152

Анонимен

преди 1 месец

И ППДБ и ГЕРБ се смятат за над закона. Лидерите им се ползват с имунитет и охрана от НСО. Недосегаеми са. Борбата между тях е за надмощие и овладяване на финансовите потоци.

151

Анонимен

преди 1 месец

Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Нанков вика господин Кирил Пеpков, пардон Петков Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха

150

реалност

преди 1 месец

Киро излезна голем айдук?Ама верно голем?Иска да папка с голямата лъжица сега с цената на всичко!Само не съм сигурен Асан Кокор по-голем айдук ли е ама сглобката им е безупречна иначе!Ленчето черешка на тортата!

149

Анонимен

преди 1 месец

Ето затова от 2 години не гласувам. И съм за пълен граждански бойкот на изборите.

148

Киро Про100то

преди 1 месец

Киро Про100то се е изложил в момента, в който се е показал от детеродния орган на женския си родител, оттогава все изложен си ходи, повече от това наистина няма накъде!

147

Анонимен

преди 1 месец

избиратели виждатели колко прости хора ни управляват, не гласуваите защото пак те ще ни управляват

146

Дедо Гого

преди 1 месец

ПП СА В ПЪТИ ПО ГОЛЕМИ АЙДУЦИ ОТ ГЕРБ ИНАЧЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ

145

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ не искат да премахнат модела ГЕРБ. Те искат да го овладеят и корупцията да работи за тях. Защо ще унищожават нещо вече измислено и работещо. Искат да тръгнат по вече утъпканата пътека, а не да проправят своя. Историята с пачките и пудела го доказва.

144

Гошо

преди 1 месец

Луд умора нема беше казал Един....

143

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета. И двете структори грабят и крадът държавата. Разликата е че от ГЕРБ се крият измислят някви схеми да заобикалят закони, а на ПП-ДБ изобщо не им дреме правят очевадно като газят всякакви закони и правила.

142

Анонимен

преди 1 месец

Снимката, както се е обърнал на негово ляво, това био демонстрира над 55 годишна старост, като единствено боядисаната му коса го издава че в почивките на ПъПуасите прави нещо срамно на средния си пръст на АсанАгаЕфенди

141

До 142

преди 1 месец

До До До 130 Манипулираш безогледно! Голямата емиграционна вълна беше 90-те години! Днес, хората пътуват и работят по-желание в чужбина! Има и други, които организирано се изпращат от престъпни групировки в чужбина срещу съответното заплащане, за да цицат социалната система в съответната страна и в България!

140

Тоя

преди 1 месец

ТПК Киро как въртеше крана на празната тръба в Комотини и ни пускаше газ с щастлива *** о т ска усмивка. Даже тръбата си хилеше на простотията му.

139

Анонимен

преди 1 месец

Имаше виц за човек с разстройство, който погрешка получил хапчета за нервно разстройство. И след това пак си се на си рал до ушите, но вече бил щастлив. Това бил Кирчо пепето.

138

Анонимен

преди 1 месец

Направиха ли психиатричен тест на Кирил или вече няма смисъл?

137

ПП-ДБ се страхуват!

преди 1 месец

Толкова ги е страх от независим министър на вътрешните работи, че включиха и старото ченге от БКП проф. Радулов в хора на плюещите по МВР! Защо!? Защото без ала-бала с машините са извън парламента!

136

Анонимен

преди 1 месец

Увага!. Към, територията на Републиката лети самолет натоварен с агенти от един пре-известен Х**** Университет за бързо реагиране, при което всеки агент носи в раницата си по 7 дългоръкавни ризлета в които обличат хухлус Булгарикус след като с боядисана коса си позволят да коментира за Перник пътя. Показно самолетът щялполу-вертикално да кацне из от доле на нагоре по пистата за скачане на Черния кост.

135

До До 130

преди 1 месец

И я кажи кое точно е лъжа. Май никое. Всяко лошо нещо, което се казва за ГЕРБ е истина. Ама явно ти плащат да не виждаш. И никъде не съм казал, Киро Простоото е стока. Но не забравяй да изхвърлиш и Буци Асфалта паша и с него съратниците му от ДПС - Делянчо и Доганя. Съсипниците на България. Окрали милиарди и причина хиляди младежи да емигрират, а и не само младежи.

134

Анонимен

преди 1 месец

Изпбощо няма да гласувам. Колкото и да се пънат всички политици да ми покажат колко почтени и добри са. Аз няма да съм един от тези кото ще им осигурят сладка държавна службичка и 10 бона на месец. Балъците нека гласуват за 99 път.

133

До 130

преди 1 месец

До лелее трагедия Като лъжеш безогледно, по-лесно ли ти става!? То бива наглост, ама това е значително в повече! ЗА БОГА БРАТЯ БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ, ЗА ДА ИЗХВЪРЛИМ ОТ ПОЛИТИКАТА КАРИКАТУРИ КАТО КИРИЛ ПЕТКОВ, АСЕН ВАСИЛЕВ И СИЕ!