35

Важното е да Има

преди 4 седмици

Банани и ГъъзПапирус, а и това са 2те най-търсени Стоки при ПланДемия - явно Лекуват - всичко, включително Мъка и Мизеерия!!

34

Анонимен

преди 4 седмици

Втората пенсия не е пенсия,а налог. Държавата те задължава да плащаш,за да взимат пенсионните дружества по 20 хилки заплата.

33

Анонимен

преди 4 седмици

Че то ще остане ли някой да изплаща първата бре, другари невъзпроизвеждащи се и мигриращи?

32

Бай Илийчо

преди 4 седмици

Инак шапкарите с големите лампази зимат по 3к и пак са натискат по охранителните фирми. Не са наядооа бря. Ама ша ви кажат да си станал военни. А кой ги е ранил цел дживот за тва не говорът.

31

Русия

преди 4 седмици

35 години банани банани банани банани банани банани банани банани банани банани банани банани банани банани банани

30

Бай Илийчо

преди 4 седмици

Бре вий са радвайте да доживейти до пенция?

29

Високо

преди 4 седмици

И пета пенсия да има , англичанина взема 4-7 000 паунда пенсия българина 350 паунда. Ще му трябват 20 пенсий на месец, за да достигне стандарта на англичанин пенсионер. И да бяга сутрин по скъпите курорти с бели чорапи бели панталонки хванати за ръце с бабата. Бая хилядолетия ще трябва да минат докато ги стигнем! Голяма немотия е в България. Максимумът който е възможен принципно. Не говоря за Софиянци там са Бокопомазани.

28

Гост

преди 4 седмици

Това е първоначалния замисъл на Костов, той си получава дивидентите от тези фондове , които не са никак малко , сега ще го приватизира и фалира. Нашите пари в неговата сметка.

27

Анонимен

преди 4 седмици

Като не искате частни пенсионни фондове се осигурявайте в НОИ. Там от парите които внасяте се изплащат сегашните пенсии, т.е. като се пенсионирате при сегашната тенденция за застаряващо население познайте колко пари ще ви изплащат. Винаги може и да ви осигуряват на минимална заплата и да ви дават огромна заплата под масата - доста работодатели го практикуват. Ето виждате ли имате избор!

26

А нещо за НОИ

преди 4 седмици

няма ли да напишете? Щото аз си подадох документите и за първа, и за втора пенсия, и вече втората започнах да я получавам. А първата никаква я няма и никой не ми казва защо! Почвам да звъня и да питам, а те ми обсняват мъгляво, че още правели "уточнения с осигурители", че нещо не било наред... Когато подавах документи, всичко беше наред! Отделно почти целият ми трудов стаж е при един и същ работодател, при който все още работя! И сега пак трябва да питам, да чакам, да работя! Крадци ненаситни!!!

25

Анонимен

преди 4 седмици

Боко ще ви цани за трета пенсия. :-)

24

SS

преди 4 седмици

Честно казано,ако нямате спестени пари не чакайте от държавата достойни старини.Даже има и рима.

23

Анонимен

преди 4 седмици

Само не питайте кога ще ви върнат парите хахахах.

22

Анонимен

преди 4 седмици

Никой не ви е накарал насила да си правите влогове в пенсионни фондове.Това общо взето си беше измама като боновите книжки .

21

SS

преди 4 седмици

Това още с приемането на 2-ри стълб на пенсионното осигуряване по умните разбраха че си е пълна измама. Първо защото няма достатъчно време за натрупване,и второ при инфлация парите горят. Обаче и да ги прехвърлиш в НОЙ пак няма никаква гаранция какво ще стане в бъдеще.

20

Анонимен

преди 4 седмици

След 50 г в учебниците ще се изучават видове грабежи на населението и за тези фондове ще има отделна глава. И никой няма да може да обясни логически,защо е трябвало да има ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЧАСТЕН пенсионен фонд. Да не говорим как ако теглиш кредит също те притискат да избереш конкретни фондове. Общонвзето всеки гледа да те ограби. Като почнеш от граждански,мобилни оператори и стигнеш до фондове. А в замяна получаваш мизерни услуги

19

Анонимен

преди 4 седмици

При Тодор Живков нямаше тоалетна хартия и банани и не можехме да бягаме на запад.

18

AAAAAAAAA

преди 4 седмици

Те за първата вдигнаха възрастта почти на 70 години, като в днешно време повечето ни убиват и изтравят до 50тата, та втората ли няма да оберат

17

Анонимен

преди 4 седмици

Кенет Мартен: "Благодарение на сигурността, която дава НАТО, България днес процъфтява". Днес в ЕС и НАТО ние българите живеем най-добре. В Германия и Люксембург имотите паднаха с 10% а в България скочиха с 16%, българина забогатява, купува имоти, разпива на Халкидики в баровете, прави тапи по магистралите, заведенията са пълни.

16

Анонимен

преди 4 седмици

В държавата на измамите пенсия ще чакаш. Вижте кво става пред телковете.