24

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 22 А трябва.

23

Анонимен

преди 1 месец

Това неудачникът е много интересен индивид. Даже не допуска, че някога ще се измъкне от блатото, в което живурка, но пък мечтае, ако е възможно, да се провалят тези, дето малко или много са успешни. Тука някакъв даже с народен съд плаши. Може даже и да си вярват тия гамени.

22

Анонимен

преди 1 месец

А тоз мутант Джаба хаитянина - е взел 10% комисионна т.е. 1,6 милиона лева :)))

21

Анонимен

преди 1 месец

До Болмил Райнов В САЩ няма закон против НПО-тата. Не пробутвай спуснати опорки.

20

Анонимен

преди 1 месец

Смачканите, яд ли ви е, че някой взима добри парички без да си дава зор. Вземете да си подобрите социалното положение, да се образовате и квалифицирате, може и при вас да се получи. Но трябва воля, акъл, креативност, комбинативност. А за ракиения, смачкан от живота Андрешко това са понятия, които не може да вдене и след 100 години.

19

ами

преди 1 месец

Само държавата е дала над 5,5 млн.на година за тези плъхове,а те получават основното си финансиране от Сорос и подобни на него т.нар.филантропи,за прокарване на правила,противоречащи на съответното общество,замаскирано като помощ за нещо си....Имам предложение: разследващите журналисти да намерят доказателства за извършените "добрини" за обществото от работата на тези плазмиди,какъв е ефекта от тяхното съществуване,има ли въобще ефект за обществото. Не мисля че е много трудно,но се съмнявам да

18

Болмил Райнов

преди 1 месец

В САЩ си имат една огромна структура, занимаваща се с анализи на всичко- от космос до войни. Гълтат милиарди, само че там работят най-добрите учени, анализатори и т.н. Разбора се, в САЩ има закон против НПО от 1938 година. Защо и тук не направят нещо подобно? Един институт за анализи, финансиран от държавата, без чуждестранни агенти в него, получаващи пари от чужбина? Или може би не ни позволяват?

17

Държавната софра

преди 1 месец

Освен за децата с увреждания, всички други проекти не дават полза и стойност на българчетата. Събират си данни и си продават анализите след това навън. Нали са в частни училища, да си събират такси от клиентите и инвеститорите за анализите. Ние ще плащаме за готови работещи решения, иначе ще си направим сами развойна дейност, та да не сме индианци.

16

Анонимен

преди 1 месец

С две думи казано - пари на вятъра. Камви са тия пари за образование на учители? Не трябва ли точно учителите да учат, нали това им е работата? Чий го дири и червения кръст в Норвегия и то в комбина с някакви на местно ниво? Норвегия, известна с най-големия терорист в Европа, застрелял над 100 човека!

15

JJIvanov DOuser

преди 1 месец

Във връзка с оптимизация на управлението да се ЛИКВИДИРАТ всички МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА>Следят всички служители като ИСКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ ИЗдържани с ограбвани милиарди от народа годишно.НЯМАТ ПРАВО НА ПЕНСИИ. Окупирани са от представители на нарочно създадени доказано престъпни групи рекламирани като партии вкл ДПС,СДС,ГЕРБ,БСП, ПП и ДБ вижте им досиетата..УВредиха тежко НЕЛЕЧИМО МИЛИОНИ ВКЛ Всички деца в ЯСЛИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА С ВИДЕО ТЕРОР ..ЗАБРАНЕН ОТ КОНСТИТУЦИЯТА чл.32

14

пеефски

преди 1 месец

кеш кеш кеш кеш

13

Анонимен

преди 1 месец

Чужди агенти това трябва да приключи и да се наказва

12

Анонимен

преди 1 месец

Мъни, мъни, мъни....

11

Анонимен

преди 1 месец

Болшинството преподаватели,не са нищо повече от жалки продажни, гладни даскаля. Никакво уважение към тези нещастници.

10

Анонимен

преди 1 месец

Добре са се уредили Костя Копейкин и жена му - тя смуче пари от американско НПО,пък той от Митрофанова.Това е да си тарикат,иначе баламурниците-рушшофили гласуват за тоя бай мммангал от Максуда.

9

Тези

преди 1 месец

Продажници и предатели.

8

Ужас

преди 1 месец

Зада унищожът образованието и България!!!

7

Анонимен

преди 1 месец

Време е закон за чуждите агенти

6

Анонимен

преди 1 месец

Народния съд иде продажници

5

Фед Красивия

преди 1 месец

Tова е малка част от всички пари заминаващи за глупости!!!Тука нито един проект не е нужен за нищо!!!