22

Анонимен

преди 1 месец

То хубово че бяха пожарите да хванеш малко тен от пушека иначе си беличък като бебешко дупе,Това нещо ходило ли е в казарма, нещото дето не позволява политически никой друг освен от Герб???

21

До никой

преди 1 месец

Не е работа на министъра на вътрешните работи да се снима пред всяко горящо храстче.А да отговаря как "брат" Галев влезе в страната" Как Гайтански и Вълка напуснаха България току преди да ги обвинят,кой е заподозрян за убийството на Алексей Петров,къде се крие Пепи Еврото и жив ли е изобщо,кой уби Нотариуса и още ,и още.

20

Анонимен

преди 1 месец

Не го спирайте сайта- на него няма нищо ново, нищо интересно- елементарен и просташки- едва ли ще го чете някой!

19

Не го спирайте!

преди 1 месец

До Калинчо,- не си струва даже да се поглежда- не го спирайте- там са стари публикации- като тоя сайт има хиляди!

18

Анонимен

преди 1 месец

До никой17 и като се е отзовал та какво , ПР с черната тениска и ланчето, да го видяхме с лопатата , аре немаме нужда от такива отзовали се

17

Зозо

преди 1 месец

Гаврата с ППДБ-тата продължава всеки ден. На изборите макс 10% :))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 1 месец

Ох,Божей,нямал да позволи, той,нямал да позволи,той където е политически поставен

15

Анонимен

преди 1 месец

Пеевската намеса *** в тон с баш "честния" , ще горите и двамата скоро време

14

Калинчо,

преди 1 месец

Ти един сайт не можеш да свалиш."Ново начало'" отново е качен.***!

13

Анонимен

преди 1 месец

Да знаете, че в киберпрестъпност на МВР работи синът на Мартин Божанов нотариуса. Така че смятайте за какво опг става дума. Стоянов да си подготвя показанията.

12

Анонимен

преди 1 месец

Ти вече си я позволил, бе слуга на Тиквата и Пра сето. Нали затова те инсталираха.

11

стига бе

преди 1 месец

То винаги е имало политическа намеса бе. То в съд и прокуратура, които уж са независими има, та в едно министерство ли няма да има?! Че този самият е политическа креатура. Нямал да позволи, че кой си ти бре аланкоолу???

10

Калин.ката

преди 1 месец

С бе ти позволи 7 годишно деца да убиват полицаи от "Специализираните полицейски сили".Политиката я остави на други.Не я разбираш?Между другото Стоянов вчера каза,че няма данни ,че Мавродиев и Гайтански са напуснали страната.Днес излизат снимки ,как Вълка се плицика на плаж в Гърция.Толкова за компетентността на този.

9

Анонимен

преди 1 месец

ама ти си политическата намеса

8

Анонимен

преди 1 месец

Слугинажа му към Пеевски върви с пълна сила. Новото начало изглежда показа мутренски похвати от 90те - демонстриране на сила, цензура и милиционерски репресии. Пеевски и антуражът му върнаха държавата 40 години назад. Това им е "новото начало".

7

Анонимен

преди 1 месец

Дръж фронта, Калине, мъжко момче си, че насреща ти са яко окопали се безделници и нагаждачи. И няма да мирясат, докато не те отстранят, пречиш им.

6

Анонимен

преди 1 месец

Яко са го навели.

5

Майора

преди 1 месец

Друго и не може да се очаква от провалилите се във всяко отношение Харвардски възпитаници! На тях все някой им е крив , а не виждат че вината е у тях! Просто не мога да разбера що за хора са , вместо да замълчат и покрият заради ала бала с машините , кеша , пудела с пачките , оскането за свои хора навсякъде , продължават да говорят! Що за наглост?

4

Какво по-

преди 1 месец

Точно няма да позволиш? Че то всички служби са политизирани, бе ланец.до сега имаше време да направиш промени, ама се стиска до мазната гръд на шопара!

3

Гол

преди 1 месец

Тогава се въздържай на всяка цена и от политически коментари!