399

Бай Иван

преди 4 седмици

Пореден пример, че психопатите от така наречената "демократична общност "трябва да се изчистят ;)

398

Анонимен

преди 4 седмици

Пишлеметата от преди да проговорят са хванали телефоните, а с влизането в пубертета тръгват по дискотеки. Там чакайте с училищни забрани да ги спрете да се развращават. Нивото на родителите в България е жалко, а възпитанието се случва вкъщи!

397

Анонимен

преди 4 седмици

Стига сте ни плашили с тази Европа. Не са хората които да ни казват как ще си възпитава е децата. Първо да си погледнат техните си деца, как са ги възпитали че в момента в Англия съдят 12 годишни. На колко години бяха протестиращите във Франция дето чупиха витрини и подпалваха коли.

396

Адвокат Бизнесмен

преди 4 седмици

Ти на 13 ли си или на 63, че Възраждането ти идва в повече? Света не се върти около вашия хилав левак, който се пише на десен. Около него сте се накачулили само пиянки и затлъстели. Биячи нямате много, защото пращате побеснели лелки на протестите си да всяват респект. А тия дето биха БХКтата го правиха преди Костя още да е напуснал БСП. Тия дето гласуват с ЛГБТтата в европарламента. Така че не се прави на много десен да не си изплюеш фаса.

395

Анонимен

преди 4 седмици

Първо ти ще вървиш в болница виж какво те чака -Неизвестни биха шефа на Хелзинкския комитет Красимир Кънев пред хотел

394

Анонимен

преди 4 седмици

Като не щете да ставате лгбт . Вървете в брикс.

393

Анонимен

преди 4 седмици

408 целият ти речник е наркомански тоест си точно от кастата на актьорчетата и статистчета на сорос.

392

Скинар Евроатлантик

преди 4 седмици

До 405 кротни се ве филмар просто съм хомофоб от старата школа и ги мразя безплатно а не срещу популизъм. *** малко пипни тревата да си спомниш че има живот извън фейсбук. Че доде си тръгнал да ме биеш да не си глътнеш езика.

391

Abeyyy

преди 4 седмици

ЕК да си гледат работата и да не се намесват в решенията и вътрешните работи на държавата!!! Тав май са само меки китки! Провалиха Европа!!

390

Анонимен

преди 4 седмици

Никъв сарказам няма в законодателството. А че си се правил на клоун го обяснявай на прокурора. Тия номера -ама аз тука само за малко на шега правих гейпарад не минават пред никой.

389

Анонимен

преди 4 седмици

Думата отворко се пръкна точно заради такива като теб от отворено общество. Постоянно ядете бой, *** и упорити сте но ви милват от запад даже *** и ви харесва. И не, законите нямат да ги подмениш, нито истинските хора. Конституционият съд ти каза че в България има два пола. Тоест ти не си българин. И още си и престъпник ,законите за омразата са точно такива като теб къде вменявате на други за това че се правите на обратни, но няма наказани по тях защото не било "демократично.

388

Историк Учител

преди 4 седмици

До 401 поправка. Точно сарказъм не разбираш какво е. Значи може да се пуснеш за телк по степен на олигофрения. Таман ще имаш за още някоя кутия цигари и водка савой да се забавляваш докато се правиш на задклавиатурен бияч.

387

Анонимен

преди 4 седмици

Спри да си измисляш че си ученик историк лекар учител и т.н. , всеки знае че си един и същ нает "найотицин" и играеш роли за няколко цента. Такъв бой ще те пера, ако те набарам, че ще оревеш всички хелзински комитети, но и от там няма да могат да ти платят тежките телесни повреди защото умствени ти са под всякаква критика.

386

Ученик 2024

преди 4 седмици

Сега имам един съученик гейче който е много открит по темата. С този закон сега вече не мога да го обиждам на ****ал, когато започе да прекалява, защото тази дума се води популяризиране на нетрадиционна сексуална ориентация. Тоест законът не е в моя полза, а в полза на гейчето. Което прави закона про-lgbt. Господин Костадинов и господин Ганев излиза че са бащите на лгбт дефиницията в България вече... А той този стана гейче от тикток, а не от училище и без това.

385

Анонимен

преди 4 седмици

Законът може да е напълно безполезен и популистки, но поне дразни левите лигльовци, което все пак е нещо положително.

384

Анонимен

преди 4 седмици

Значи като каже някой ами те щели да прочетат и без това в Интернет - ами те и сега могат да прочетат в Интернет че холокост не е имало, ама които и ученик да питаш ще ти каже обратното, защото училището се взема винаги като отправна точка в съзнанието на младите

383

Анонимен

преди 4 седмици

Децата трябва свободно да избират дали да станат гeйчeтa или обикновени передастчета.

382

Анонимен

преди 4 седмици

Насаждането на разврат и перверзии е съвсем нарочно и целенасочено и се ръководи от най-високо място.

381

Догодина

преди 4 седмици

И парадчето ще ви спрем, ще манифестирате на 24 май, както подхожда на нормални хора.

380

Абе

преди 4 седмици

Голям вой, 7000 хиляди палячовци, ще определят живота в България. Я марш. А ЕК да си гледат дупките.