38

Анонимен

преди 1 месец

Я кажете колко хиляди тона колбаси сме изрупали с незнайно какво съдържание?

37

До 39

преди 1 месец

Плача от смях, прав си. А колата я сменям на 2 години, на вещи не робувам.

36

Драган до 37

преди 1 месец

Ште ти надера колата и няма да знаеш кои е. Ште видиш. Ште плачеш.

35

Анонимен

преди 1 месец

При Тодор Живков нямахма тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад.

34

До 33

преди 1 месец

Нищо няма да изметеш Драгане, неграмотен страхливецо. Ти си снишена главица пораженец. Беден роб до живот. Аутсайдер. Дъно. Бачкатор.

33

Драган до 34

преди 1 месец

Някои ден ще мина покраи колата ти и ште я надраскам със ключа някои ден нали знаеш?

32

Анонимен

преди 1 месец

Ами докато не почнат да се затварят магазини и бизнеси затова че ни лъжат,така ще е!

31

До 32

преди 1 месец

Да, функционално грамотен съм. За разлика от 80% от населението. Огледай се. Ако си грамотен, ще разбереш. Ако не си, съжалявам- няма да надскочиш средата си, докато не промениш мисленето.

30

Драган до 29

преди 1 месец

Еи такива като тебе нали знаеш някои ден какво ште се случи? Ние тарпим тарпим ама някои ден ште изригнем и ште ви пометем. Мрасни програмисти. Заради вас сме бедни. Вие ни крадете заплатите за да има за вас високи заплати да ви дават на нас ни режат.

29

Ивза

преди 1 месец

Изяли ,изяли, но големият въпрос според мен е какво правят търтеите от толкова много агенции, които трябва да се грижат за нас потребителите.Вярно е,че си получават големите заплати, но излиза, че не ги заработват.

28

До29

преди 1 месец

Има си хас,да не цъфнеш и в тая тема "функционално грамотни бизнесмене"

27

Анонимен

преди 1 месец

работата е там, че не сме ги изяли тези тонове "6400 менте млечни продукти" по собствена воля"докато в магазините от няколко години, благодарение на натиска на обществото и неправителствени организации, тези имитиращи млечни продукти са отделени от оригиналните и са със специални етикети" да, добре, ще му предам. работя в магазин за хранителни продукти. къде са тези артикули? по-скоро да има малък щанд за истинските продукти и голямата част да са ментетата.

26

Анонимен

преди 1 месец

от три години от как ни управляват пРезидента и проосто Киро производството на сирене от мляко е спаднало 2 пъти. Затова пък ментетата са се увеличили 2 пъти. каро ментетата-депутати

25

Анонимен

преди 1 месец

При тази функционална неграмотност не виждам никакъв проблем. 80% тотално неграмотни бачкатори, които идея си нямат кое откъде да купят. Давам пример. Имам доста бизнеси, освен професията си в ИТ сектора. Едното е ресторант. Готвачка от соц-а, уж мега кадърна, с препоръки. Неграмотна, ама на ***! Поръчала сирене имитиращ продукт. Изгоних я на секундата. Масово хората нямат никаква идея какво ядат. Защото са нискоинтелигентни и неграмотни. Не, не е до пари.

24

Драган

преди 1 месец

А кои да ви издои кравата? Кои да ви направи сиренето? Като не давате пари на бачкаторите така ше баде. Сервитьор работя и ми е кеф на програмистите как им сервирам паржени картофи с сирене имитация. Нагават и искат оште. Плюл съм им варху порцийте. Много мразя програмистите . Мислят си че като взимат по 30 хилядий лева заплата че могат да отижават обикновенните хора.

23

Анонимен

преди 1 месец

да кажат от кои марки са ментета. Тези журналисти само плашат хората. По принцип ментетата сирена и салами ги раздават по хотелите с оллинклусив и по ресторантите

22

Козунаците на Киро

преди 1 месец

и те не са правени с истинско мляко. Промяната на Киро, Корнелия и Радев е менте.

21

Анонимен

преди 1 месец

До Патил, брат то и в месарницата, млекарницата да купиш салам и сирене на някоя от водещите български марки работата ще е същата, не мислиш ли?! Извода е, прясно месо, пресни зеленчуци и от време на време малко сирене, това е. Купиш ли каквото и да е на която и да е марка се тровиш и това е факт!

20

Анонимен

преди 1 месец

То си е написано, че е менте, всеки знае какво яде. Като всичко е скъпо, хората гледат да е по-евтино.

19

Анонимен

преди 1 месец

Не е добре че търговците подвеждат потребителите. Като искат да продават със заместители да си го напишат ясно. Някои кисели млека например са ужасни на вкус.