47

Така е

преди 4 седмици

До 59. Разбира се, че Денков подаде оставка - такава беше Уговорката с ГЕРБ за Ротационно Правителство и ПП-ДБ си удържаха на Мъжката Дума!!! Но ГЕРБ излязоха една лъжлива подла Шайка!!! Искаха да променят условията, не се съобразяваха с ПП-ДБ, а козируваха на Пеевски!

46

Христо Христов

преди 4 седмици

До 55 "Така е в почти цяла Европа!" - е и? Правителство с вот на недоверие, което може безконтролно да дарява милиарди месеци наред, като в Холандия ли искаш? Аман от европеидни неграмотни про'с'таци!

45

Анонимен

преди 4 седмици

Никаква криза няма! Никаква! Има ли президент? - Има! Има ли шеф на парламента ? - Има! Има ли министър-председател? - Има! Спекуланти и болни мозъци си мислят, че могат да ловят шарани в мътната вода. На повечето от хората не им пука, гледат си работата и си живеят живота. И най-важното - вече мнозинството от тях знаят, че могат да си оправят живота без да зависят от държавата и негодниците, които напират да я управляват.Тези хора са 70%, тия дето не ходят да гласуват за едни и същи некадърници

44

Гледна точка

преди 4 седмици

До 55. Тъna идея и не върви за България. Значи правителството, което се е провалило и е свалено да продължи да управлява, че и да прави изборите?????

43

до 55

преди 4 седмици

Денков подаде оставка три дни преди ротацията. Никой не е свалял кабинета Денков. Ники сам си свали кабинета.

42

Ехх кокоре, кокоре

преди 4 седмици

Слави ви създаде, Слави ви свали от власт и Слави ще ви закрие.

41

Гербер

преди 4 седмици

До 45. Глу.пак променлив, ГЕРБ просто не искаха да съставят КАКВОТО и да е правителство, само за да го има (а можеха). Защото не са безмерно алчни за власт и нагли като променкаджиите. А те като съставяха Франкенщайн правителство колко изкараха бе, шушляк скапан? И какво свършиха?

40

До 52

преди 4 седмици

До АнонименХаха. Сигурно Асена се се препознала в Луи.???

39

Прав е Асен Василев

преди 4 седмици

В първоначалната Идея за промени на Конституцията за Служебно правителство е било заложено Редовното Правителство да бъде преназначавано като Служебно с Указ на Президента. Така е в почти цяла Европа! Но от ГЕРБ и ДПС не са се съгласили! Тогава се е преминало към втория вариант, който е сегашния. Трябвало е да се изработи Закон за Служебното правителство, но ... ПП-ДБ не са очаквали, че ДПС-ГЕРБ ще тръгнат веднага да свалят правителството и ще ни хвърлят в поредните избори, едва 2 месеца, след като Конституционните промени са били приети!

38

До 45

преди 4 седмици

До колкото си спомням в този парламент само ГЕРБ предложиха кабинет. ПП-ДБ подвиха опашка и върнаха празна папка.

37

Анонимен

преди 4 седмици

Е то добре,че Славчо не създаде правителство,че като му знаем капацитета,досега да е предизвикал гражданска война.

36

Пациент

преди 4 седмици

Как е пациента, който се мислеше за Иван Асен II?По-добре е, сега се мисли за Иван-Асен I.

35

коментар

преди 4 седмици

Тъй, тъй кокорчо, сега няма Луи14-и, има други двама Луи 15-и и Луи-16-и или преведено на нашенски език Боко и Шишо!

34

Анонимен

преди 4 седмици

Минаха 24 часа, а Калинчо не е подал оставка. Шиши не му дава! А какви времена бяха. Баце само като ги погледнеше накриво и веднага вадеха предварително написаните оставки. Лошо е да ти се спихне харизмата и доскорошните ти слуги да се ослушват, да се озъртат какво ще каже шефът на Новото начало, новият началник - глиган Дебелян!

33

Червената шапчица

преди 4 седмици

Асене, защо са ти толкова големи очите?

32

vs

преди 4 седмици

Не ми е ясно как изкарвате тия 15 %! Толкова пъти се Ycраxте, че вече не си спомням броя им! Би трябвало, в следващия парламент (при 28 %активност и ако не ви е срам), да имате към 4,3 %, за да мога все пак отвреме-навреме да ти слушам тъпотиите на теб, и словестана диария на приятелчето ти киро.

31

До 36

преди 4 седмици

Киро в записа казва, че реално са имали 7% , но с ала-бала с президента са оправили дереджето.

30

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 27 Създателят им помага

29

Анонимен

преди 4 седмици

какво стана с албанскиа завод за електромобили,дадохте му пари и гола поляна ,а той ви ги прехвърли по офшорните сметки,7-те моста по Дунав къде са?лъжете,ама....

28

Анонимен

преди 4 седмици

Сега ще излезе Слави и ще оправи Асен по фейса. ХА-ХА ХА ХА Ще го затапи като пробит кораб с корк.