647

Ми бате ако

преди 1 месец

Обратните не могат да говорят свободно ние им ограничаване правата

646

Костя Копейката

преди 1 месец

Да дефинира ясно закона за пропагандата така че да мине пред Европа

645

Тоя Лумпен

преди 1 месец

Юлиян изтрещя. Ти си психично болен бе.

644

До "Демократ&qu

преди 1 месец

Ей, oйлюф, кой говори за омраза и неспазване на права на гейове и лесбийки? Това сте вие, мaлoyмниците, които си мислите, че все вие сте прави и че трябва да имате привилегии, защото сте лгбт или малциства. На никой не му пука какъв си. Ако имаш деца, обяснявайк им каквото щеш вкъщи, учи ги на каквито си искаш идиoтщини, но нямаш никакво право да считаш, че някой има право да мъти мозъците на деца, които нямат знания и житейски опит, В УЧИЛИЩЕ, ясно ли е?

643

Юлиян

преди 1 месец

Къде си прочел думи на омраза в коментарите ми?Потърси ги?Никъде не пиша за омраза,нито я пропагандирам,но искам да се спре активната ЛГБТИ пропаганда,особено в училищата.

642

Анонимен

преди 1 месец

Тука пишат, някакви "леви богослови". ..Христос казва многократно: Че мястото на мъжеложниците е геената огнена...И ,че в "последните времена" света ще надмине Содом И Гомор!? Съдбана му ще е по-тешка...

641

Анонимен

преди 1 месец

За, пръв път казвам: браво Радев!Долу деввиантната толерастия!

640

Юлиян

преди 1 месец

В последните години да си член на ЕС означава да си наистина постоянно "наведен" или поне "винаги готов" да се "наведеш".

639

Един Българин

преди 1 месец

Добре де и от Русия да са помогнали, това не значи че всичко руско е лошо. Ето това например е много добро,включително за ЕС и САЩ. Американците ще спрат с тази глу пост, защото така ще изгубят над половин Европа. ЕС ще се разпадне ако почнат 15 държави да спират средства на останалите 12 и то без съществени аргументи. Унгарците имат доста авторитерен режим и закони, но ние НЯМАМЕ! Ние само защитаваме децата си и няма нищо по-естествено от това.

638

Юлиян

преди 1 месец

"демократе",пак словоблудстваш!Ти си решил да поставиш "европейските ценности" над християнските,общочовешките,дадени от Бог.Това ли правиш?

637

Анонимен

преди 1 месец

Не, ставай толераст!

636

Юлиян

преди 1 месец

Въпросът е ***.Кое е по-важно?Бъдещето на поколенията или ЕС.Живот е имало и преди ЕС,ще има и след него.Но бъдеще със "Содом и Гомор"няма как да има.Не тръгвайте против Естеството!

635

ОбщоХристиянско

преди 1 месец

Обичай Ближния си

634

До Юлиан

преди 1 месец

Ей ***: Като пишеш закон ще го пишеш както трябва . Разбра ли бе некадърен руски педероид

633

Юлиан

преди 1 месец

Аз съм широко отворен отзад най-вече за Путин

632

Юлиян

преди 1 месец

И ценностите не са руски.Те са и руски,но са общохристиянски!

631

Юлиян

преди 1 месец

Ей,"демократе",ако ,за да бъдеш член на ЕС е нужно да се намираш постоянно в поза"наведен,държащ се за п-а-л-ц-и-т-е",мерси!А ти си стой наведен,в очакване.Може и да дочакаш.

630

Юлиян

преди 1 месец

Кое е по-важно?Децата и традиционните,вековни християнски ценности или принадлежността към един"съюз",който натрапва и налага със закони промяната на естеството,на пола,на семейните отношения.ЕС и Западът не са РАЯТ!

629

Анонимен

преди 1 месец

Браво! След като няма евроьона и очашки по границата, щом това няма общо с нас като член на ЕС, то тогава кво ги бърка и Лгбт? Да се притвсняват, да си ...***..а!!!

628

Щом

преди 1 месец

ЕС извратеняците да се притеснили , значи закона е адекватен и има смисъл !