116

Анонимен

преди 1 месец

гербави тролчета пищят като заклани от американската армия комунистчета

115

Питам само?!

преди 1 месец

*** реакция от една проста комунистическа банкянска мутра - бандит! Мутри от ГЕРБ, какво стана с тръбата за милиони левове, с която трябваше да бъде захранен Перник, по време на сушата предизвикана от бандитите около Борисов?

114

ФАКТ

преди 1 месец

ЗА 15 ГОДИНИ БОЙКО БОРИСОВ НИТО ВЕДНЪЖ НЕ ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ! НИТО ВЕДНЪЖ!

113

Лично мнение

преди 1 месец

Ако някой се меси в МРРБ и АПИ това са Борисов и Пеевски, а не Кирил! Кирил следи да няма инхаус поръчки без конкурси за фирмите на приближени на ДПС-ГЕРБ и да не се краде!!!! Кирил иска всичко да е прозрачно с нормални обществени поръчки, както е в цивилизованите страни. Строителната Мафия огладня и озверя и активира плюещия персонал срещу Кирил Петков!

112

Анонимен

преди 1 месец

Май Киро се оказа по-верен на Путин, каквито бели свърши, все са в полза на Путин.

111

Анонимен

преди 1 месец

Киро вече надигра бойко борисов.... НО страшно няма, бойко доказа че е верен като куче на путин и сега путин ще си го прибере

110

Анонимен

преди 1 месец

Киро и на глава да ходи, пак няма да надиграе Борисов! Много неща му липсват, за да се случи.

109

Анонимен

преди 1 месец

НОВАТА МАГИСТРАЛА ЩЯЛА ДА МИНЕ ПРЕЗ БАНКЯ ПРЕЗ КЪЩАТА НА БОЙКО ОБЕЩАВАТ ОТ АПИ

108

Възмутен

преди 1 месец

От МРРБ и АПИ само на Бойко от Банкя се подчиняват. Кирил като водач на листите за Перник и София от ПП-ДБ, нямал право да следи отблизо реализацията на този важен инфраструктурен проект. Моляя??? Зад Кирил Петков са половин милион български гласоподаватели и те иска Кирил да следи отблизо какво става с обществените поръчки!! Ще има ли пак измами като при Борисов, ще се изнасят ли пак чували с милиони от НАШИЯ джоб! АПИ не искали да ги КОНТРОЛИРАТ, макар че това са НАШИТЕ ПАРИ от нашите данъци!!!

107

Анонимен

преди 1 месец

ЩОМ БОЙКО МОЖЕ ДА СЕ МЕСИ В РАБОТАТА НА МВР И АПИ ЗНАЧИ И КИРО МОЖЕ.

106

Анонимен

преди 1 месец

БОЙКО МЪРСОЛЕТО УМИРА НА МЪКА ЧЕ КИРО ГО НАДИГРА

105

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно Ленчето е била неразположена и на Кирето му е доскучало.

104

Анонимен

преди 1 месец

До ...Шефката на АПИ-Варна е човек от ПП. Затова асфалтираха само 200м., колкото да прикрият спирачния път и потенциално разследване относно "кой е наредил на шофьора да кара толкова бързо и с какво основание?"

103

Анонимен

преди 1 месец

Как така на Бойко позволяваха да им се меси в работата, а другите не трябвало да се месят?

102

...

преди 1 месец

А бе ,че бързо замазаха следите след катастрофата на Петков, бързо ги замазаха! Тогава АПИ май не беше на Борисов? И май Шарлатаните ще ги запомним единствено със тоя асфалт! За друго не се сещам!

101

Пффф

преди 1 месец

Как пък един не се намери да каже добра дума :)Само калинки, за нищо не стават. Съсипаха държавата и за всичко им е виновно ПП-ДБ.

100

Анонимен

преди 1 месец

До MaйMyнaтa - Не стаж му липсва на Киро, а акъл!

99

Аман вече!

преди 1 месец

До 104. Докога ще разпространяваш лъжи?! Шефът ти Боко добре ли плаща? Не Кирил Петков е управлявал автомобила, шофьора носи отговорност!

98

Айде айде

преди 1 месец

Този "другар" инж. Вълчев мноого се е докачил, че избирателите на ПП+ДБ искат информация за проекта чрез народните си представители. Изглежда е гербер или депесар или са го притиснали от ГЕРБ-ДПС и той се е уплашил и бърза сутринта да пищи.

97

Анонимен

преди 1 месец

Точно АПИ асфалтираха пътя на мястото на катастрофата, при която НСО с Кирил Петков, бързайки за партийно събрание, уби човек.