значи нещо бил видял, че е готино да си геее и маняка решил да *** паткии? След 3 г. някой не си дал пататката и тоя се обидил и решил, че не нямало повече да е такъв? Басии слабохарактерния минзухарин. Сигурно и доктор така е станал, като е чел някъде. Утре ще прочете, че е яко да си кътрица, и ще вземе да рови из дворовете. :D

42

Анонимен

преди 3 седмици

Всичко идва от семейството! В България от времето на комунизма няма силни и здрави семейни отношения! Вързката е като на шеф и подчинен, като шефа не е добър а е лош! Заради същото семейство, децата нямат уважени към училището и учителя! Та в училище каква пропаганда ще има е без значение! Пропагандата е в интернет! А един човек се ражда гей, той не става гей! Другите психически разтройства, като на този господин идват от лошото възпотание и лошата семейна среда! А ние имаме точно такава!

41

Анонимен

преди 3 седмици

Виновни сме ние, че 0% (без десетичната запетая) от обществото, които имат психични полови проблеми се опитват да наложат своята извратеност на цялото общество. Защо търпим това?

40

Анонимен

преди 3 седмици

Като цяло много объркан човек! Закллючението ми е на основа изказването му! Само едно не ми е ясно за всичко казано до момента! Къде е семейството в България?Според мен в България няма семейство и от там идва проблема. Няма добри отношения вътре в семейството! Децата се справят сами и улицата и интернет ги учи! Училището не е авторитет пред децата, явно и родителите не са! Няма как да стане човек гей,ако не е такъв! А този явно няма добро семейство!

39

Мен

преди 3 седмици

Колкото повече ни натрапвате тези неориантираните толкова повече почваме да имаме неприязъм към тях ! По добре спрете защото обществото наистина почва да изпитва омраза и става по зле ..то не бяха пингвини гей ,лъвове, фламинго та и тоя доктор бил и му дошъл акъла и спрял да е обратен и т.н вие нормални ли сте ?оставете ни намира с тези и децата ни също!!!!