27

Айляк

преди 3 седмици

"Яката" ограда на Далавери Симеонов има вина, че фал.афе.лите си минават през нея, както си искат, напът за Европа. И какво от това? Някой да е потърсил отговорност на тоз ми.хл.юз.ин?

26

мак

преди 3 седмици

Който е подписал договор, че е съгласен да се връщат в първа държава, в случая в България, е пре-дател. Не България ги е канила, нали. Оказва се, че тук не са в състояние нито да спрат ония, нито да връщат, само западняците са се уредили, че нежеланите ще бъдат връщани. Тарикати, виновни са за мигрантска вълна, но изнемогват и прехвърлят проблема на други.

25

Анонимен

преди 3 седмици

А харвардските ментета подписаха такива индивиди да бъдат връщани за да вършат кланетата у нас. В замяна на въздушния и подземен Шенген....

24

Анонимен

преди 3 седмици

Този е бил от математиците на Брюксел. Вероятно е спорил с местните за решенията на Хилбертовите проблеми.

23

BG

преди 3 седмици

Не искаме в Евросъюза защото има много талибани които убиват .

22

легално 2022

преди 3 седмици

кристина тоз влиза там от българия . тук има гражданство . тук щели да го връщат . що са спали 6 месеца . не бързат . сега те да плащат погребенията . не е вярно за 400 000 българчета . 40 000 е Силистра . 10 града Силистра българи в германия . Гастарбайтерите ходят и има работа . лекари , продавачи . а малцинствата ходят в строителството . 5 000 максимум .

21

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя талибанина си е изхвърлил якото с документите така са го открили смятайте за какъв умник говорим бъдещ Мъск.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Те германците са си написали даже - "Благодарим ти Ангела Меркел за бежанците", "Благодарим и на партията на зелените" вие тук българска връзка търсите ....

19

Нане

преди 3 седмици

Колко ли мълоумняци от идил минаха през колонията, а и, колко ли останаха у нас никой не знае.... ===))) тук е по зле от африканска колония, щот ония почнаха се осъзнават, а краварските роби тук не...

18

Анонимен

преди 3 седмици

До Аз съм z - Меркел си ги събираше, колко от тях си е събрала у къщата да ис ги гледа? Че то иначе много лесно, каниш гости у комшията да ги гощава.

17

Плевнелиев

преди 3 седмици

Oт БХК веднага да му назначат адвокат.

16

кой му е дал статут

преди 3 седмици

той го е признал за поданик . Според ФРГ оня е за бг . По документи . Българче . Обаче коли 3 и сега няма да ни го върнат сина ви и брат ви . ФРГ ще го осъдят . 40г. Да го държат . не ми трябва . тея 2 не са от мигрантските служби . а как го водят . наведен напред .

15

Анонимен

преди 3 седмици

Ми нали ессср ни забрани да си пазим границата. Само не ни обвинявайте нас сега. Динко какъв ли но го изкараха, че ловеше терористите.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Който го е канил, той да си го гледа! Въпросът колко други подобни на този убиец вече са ни "върнали" и в момента чакат да се активират на наша територия!

13

Анонимен

преди 3 седмици

Положителното в случая е, че джихадистите са готови на всичко, само и само да не са в България.

12

лъже се малко

преди 3 седмици

сириец от опозицията зщитавана от юса и Турска . Идва в българия културно . Получава статус . Пускат го да ходи в ФРГ - те явно не го приемат и е незаконно . Решил е какво ще прави . Говорил е с други . Нелегален с нож 3 ги удря . Съда ще реши дали мигранските служби са виновни . Ясно е че са го изтървали . Или са 2 те взели пари за да го пускат .

11

бл

преди 3 седмици

А и нали не сме в Шенген. Как е влезнал в Шенгенското пространство без паспортна проверка?

10

Анонимен

преди 3 седмици

Българската връзка, е тоя е избягал от българска лудница. Само предположение.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Евро тиквите родължават да берат плодовете на "европейските ценности".

8

158

преди 3 седмици

Българската връзка е, че ако беше останал тук, ние щяхме да сме жертвите!