20

За България

преди 1 месец

решението е високотехнологичния сектор, както и R&D. Имаме добри специалисти, както и не толкова добри(но все някой трябва да върши скучната работа). Към момента 10% от БВП е от технологичния сектор, а това си е много. Като добавим, че тези средства основно са пари внесени в страната.... е редно да се спре хейта към хората от сектора. Туризмът е 10% - 11%. Също са основно свежи внесени пари. Аграрния сектор е с 3%-4%. 6%-7% е за финансовия сектор. С други думи, хляб има за всички.

19

Анонимен

преди 1 месец

Как да се измъкнем от капана на безпаричието пишете. Това е важното!

18

Герен

преди 1 месец

Среден доход.. такова животно НЕМА.ПРИМЕР НАЩА СРЕДНА ЗАПЛАТА 2300 ЛЕВА ЛЪЖА АКО Е БРУТО ДА. А НЕТО 1889. ЛВ. И В ТЕЗИ ЗАПЛАТИ ВЛИЗАТ ОНЕЗИ ОТ ПОСОЛСТВА eu МИНИСТЕРСТВА СЛУЖБИ ГОЛЕМИТЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА СЪД ПРОКУРАТУРА И СИСТЕМНИ НА КОПАНКАТА. ВСИЧКО Е СТЪКМИСТИКА ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ. ВСЯКА КОЗА ЗА СВОЙ КРАК. КАКТО СИ ГО НАПРАВИШ

17

Запознат

преди 1 месец

Няма да притежавате нищо и ще сте щасливи

16

Анонимен

преди 1 месец

До 12 обяснението е следното,само работа и нищо друго,без клишета,колко сме били добри,румънците са били след нас,турците също,с празни приказки нищо не се постига,труд,труд и нищо друго,щях да забравя нашите политици крадци,всеки ден в пресата се пише,какви висши политици се екзекутират за откраднати милиони държавни пари,в Китай.

15

Анонимен

преди 1 месец

Някой, ако не вкара, че Русия му е виновна заради собствената му некадърност не може да живее.

14

Кой шеф на фирма

преди 1 месец

Ще дава високи заплати от своите сметки в банките и служителите да си спестяват в свои сметки сега има Нео колониализъм и модерно робовладелство даде работи до колкото може човек

13

До Плагиат нр. 1

преди 1 месец

До 1 КОКОРЧО fanbase Време ни е за Промяна с господин Асен Василев. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!. . . ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! Е девиза на Възраждане! Значи да избираме Възраждане след като ПП ДБ се срутиха, така ли?

12

Анонимен

преди 1 месец

Алоуууу,как ще обясните и защо не сте го споменали,как страна като Китай която преди 30 години произвеждаше кецове и топки за пинг понг и населението и преживяваше с купичка ориз на ден,направиха чудеса а икономиката и е на път да затрие всички световни мастодонти във всяка една сфера?

11

ЕС умре

преди 1 месец

Санкции и инвестиции...!?

10

Анонимен

преди 1 месец

Когато геополитиката,протекционизма и санкциите за"непослушните"се използват от шепа хора които владеят света и са на преден план,всякакви пасквили за излизане от капана на средният доход и някакъв просперитет са приказки от хиляда и една нощ!

9

Анонимен

преди 1 месец

Мизерниците режисьори ни дават за пример Полша,как същата щяла да построи АЕЦ 2026 година и щяла да увеличи своята ефективност на икономиката и да намали външната зависимост,ами ние какво да кажем бре мизернициии,30 години ни спъвате проекта за нова АЕЦ в Белене,защо виждаш ли технологията и оборудването било руски,и накрая решихте да го подарим на вашите марионетки в Украйна!Срам,позор и унижение прозират от всяка една ваша рецепта и дума!

8

Най-лесно за мисирка

преди 1 месец

Да се обяви статистиката за опасна антидемократична наука и статистиците да се преследват и бедят! Само така можем да се измъкнем, след като не изчисляваме среден доход! По необразовани от зелените няма!

7

до 7

преди 1 месец

румъния излезе от кризата, защото взе ракетите на САЩ на тяхна територия и им изпратиха хора, които "по рецепта" да оправят нещата... именно с избирането на главен прокурор, който да вкара "престъпниците" в затвора (а всъщност, хората които служеха на руските интереси, най-вече). У нас опитаха същата рецепта, но народецът се събра под юмручето на пРезидента и стана ясно, че от нас държава няма да стане. Само че, искам да схванете - САМИ сте си виновни.

6

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Добър пример за развитие за Полша и Румъния, с които можеше да се съпоставим преди 20 години. Целенасочените инвестиции в инфраструктура направени навремето сега привличат международни компании. А помните ли как Румъния излезе от кризата - започнаха да вкарват в затвора корумпирани политици. Обаче българските политици са над закона, затова и сме последната дупка на кавала.

5

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

"Платена реклама на НПО-то ИПИ. Към стандартния хонорар от 300 гривни, получавам и бонусче няколко пачки доставени с пудел за чекмеджето ми. Ден година храни,6ъл8ам статийки на конвейер, яхнала съм комбайнА и жъна мощно грантове... Лято е! Евроатлантично ми е,нек'си... "

4

Анонимен

преди 1 месец

И нито дума за това КАК Китай увеличи над 15 пъти своята икономика и своят БВП за последните 30 години,иначе хората които държат света в свое подчинение Световната банка и Международният валутен фонд със своята монетарна политика дават рецепти,как да се излезе от омагьосаният кръг който самите ТЕ са създали!

3

Анонимен

преди 1 месец

Като станем всички еврокомисари с високи заплати и много екстри

2

Чичко Клаус

преди 1 месец

Kaто ти натресат еврото ще видиш капана как щтраква. А след дигиталното евро ще ти се иска да не си се раждал.

1

КОКОРЧО fanbase

преди 1 месец

Време ни е за Промяна с господин Асен Василев. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!