55

Анонимен

преди 1 месец

Точно този *** ще ми обяснява колко е ненормално да си ***. Може да е женен и да има деца, ама това нищо не значи. Не се срамувай от себе си, чичо. Недей. Я ква папиончица, пръстенчета, поведение, косичка....Ние не сме родени вчера.

54

Анонимен

преди 1 месец

на гръмналият бойлер някой да му обясни (той знае де...) че руския закон за чуждите агенти е копи пейст на американски такъв, действащ вече 100 години!!!!!

53

До 51

преди 1 месец

Не е пропаганда, а образование. Децата трябва да бъдат информирани за света.

52

Протестър

преди 1 месец

Най лошата комбинация гей русофил

51

Нормален

преди 1 месец

Имам дете на 14 години, в училище една от преподавателките им беше обяснила за нормалността на гей отношенията. Как този вид сексуалност е напълно естествена и как децата трябва, да се самоопределят какви са. Това се случи в 5ти клас на 11-12 годишни деца. Това пропаганда ли е според Вас?

50

Анонимен

преди 1 месец

Ами предвид, че не се раждаш такъв, откъде се "заразяват"?? Пропагандна болест е ЛБТИ и само хормонално и психиатрично лечение помага.

49

Айляк

преди 1 месец

Медийният експерт Лозанов е доста противно нЯщо, в сравнение с него Генчо направо ми се издига в очите:)

48

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Лозанов е като пудел и като визия ,и като съдържание пълна нула!

47

Анонимен

преди 1 месец

Минчев много точно каза - бях гей през 1980 и за това се искаше кураж, сега станаха много гейове защото има келепир в тая работа.

46

Анонимен

преди 1 месец

Какъв анализатор е Лозанов? Слушал съм 3-4 негови коментара и нищо съществено не чух. Дежурно всеки път оплюва, винаги по 4 пъти Путин. Явно взема бонус за всяко споменаване на името Путин. Минчев яко го избъзика за паричките дето бърза да си вземе от касата на телевизията за нищоговоренето. Жалък е!

45

Един Българин

преди 1 месец

На Евгени 50 г никой не му е пречил да се изявява, както и на останалите. Няма смисъл да натрапваме нищо на децата и е добре да има такъв закон, т.к. на запад училищата плащат на лектори по нетрадиционна ориентация и ги подкокуросват да обръщат резбата. То хубаво светът е пренаселен ама западните хора ще изпезнат и целият свят ше назадне.

44

Криворазбрана

преди 1 месец

ценност е издигането в култ на извратенящините и тормоза на едни ненормалници, които искат да превърнат и убедят нормалните да бъдат като тях. Защо никой от другите групи инвалиди не настояват да превърнат здравите хора да бъдат като тях? Толерантността е е необходимост за всички уязвими групи на обществото, но тези искат да налагат диктатура на изключенията над всички други и да им ръкопляскаме и боготворим за перверзиите.

43

Анонимен

преди 1 месец

"От 20 години мои много близки приятели живеят в Швеция с двете си деца. Никога не е имало такова нещо и това са пълни измислици." - А техните имена и адреси са? И как знаеш, че "никога не е имало такова нещо"? Те не са ти казали. Ок!

42

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 41 - В Интерес на иситната са "Друга гледна точка". А хомофобията е страх. Аз не виждам, някой да се е уплашил от гейовете. Намираш ли Минчев за "Страшен"?

41

Анонимен

преди 1 месец

До до 44 - Законът трябва да бъде обсъден и ако се стигне до кнсенсус, че ще бъде приет, ще се реши и какво е адекватнот наказание. А дори и да има пропуск, после лесно, ще добавят няказание. То не е изядално в камък.

40

до 44

преди 1 месец

а именно, прецедент, първият закон за забрана на нещо си, но без наказание и санкции, ако не го спазваш, т.е. ефективно - нямаме никаква забрана! поредната тотална измама на разграждане!!

39

Льозанов

преди 1 месец

Е културно нищто в сравнение с евгени!

38

Прах в Очите

преди 1 месец

Братя и Сестри - Прочетете Закона, дето УЖ Забранявал - Няма никакво, ама Никакво Наказание, за тези които го Нарушават и Не го Спазват, т.е. Забрана - няма! Чудя се, как може да се Връзвате толко Лесно и още да не сте Разбрали, че Копейката е Проект за Фалшива Опозиция и си Прибира Милионите от Същото Посолство, срещу което УЖ се Бори!!

37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 24 - Нищо не му се привижда на некъдарника, и много добре знае, че глупости говори. Ама, хлябЪТ си изкарва по тоя начин, това е. Тоя, освен с уста, с друго никога не е работил, ни по соца, ни сега. Той е свикнал винаги да е на правилната за момента страна.

36

Анонимен

преди 1 месец

Нито фашизмът, нито в частност хомофобията е толерантност и "друга гледна точка"!