82

aa1820

преди 4 седмици

Цялата дъга е супер - особено между бул. България и Кръговото за Люлин.

81

Риза Цветанкова

преди 4 седмици

"Боко харесва това !"

80

Чекемджан от Банкя

преди 4 седмици

До Гост Ще гълта ами , а и ме гледа мръснишки докато плюе върху себе си...ама то аз толкова пари откраднах от София с ремонт на ремонта и цяла България (АПИ ремонтира магистралите преди да имат 5г) , че имам още 10 като нея и то по-младички. Държа ви бедни за да сте ми по-евтини да ви .... Пак гласувайте за мен и пак ще ви омая с много приказки и нищо под шапката.

79

Анонимен

преди 4 седмици

Щом е станали архитект, значи е тръгнал по пътя на Доган. Скоро ще стане и почетен председател на ГЕРБ.Но само да внимава с избора на заместник, че да не получи своя Гербеевски Дерибеевски. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

78

Девизът на Б.Б

преди 4 седмици

Дойдох, видях, начертах. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

77

Боко с дупето широко

преди 4 седмици

Боко пак се прави на ударен. От европа му спряха проекта за разширение на околовръстното заради корупционни схеми. Банкянският дебелак е за затвора.

76

да бе

преди 4 седмици

в предишния мандат на фандъкова ОБЕЩА да отворят входовете към София по тангентата Но така и не и стигна мандата да го направи и сега пак старата песен на нов глас аре у лево

75

Тантум Вердев

преди 4 седмици

И всички скици на пътните проекти в София водят до СЦЗ , нали ?

74

Koko

преди 4 седмици

Ремонт на ремонта и скица на скицата, кюлче на кюлчето. Чекмедже войвода.

73

Анонимен

преди 4 седмици

С докъде стигнаха милиардите километри магистрали,които казваше,че си построил?Може би до Северния полюс или дори до Луната?

72

Анонимен

преди 4 седмици

Да му дадат докторска степен в строителството!

71

Политкоретен

преди 4 седмици

Само да споменем, че магистралата от София до Гърция трябваше да е готова през 2004 година за тогавашната Олимпиада в Атина. Сега сме 2024-та и отдавна забравихме, че е имало Олимпиада там.

70

Анонимен

преди 4 седмици

73 За жълтите павета сега отговаря синчето и внукът на ДС, Терзиев.

69

Анонимен

преди 4 седмици

ПП-ДБ може да ги сравним с група шимпанзета в пилотската кабина на самолет. Натискат копчета, дърпат лостове, въртят превключватели. Отстрани погледното изглежда че наистина управляват. Но в крайна сметка самолета лети надолу по енерция и накрая пада.

68

чекмеджан ефенди

преди 4 седмици

МАФИОТ !!!

67

анонимен

преди 4 седмици

А , за жълтите павенца нещо да кажеш , може и Даскалицата да каже !

66

Анонимен

преди 4 седмици

Мутро, на екскурзията ми сега рейса до Русе постоянно се тресеше, а като влязохме в Румъния спре да се ртесе! Що така бе? Отговаряй, нали си голем индженерин!

65

Тошо

преди 4 седмици

Баце , кажи нещо за ,,Графа " и ,,Славейков"......??! Егати ремонта , егати реконструкцията ! Грозно , отвратително !!!

64

Анонимен

преди 4 седмици

След като западът спусна кадифените си завеси, нашите синковци, щерки и свинчета на комунистическата номенклатура, паразититесдипломи, сътвориха ПП, с юмрука на руския послушник Радев и яхнаха държавата. Просто ги трудоустроиха на държавната софра. И започна разрухата, хаос и стагнация. Вече 4 години слушаме само обвинения, омраза, пиар, докато синковците от ПП,ДБ си живяха в лукс и забавления, безпардонно нарушаваха законите и безнаказано крадоха, задлъжниха държавата и надуха инфлацията.

63

Ирония

преди 4 седмици

До 68. А Бойко борисов "никога" не е бил член на БКП и не е "имал" бизнес, вкл. ползването на общ офис в парк хотел "Москва", с Младен Михалев "Маджо", Румен Николов "Пашата" и др.