Снимка: БГНЕС

Ние сме направили цялата дъга на София и софиянци смятам, че са доволни. Има прекрасна възможност правителство, парламент, политици да свършат една добра работа и всички ще са доволни. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който обсъди столични пътни проекти с Николай Нанков и Йорданка Фандъкова.

"Когато се направи естакада, в рамките на година и половина, това ще е много добре. И искам това да стане кауза на софийската организация. Искаме да си донаправим София такава, каквато хората я харесват. Промяната я видяха. Изчакахме ги четири години Промяната, към днешна дата има само идейни проекти. Да се включи в бюджета, да се финансира от държавата и да започне да се прави", заяви Борисов. Той начерта на лист проекта на Фандъкова и Нанков.

По думите му, Южната дъга работи перфектно, след като са я направили.

"Искам това да е приоритет номер 1 за София, хората знаят, че само ние правим, ако искат Промяната, да гласуват, след още 4 години, ще видим какво е станало. Ние, от Запад, които идваме в София, щях да направя първо този възел, а после другите тангенти. Но мен беше страх да не кажат, че първо си правя за Банкя. Сега Терзиев да го направи", каза още лидерът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ заяви още, че така е нарисувал „Балкански поток“ и Юнкер си е държал схемата до края на мандата си в кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase