30

Анонимен

преди 1 месец

лгбт би трябвало да бъде закрито със закон. А членовете и въведени в запрещение.

29

Жалки

преди 1 месец

педелвайси, абе не боли ли когато ви ... из0дзадзе?

28

Анонимен

преди 1 месец

С това катинарче си бил на ръба да сключиш еднополов брак поне 2 пъти проданов. Не се прави.

27

Анонимен

преди 1 месец

Никой не повдига реалния и истински въпрос към гей обществото, една сделка. Легализация на гей браковете, но пълна забрана на ЛГБТ+ движението и всякви негови разделения. Пак някой е взимал некви грантове просто, дали от Русия или САЩ, все тая.

26

до 22

преди 1 месец

Ко речи? Това няма много смисъл и не се разбира. Разбира се само че пиеш от сутринта днес

25

Анонимен

преди 1 месец

До българина - работата е отвсякъде криндж. Защо спряха да говорят за чалга културата? За мен чалга културата = ЛГБТ+. Няма никва разлика, същата простотия и разврат

24

Ти остави това

преди 1 месец

то ТикТик отдавана пропагандира наркоживота сред децата, ама никой не вижда. Райския газ е само началото.

23

Анонимен

преди 1 месец

Имам новини за вас Възраждане -доста гейове си живеят заедно. И имат деца даже.

22

Анонимен

преди 1 месец

Костя Копейкин и Цомчо що си правят 69 тогава.

21

Анонимен

преди 1 месец

Ако като родител ще обичаш детето си по-малко или ще имаш проблеми ако е гей или различно, това не говори много добре за теб. Българина има много кофти манталитет и това е една голяма крачка назад за нас. Закопаваме се пак на дъното с тия русофили.

20

анонимен

преди 1 месец

Щом.от възраждане скачат така яростно срещу гейювити , значи със сигурност са латентни гейюви ! Страх ги е , че ще им хареса !

19

Анонимен

преди 1 месец

Пропаганда сред децата не трябва да има, но когато са вече пълнолетни си абсолютно тяхна работа как си живеят живота. В този ред на мисли, защо да няма еднополови бракове? Щом ще ги направят щастливи.

18

анонимен

преди 1 месец

Ами как тогава ще се оженят Цомчо и Коце ?!

17

Анонимен

преди 1 месец

А Костя Копейкин и Цомчо що си бъркат по дупките всекидневно тогава.То разбирам правят опит да си родят детенце,ама ямво някой от тях е ялов.

16

българина

преди 1 месец

не съм съгласен, учителите нямат право да говорят за нишо друго освен предмета, който им е възложен. За останалите теми от живота си има семейна среда! пределно ясно да си го набият в главите стипендиантите на америка срещу България. По същата логика могат да насаждат за зоофилията или некрофилията които са извън закона. Затова никакви теми извън учебника, просто е, както е последните 200 г

15

Анонимен

преди 1 месец

Както се въвеждат закони така се и отменят. Кога наличието на закон срещу нещо е спряла българина? Кофти, че само се закопаваме по-дълбоко в русофилските назадничави драми, това си е вече срамно

14

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин и Цончо само в съвместно съжителство ли ще живеят?

13

Айляк

преди 1 месец

Опазил ни от еднополови бракове. Ние сме загубени, задръстени и старомодни, да не ни занимават с подобни шорошки изв.ращ.ения. Трябва да сме горди с този закон. Гърчолята, дето ги знам как протестират и колко са луди, щото съм бил на техни протести, в началото на годината приеха закона за еднополовите бракове, та се притеснявах, че и тук ще стане така. Но учудващо, поне за мен, наш'те видни корумпета от парламента проявиха разум, да не повярва човек...

12

Анонимен

преди 1 месец

Таман Делян Пеевски се бе нaтoчил да вземе своята булка Бойко Борисов и в последните минути от плажа на Росенец развалиха сватбата. Той пък от своя страна Борисов се уплаши, че Европа искала да го направи жена и съвсем избяга по тъча и се скри под полите на жени ГЕРБ. Там Сачева и Петкова да го бранят от евроатлантизма на неговите ЕНП партньори.

11

123

преди 1 месец

Да!!!!!!!! Браво!!!!!!