95

Анонимен

преди 4 седмици

Калине, като че ли само ти разбираш жеста с вдигнатия юмрук. Ти и никой друг.

94

Пародия

преди 4 седмици

на държава!

93

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен=== А,не,няма да връщаме онези с пудела! Ще оставим калинчо, за да може свинчо да гушне едни още 500млн. и да му осигури изборна победа с 99,9% гласували в помашките и ромските райони! Оставането на наш калинчо осигурява дерибействането на намагнитения свинчо в цялата ни държава,съд,прокуратура,МВР,ДАНС,НС и освиняването им до безкраен предел! И свинчо и калинчо при бай Ставри,където е най-прилягащото им местенце!!! А ливадата да ходи да копа тютюна,доказа,че за друго не става!

92

Реалист

преди 4 седмици

лъжлива система до дупка, никой да не гласува

91

Жоро

преди 4 седмици

Единсвената друга покана, която има тоя *** е от майка му.....да отиде при нея да му избърше насрания ***!

90

Анонимен

преди 4 седмици

Разбира се, че е бил неразбран. Искал е да покаже среден пръст, но в последния момент се е спрял и показал само юмрук.

89

Анонимен

преди 4 седмици

Калино моме! Калино! Калина златна ябълко.... Ох, ох, ох много дълбоко... Ох, ох, ох...

88

Анонимен

преди 4 седмици

Сатанизират Калин Стоянов, за да ви отвличат вниманието от некадърната поправка - член 99, Ал 5.

87

Анонимен

преди 4 седмици

Неразбрани били тези бандити, неразбрани.

86

Главанак

преди 4 седмици

Ами .да си беше изпъкнал ръката напред и нагоре,та да те разберат!Калинчо,много *** смяташ че е народа,ама не . Е. Смяташ ли,че хората ти вярват? Още си много млад,а се опитваш със селски хитринки да заблуди хората. И още нещо много важно което не си онализирал/ ако можеш/Служителите на МВР нямат право да се включват в политически мероприятия и сега първия прокурор,по сигнал,трябва да ги накаже! А че се.включиха в такива,го потвърди и шефа ти/ за човека по Магнитски/ става дума!

85

Анонимен

преди 4 седмици

Щом и Боко се отрече от него,значи е пътник.

84

Анонимен

преди 4 седмици

Калин е радост.

83

Русия

преди 4 седмици

Някъф нов герой на Фашингтон

82

Мен

преди 4 седмици

Защо ми изтрихте коментара? Пак ще го напиша.....Благодаря на Пеевски за подкрепата....явно други няма. Сам си го каза

81

Ужас

преди 4 седмици

Жалко за полицаите които ще трябва да освободи новият шеф на мвр , който и да е той - участвали в незаконен политически - протестЦивилен може да защитаваш някоя партия но унимофрен , просто е в разрез с всички правила

80

Анонимен

преди 4 седмици

Аз не разбирам какъв ви е дерта дали ще е Калин, Малин, Дамаджаната или Дерменджиев? Ако излезете всички да гласувате или поне 70% никой не може да повлияе на резултатите. Нали чухте Кирил, че каза с наше МВР ще правим избори? Сега като арестуваха Живко Коцев за връзките му с баща и син трафиканти, които се снимали в дома на Рашков с картината подарък, кой да сложат? Дерменджиев ли?Дерменджиев пусна всички мигранти, а България стана разграден двор. Няма хора, разберете.Всички са един дол дренки.

79

Zks

преди 4 седмици

Аре заедно със шиши да изчезвате завинаги

78

Анонимен

преди 4 седмици

Не помня България да е имала по-жалък министър от тоя. Не само на МВР, а въобще. Никой не се е вкопчвал така в поста си. Нон стоп рев и вой как трябвало точно той да е министър. Първият министър, който кара подчинените си да го защитават. Този е срам и позор. Той не само министър не трябва да е, обикновен полицай не трябва да е. Развил е силни зависимости.

77

Анонимен

преди 4 седмици

Почти няма в България свестни политици и управници. Никой не знае какво прави, гледаме само лъжи, брутална некомпетентност, алчност и похот, насилие. Смърт по пътищата, дрога, щорупция...вече 4 години, откакто инсталираха ПП,ДБ. Вълна от незаконни емигранти, престъпност, беззаконие. Затова няма и работна ръка. В страната цари хаос и стремеж за овладяване на силовите институции. Време е, да дойде Батман!

76

мислят

преди 4 седмици

Той коментира и вдигнатия си юмрук на протеста на полицаите, като категорично заяви: """"""Не съм имал предвид това, което хората си мислят"""""".