418

Анонимен

преди 1 месец

До 448Русия не може да загуби, както и историята показва. Швабите, нацягите, наполеоновците, турците и другите знаят това))))Напротив точно тези народи са побеждавали Русия. През Средновековието Рудия е имала предимството на огромната територия която много трудно може да завладяна.В 21 век огромната територия ме играе решаващо значение.

417

Есе

преди 1 месец

Преди две години се говореше,че Русия за два дена ще превземе Киев,а за седмица Берлин,важи ли още това?В смисъл в сила ли е?Само питам?

416

Анонимен

преди 1 месец

До учуден Българин Няма място за сравнение БГ армията с руската армия. Това са коренно различни неща.

415

Анонимен

преди 1 месец

рашшките па са изпуснали една бомба в Донецк, на тия врагове не им требват, сами че се иззтепат

414

Анонимен

преди 1 месец

След около 10 г. децата на русофобите ще се кълчат като парижките олимпиици по баровете тук и назапад. Ще си сменят половете и ще правят иZвращения. Аз не се страхувам, моите деца са в Москва и си живеят прекрасно в стабилна държава с традиционни християнски ценности.

413

учуден Българин

преди 1 месец

Ей тука пишат повече руснаци отколкото българи ве.Аз съм на 56 г.,видял съм на живо "могъщата СА" и съм участвал в учения с нея.Нищо не се е променило в сешната Руска армия.Некомпетентност,безхаберие и пълна емпатия на офицерския състав, пораженчески дух и чувство на обреченост в редовия състав.Тотална информационна мъгла и опити за дезинформация.Нищо ново под слънцето.И СССР беше най-богатата страна в света и се стремеше да се конкурира със Запада и загуби.Сега ще се случи същото.Проста логика

412

Анонимен

преди 1 месец

По полетата на Руските Курск, Донбас, Луганск, Запорожие и Харковь мирише на гниещи трупове на укронацистти и натовски наемници. Гюбрето гние, а руската земя става още по-плодородна.

411

Анонимен

преди 1 месец

До Русия е мощ, кабелен фпв дрон, това е некаква безаналогова руска разработка, като танка костенурка, нал'?

410

Анонимен

преди 1 месец

Русия действа със супер точни удари по место дислокация в Харков -50 чужди инструктори и наемници. На следващия ден удар по Одеса, 2 влакови композиции с натовка техника -70 чужди наемници и над 50 бронирани машини минус. На другия ден удар по база в град Исмаил, унищожена техника и -200 натовски инструктора и боевики. Правят ви на кайма бе цръвули хахахахахаха. Доволен съм, че русофобите и натовските-джендери ядат дронове "Герань 2" и ОТРК "Искандер М". Направо замириса на печени укронацяги и натовски наемници, дришняци!!!

409

до 437

преди 1 месец

Украйна нищо няма да разменя. Украйна отива към Москва да беси джуджето.

408

Анонимен

преди 1 месец

Taка нар. украинец няма родина и той много добре знае това. украинеца е руснак, но нацист и той не се бие за родината си, той се бие за чужди ценности. Той не се нуждае от свобода, а просто иска да убива руснаци. Истинските руснаци се бият за родината си, за народа си и за правдата. Всеки вдигнал ръка срещу руския народ ще си понесе накаZаниетO. Сила V правде, а V правде и ПОБЕДА! Враг будет разбит! Победа будет за нами!

407

Анонимен

преди 1 месец

Украйна искала да обменя завладените руски територии на нейните територии. Муахахаха това е най-забавния виц. Завладените от руснаците територии са 200 пъти по-големи от това парче в Курска област, което е 30:30 км. И русофобите "диванните спец части" като казват, че Русия нищо не е взела, да им кажа че завзетите територии са по-големи от цялата територия на БГ.

406

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 431, никой не иска да завладява русия бре, за какво им е, а иначе тия рейдове на ДРГ в 45-50 км. в дълбочина си имат конкретни цели или ти си мислиш, че ги правят за да се снимат до пътните табели

405

Русия е мощ

преди 1 месец

Русия създаде нов ФПВ-дрон камикадзе под името "Княз Вандал Новгородский". Този дрон работи с оптичен кабел и нито една система РЕБ не може да му противодейства. Сигналът е отличен, а изображенията са супер изчистени. Руснаците ви пръскат русофоби, нацяги и джендери. За да живеете трябва да се предадате.

404

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Путин се провали брутално в Украйна" НЕ сме разбрали! Мерси, че ни каза!

403

Анонимен

преди 1 месец

Вие наистина ли си мислите, че украинците с 5 бригади/полка, това са максимум 25 хил човека, ще успеят да завладеят Русия? )))) Навлезнаха в Курска област в квадрат 30:30 км и отделни малки групи навлизат с бърза скорост на още макс 10 км навътре. Прилича на набезите на тер. групировка Боко Харам в Нигерия, Чад и Нигер. Ефективност нулева. Брутални самоубийствени рейдове. Американският генерал направил тази стратегия със сигурност е някой некомпетентен джендър ))))

402

Анонимен

преди 1 месец

Путин се провали брутално в Украйна

401

Анонимен

преди 1 месец

Бойците от групировка "Север" и Севастополските морпехи неспирно унищожават укро-нациската нечист в Курска област. Отважните бойци от групировите "Център" "О", "Запад" "Z" и "Восток" "V" напредват с бързи темпове в Донбас като са стигнали до окрайнините на гр. Покровск. Така наречената окрайна се денацифицира и демилитаризира стремително.

400

Анонимен

преди 1 месец

В Курска област нахлуха и продължават да нахлуват ярки и надъхани нацисти, забелязани са подразделения на нацисткия батальон "Айдар". Заедно с укронацягите действат западни наемници, които всъщност са опитни натовски бойци. В мястото на нахлуване са изчезнали повече от 800 местни жители. Предположително са отвлечени от укро-натовските окупанти.

399

Анонимен

преди 1 месец

Братушките правят на пух и прах западната военна техника в покрайна, а р0ба русофоба потен жули ракия, гняса салата и гледа новините по нова и бтв какво се случва на фронта, докато жена му си чати с любовника.