199

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Водете си записки, какео казва Борисов. След няколко месеца няма да помни, а и вие. Машините са фалшиме то. Ако случайно спечели на есен с тия машини, да не признае случайно победата си, хаха.

198

калин сто

преди 4 седмици

скоро ще арестувам бойко

197

Анонимен

преди 4 седмици

Тошко разказа, че днес на председателския съвет Пеевски е попитал Кирчо хубавеца дали е вярно, че в кола на задната седалка е седял с бившия шеф на ДАНС Петров, а на предната седалка е седял Калин Стоянов и са уговаряли Калин Стоянов да стане вътрешен министър. Кирил не отрекъл. Хахахахахаха Тошко вика на мисиркови с микрофоните да питат Кирил Петков защо тогава го е уговарял за Мин.на ВР. Хахахахахаха

196

vs

преди 4 седмици

И като отидеш на избори кво!? От 30 % на 25% гласували! Ще кажеш "нас народа ни избра"! Кой народ!? 25 % ли от него! Ясно е, че не си в час, ама чак толкова!

195

Анонимен

преди 4 седмици

Преди минути Шиши каза, че Калин ще оглави листа на неговата партия в предстоящите избори. Тамън наскачалите вчера по площадите мутромилиционери да имат за кого да гласуват - за мутрата Шиши и милиционера Калин!

194

Анонимен

преди 4 седмици

ВСЕКИ ИСКА ДА Е ШЕФ? РАДЕВ КАТО БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ СЪС СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА С ХОРА НАЗНАЧЕНИ ОТ НЕГО , ПОСЛУШКОВЦИ ,КАКВО НАПРАВИ? ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ? Н И Щ О! НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ КРАДЛИВИ! НИЩО!ПОХАРЧИХА ПАРИТЕ /6 МИЛИАРДА ЗА ПЪТИЩА/ НЯМА ПАРИ НЯМА ПЪТИЩА, НИТО ЕВТИНИ НИТО НЕКАЧЕСТВЕНИ! ПРИ ББ БИЛИ СКЪПИ И НЕКАЧЕСТВЕНИ! ЕЕЕЕ РАДЕВ, СЪСИПА ВВС,ОСТАВИ ГИ СЪС СТАРИ ХВЪРЧИЛА ВМЕСТО САМОЛЕТИ, СЪСИПА И ДЪРЖАВАТА!ЗЛОБЕН НЕКАДЪРНИК

193

Анонимен

преди 4 седмици

Баце ви е приготвил още много театрални сцени. Само ще сменя актьорите от време на време.

192

Анонимен

преди 4 седмици

еднокнижникът е готов да те хвърли на кучета само да е добре той. Сектантите ПП така и не казаха причина защо не искат Калин Стоянов.

191

Новото начало

преди 4 седмици

Минаха 3 часа, а Калинчо не е подал оставка. Шиши не му дава! А какви времена бяха. Баце само като ги погледнеше накриво и веднага вадеха предварително написаните оставки. Лошо е да ти се спихне харизмата и доскорошните ти слуги да се ослушват, да се озъртат какво ще каже шефът на Новото начало, новият началник - глиган Дебелян!

190

Чекемджан от Банкя

преди 4 седмици

Аз съм мазен лъж ец както винаги. Изберете мен и ще ви заключа отново. Другите само ви крадоха, а аз ви крада и ви заключвам под "домашен арест". Калинчо може и да е бил равноотдалечен, но аз и Пеевски го хванахме. На мен не ми пука кой е вътрешен министър - важното е да мога да купувам гласове безпроблемно.

189

edin ot...

преди 4 седмици

Стоянов да бъде съден за нацистки похвати ,това е авторитаризъм ,вдигнатият юмрук е запазена марка на Хитлер,мвр се ръководи от скинар?

188

Анонимен

преди 4 седмици

Ша ходя днеска да се впиша в домовата книга на Румбата...Някой навит Линда дойде с мен?!?

187

Анонимен

преди 4 седмици

И при Тръмп, и при Камала, българите ги чака мизерия поне още 35 години.

186

Анонимен

преди 4 седмици

Бойко чака Тръмп да спечели изборите и ще обърне палачинката.

185

Анонимен

преди 4 седмици

Кенет Мартен: "Благодарение на сигурността, която дава НАТО, България днес процъфтява". Днес в ЕС и НАТО ние българите живеем най-добре. В Германия и Люксембург имотите паднаха с 10% а в България скочиха с 16%, българина забогатява, купува имоти, разпива на Халкидики в баровете, прави тапи по магистралите, заведенията са пълни.

184

Борисов

преди 4 седмици

си има ГлавчУ - Правителство - Не му Требе - цялата Власт - е Негова!

183

Калин

преди 4 седмици

Категорично няма да отстъпя!

182

Кво Стана

преди 4 седмици

с Комисията - Исторически Парк - Нещо - Арести - няма?!

181

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

За си дойзем на думата. Значи все пак машините са фалшифицирани. Щом го казва Борисов...няма кой по-добре да знае от него.Ако бе допълнил и за бюлетините, цен нямаше да има :)

180

Анонимен

преди 4 седмици

Никакво сменяне на Калинката. Киро не го иска, резидента не го иска, но щом вече и баце не го иска, значи той е човека. Остава и шиши да се обяви против него и това е следващия премиер.