477

Анонимен

преди 3 седмици

Стига плаши гаргите с тоя атом рускипидер и той като армията ви за нищо нестава

476

Всъщност...

преди 3 седмици

"Мощна" ракетна атака срещу Москва ще бъде последвана от ЕДНА ядрена ракета по Киев... и край с Клоун Зе и приятели. Завинаги. Русия трябва да благодари на другарите си в САЩ и Англия по инициатива на които Украйна се раздели с един от най-големите световни ядрени арсенали и доброволно ги предаде на Русия след организирания от американците Будапещенски меморандум... Помните ли?

475

Анонимен

преди 3 седмици

Кви преговори къв мир ,Зеленски не иска мир ,а ,да му дават милиарди ЕС и сащ ,за да ги краде

474

Фитока

преди 3 седмици

Само "умни" идеи.Тази е върхът на сладоледа.Предишната с атаката в Курска област само ще доведе до това Русия сериозно да погледне на ставащото в този конфликт,а това означава двойно по-големи сили да се стоварят до месец срещу Украйна,а тази идея целяща да въвлече НАТО въобще няма да я бъде.

473

Антикомунист

преди 3 седмици

До479 ти сериозно ли нямало злоба?????исторически русия, виждайки в Украйна равностоен съперник още от времето на сталин се мъчат да я унищожат. Винаги са били високомерни спрямо Украйна и са ги подтискали по времето на ссср икономически и с непосилни наряди населението да изхранва москва... чети и се ограмотявай. Затова сега разрушават Украйна с такава злоба. Защото избраха демокрацията и запада а не азиатски комунизъм

472

Анонимен

преди 3 седмици

Пребий гербав престъпник! Спаси едно българско дете от бедност!

471

Фотока

преди 3 седмици

Русия е с избити зъби в нечии глави по медиите.Първа ядрена сила са с повече от целия Запад,който трудно ще намери и десет цели в нея,докато тя има стотици.И едно е ядрена ракета да удари Хабаровск с малко над 600000 жители и наоколо нищо голямо на стотици км,друго е да удари Брюксел с десет града над половин милион около него в радиус от двеста км.Да не говорим за подводните ядрени дронове на дъното на океаните Два три и Англия за час ще е радиоактивна пустиня.Запада ще кротува.

470

Антикомунист

преди 3 седмици

Точно така на зло куче зъл прът и така му идва акъла.......

469

Сата НАТО

преди 3 седмици

До Анонимен...Няма въображение, което може да си представи ответа на Москва при мощна ракетна атака по нея! -----////------ Много скоро украинските реактивни дронове "Пърленка" че почнат методично да сриват руската инфраструктуа и реакция никаква няма да има. Сащо че се зъбат, руските гом няри.

468

Сата НАТО

преди 3 седмици

Русия е обявила военна операция. Има време да обяви и война, но тогава ще стане страшно. -----///------ Нищо страшно няма да стане. защото Просията е с избити зъби.

467

Фитока

преди 3 седмици

Има огромна разлика дали група укри са влезли да полудуват за кратко в руска територия или немци.При вторите веднага ще се задействат червените линии и те го знаят и се снишават.

466

Анонимен

преди 3 седмици

Русия разбира само от сила.

465

Сата НАТО

преди 3 седмици

Виждам, че рузката пета колона яко се е сктивирала да плаши ядрена война. Рузката пета колона трябва да бъде изчистена физически веднъж завинаги.

464

Сата НАТО

преди 3 седмици

Тая зима много русняци че мръзнат като спирачи и на тъмно, и без тог.

463

Неадекватници

преди 3 седмици

Това само би убедило руснаците да ги сринат до основи и то с пълно право, а и след безброй предупреждения, на които те се присмиват, че били блъф. Кой ще каже после, че са жестоки ако са предупредили многократно, а Украйна иска да извива ръце?

462

Анонимен

преди 3 седмици

Никаква логика. Само ясна цел. Змията като умира най-хапе.

461

Анонимен

преди 3 седмици

Зеленски трябва да не спира благодарствените молитви, че Русия няма злоба към украинския народ. Но украинският народ също трябва много да се моли президентът Зеленски да не продължава да предизвиква фатални последици с глупавототси поведение.

460

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Украйна трябва да бъде смазана веднъж и завинаги . Трепане на фашистите

459

Цар бомба

преди 3 седмици

Ако руснаците бяха толкова слаби и беззащитни колкото Зеленски се старае да ни убеди, много милярдните Китай ,Индия и мощните САЩ досега да са првзели огромните безлюдни руски земи, които са 1/7 *** от цялата суша на планетата... Помислете какво ги спира...

458

A

преди 3 седмици

Наивници)Да пробват и ще видят.Не дразнете Руска мечка, че може да търпи , ама после на тези дето я предизвикват им идва края