36

Анонимен

преди 1 месец

До Vol'Jin - картината, която споменахте, е много слабо известна в България. Аз например не знаех за нея . Благодаря Ви, че насочихте вниманието на читателите (или поне моето внимание) към тази картина! Заради Вашият пост си струваше да вляза в тази новина, която всъщност не е новина, и информационна бележка не е, всъщност нищо не е, но все пак гледаш - има нещо писано, което на практика е нищо?!

35

Vol'Jin

преди 1 месец

Право каза ми мама: Зло не бяга от добро!

34

Vol'Jin

преди 1 месец

Изобщо цялото НДСВ и квота НДСВ има нужда от тежка лекция по етика! По главата!

33

Vol'Jin

преди 1 месец

Изобщо цялото НДСВ и квота НДСВ има нужда от тежиа лекция по етика!

32

Vol'Jin

преди 1 месец

Госпожо Кунева съветвам ви много да внимавате при следващият урок по етика! Направи съм академик по етика!

31

Vol'Jin

преди 1 месец

Вижте сега - някой неща в тоя живот са крайно незаконно и крайно етични! Други са много неетични, но законни да не повярваш!

30

Vol'Jin

преди 1 месец

Абе и аз търся един малък господин! Последно Салвадор Дали му направи портрет с плъх! Ще му сменя памперса набързо!

29

Vol'Jin

преди 1 месец

Проблемът е профилактично терапевтичен.....ако този хирург беше пиинал тази бутилчица по-рано колко ли живота щяха да бъдат спасени! Проблемът е етичен!

28

Анонимен

преди 1 месец

Тази е за Ада, как не я е срам. Затвори блоковете на Козлодуй за лична изгода, а сега така скъп за хората, проклета да е,

27

дъно

преди 1 месец

Пари ли взехте за таз статия

26

Vol'Jin

преди 1 месец

Много е неприятно - йоден концентрат близо до гръбначния стълб и нервните му аксони! Изобщо изисква се въображение при справянето със някой съвременни медици! Някой хора се чудят, че мога да ходя още!

25

никой

преди 1 месец

Една от главните виновници за продадените български интереси ,има наглостта да се появява и "раздава ум". Знаем ,че вие се интересувате само от личните си жалки кариеристични цели и болезнени амбиции ,а не от българските интереси, без значение е кой ще е"комисар" от българска страна ,които не защитават българските интереси и биват употребявани за чужди цели. В т н "елит" няма достойни индивиди,които да отстояват българските интереси.

24

Анонимен

преди 1 месец

Комунистически ***

23

НАРОДА

преди 1 месец

тази предателка затвори два годни реактора на аец козлодуй, така ущети българия с милиарди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не я показвайте повече!

22

Анонимен

преди 1 месец

Памперса осребри политиката с кефево злато

21

Vol'Jin

преди 1 месец

Долуспоменатият хирург пиина към един литър йоден концентрат. Един гръклян по-малко и малко по -късно при тотално обгорени черва може и да разбра колко боли медицината му!

20

Ангелина

преди 1 месец

Една от главните виновници за продадените български интереси ,има наглостта да се появява и "раздава ум". Знаем ,че вие се интересувате само от личните си жалки кариеристични цели и болезнени амбиции ,а не от българските интереси, без значение е кой ще е"комисар" от българска страна ,които не защитават българските интереси и биват употребявани за чужди цели. В т н "елит" няма достойни индивиди,които да отстояват българските интереси.Всъщност само президента Радев ,донякъде ги "отсрами"

19

Vol'Jin

преди 1 месец

По време на рутинна хирургия по отстраняването на костица отчупена от прешлен хирургът в Пирогов изважда отчупената част и слага на нейно място памучен тампон напоен с концентрат йод. И други ъпгрейди. И така зашива! Открийте грешката в изречението!

18

:(

преди 1 месец

Затова пък ти много добре знаеше къде и какъв е твоят интерес и стана пословична с "Йес сър, о йес, йес сър!" Така стана "Европеец на годината" и си осигури пожизнен солиден доход. Въпросът е каква файда имаше България от твоето присъствие сред еврокомисарите? Никаква!

17

Анонимен

преди 1 месец

Народните комисари на Великия Евромейски съюз.