67

Право в целта

преди 3 седмици

Безспорно е, че Лудогорец го подпират здраво в първенството, но в интерес на истината в конкретния случай с положението на Делев за мен е по-скоро дузпа. Отделен е въпросът, че при изпълнението й има футболист на Лудогорец в нак. поле и същата трябваше да бъде повторена. Но след това, което видяхме на последното световно и европейско вече нищо не може да ме учуди и е факт, че футболът и като цял спортът не са това, което бяха и всичко е на доизживяване.

66

Сините пеперудки

преди 3 седмици

Много са се разпръхтели.Я си пуснете някой от шпалирите,които правехте на Лудогорец и се успокойте.

65

Анонимен

преди 3 седмици

Георги Иванов Гонзо е изключително меркантилно същество, с търпение на провокатор от ромската махала. С този човек за да се разбереш, трябва да му разбиеш мутрата. Казвам ви го от личен опит, не се занимавайте с това дърво, той семейството си умори с това поведение

64

Ивайло Тодоров

преди 3 седмици

Много бездарно заглавие, лишено от всякакъв мисъл.Дано е бот.

63

Сега

преди 3 седмици

Гледам изказванията повече от фенове на ЦСК_Ловеч.Първо на първо си погледнете отборчето че то за нищо не става за в момента много сте слаби драги

62

ParisSG1970

преди 3 седмици

Такова първенство, не merci! За пореден път е ясно КОЙ ще е шампион още през август. Една и съща песен вече за коя ли година? Точно така, футболът е за феновете. Вижда се къде е истинската емоция и чии стадиони са пълни. Парите може да значат много, но с тях не се купува любов!

61

Анонимен

преди 3 седмици

До Обективен "Всички съдии са на хранилка при Гелосания" - сега вече да, но преди не бяха. Някой бяха на хранилката на Ганчев. Сещам се за една мега измислена дузпа на края на един, дето трябваше да направи червените шампиони и която те я пропуснаха. Ганчев го беше мега яд тогава. Толкова пари на вятъра.

60

до 53

преди 3 седмици

Ако не си чувал за Гунди, Гаганелов, Котков, Шаламанов, Зума, Петър Жеков, Пената, Гибона и много други, сегашните са като куци коне.

59

А,бе,говедца

преди 3 седмици

Затова ли Топчо излезе с юношите срещу Лудогорец,да не би да стане някой сакътлък и ЦСКА да е шампион?Затова ли правихте ШПЛИРИ на националната кауза?А помните ли ЛеФски поздравява Лудогорец за точката в Дания!Сега се сетили да рИват.

58

Суха е реката

преди 3 седмици

А когато ония от крайния квартал излязоха с юношите, а ? Ееееее тези кухорогите, защо така направиха, а сега има муууууууууу. Те са си приятелки! Муууууууу

57

Анонимен

преди 3 седмици

УТРЕ ДА НЕ ПИТАТЕ ЗАЩО НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР И РАВЕН НЯМА ДА ИМА. ЩОМ ТОВА Е ДУЗПА............. ХОРАТА СА ВИ ГО НАПИСАЛИ НА КАРТИНКАТА. И СА ВИ Я СНИМАЛИ. КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ! ОТВАРЯТ ВИ ОЧИТЕ ПА ВИЕ НА ТА НЕ.

56

до 53

преди 3 седмици

Това, което Меси практикува, е съвсем различен спорт от дърводелщината по българските стадиони. Все едно да сравняваме Милко Калайджиев с Фреди Меркюри.

55

КуКлус

преди 3 седмици

Държавата я погребват малко по малко ...те ни пълнят главите с някъв си футболен отбор .......Онея *** като Пеевски ограбиха 4 милиарда от една цензурирана банка .....няма проблем важно е че Христо Стоичков пак си изписнал нервите ....

54

Анонимен

преди 3 седмици

ЗА ТОВА ИМ ПИШАТ СЕДМИЦИ В ЕВРОТУРНИРОТЕ НА ТЕЗИ КЛЕТНИЦИ ОТ ДОЛИНАТА НА ШИРОКИТЕ ***

53

Анонимен

преди 3 седмици

За отмененият гол на Берое защо не пишете? На два пъти централният нападател на Берое беше събарян от последния в защитата на Лудогорец и нищо? Лудогорец като са толкова добри защо трябва да ги носят и съдиите на ръце?

52

Токмаков

преди 3 седмици

сПОКОЙНО. СПОКОЙНО. УТРЕ КОГАТО ГЛАФЧЕФ ГО НАЗНАЧАТ ЗА МИНИСТЪР ЩЕ ВИ ОПРАВИ И ФУТБОЛА. ЩЕ ВИ ЗАГАСИ И ПОЖАРИТЕ. ЩЕ ВИ ОПРАВИ И ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ ДА НЕ ТИКАТЕ ЛОКОМОТИВИ И НАКРАЯ И ВАС ЩЕ ОПРАВИ.

51

Анонимен

преди 3 седмици

Кога в България ще се роди магически футболист като Меси?

50

Обективен

преди 3 седмици

Всички съдии са на хранилка при Гелосания , това се знае от години. Само горкия международен съдия не можа да се уреди с премийка и им нанизаха 7 гола азерите.

49

Анонимен

преди 3 седмици

До АнонименЕ ЩОМ Е ДУЗПА ХОДЕТЕ ПО ПЕТ ЧОВЕКА НА МАЧ И ГЛЕДАЙТЕ ДУЗПИ. И УТРЕ НЕ ПИТАЙТЕ ЩО КАРАБАХ ВИ НАТРЕСЕ 6 НА СОБСТВЕН ТЕРЕН!? АМА СЕ СЪРДЕТЕ НА СЕБЕ СИ ЧЕ НЕ ВИЖДАТЕ БЯЛОТО ОТ ЧЕРНОТО. ЧЕСТИТО ВИ ПЪРВЕНСТВО .

48

Радев

преди 3 седмици

Koгато от ЦСКА десет години пищяха от бруталните съдийските вересии за Лудогорец всички останали траеха като мишки. И едва сега, след като и те станаха потърпевши, започнаха да цвърчат.