348

ЕвроЖендър

преди 1 месец

Обожавам Украйна! Готов съм да си я набутам от3ад ЦЯЛАТА! Аз съм ТРАНС

347

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 месец

НОВИНИ ОТ БАРБЕКЮТО. Доброе утро, копейки! И днес 16.08.2024 г. сабахлян в 7 часа българско време, за кой ли пореден път, след кратко колебание разцепих на две със един отмерен замах на сатъра чoтуртъ на дpът русофил, да надникна вътре с едничката надеждица да открия нещичко там, но за пореден път разочарованието беше наистина изключително, и така ми се затвърди съмнението, че Те всъщност мислят със гaзa си!

346

Друганов

преди 1 месец

Сценария ще е до последната Хохла.

345

Анонимен

преди 1 месец

По руската телевизия викат,че трябва да се отдадат някои територии.

344

Че го барате

преди 1 месец

Евроатлантици Добро утро. Новините за вас не са добри. България е проруска държава и на властването ви идва края. Ще висите по колесницата на боингите на американското посолство когато напускат България.Скоро Ще има достатъчно огън да ви стопли и опече.

343

Анонимен

преди 1 месец

Прозрението е посетило главите на пенсионерите в квартала, и рано сабахлян мъ сабудиа със скандиране "СЛАВА УКРАИНЕ!"

342

Обективно

преди 1 месец

Мисля че правилната дума е инвазията на украинските войски в Русия. Или така не е политкоректно? Истината е че западната пропаганда у нас е 101 процента. Другата истина е че натовските наемници плюс бандеровците от Украйна търпят поражения навсякъде и в Русия и в Украйна.

341

Малък Праз

преди 1 месец

Цитираните вестници са рупори на западната пропаганда. Ще е много странно, ако напишат нещо друго.

340

Отново...

преди 1 месец

...дезинформация. Войната е за огромното находище на литий в Донбас, което Путин взе този месец. От тук нататък войната за фащ става безмислена и те увиснаха, визирам блекрок. В момента Зеленски буквално търси начини за привличане на внимание, като прати дворцовата си охрана, най-вече чуждестранни наемници да убиват цивилно население в Руската тайга и да вдига шум около себе си. Тва са и последните издихания на зелената ***!

339

Мда

преди 1 месец

Мда, не ми се коментират някакви глупости на *** с претенции, че знаели "сценария на Путин"...Иначе снимката, дето сте избрали, е много показателна - от руски клип с наблюдателен дрон. Е, продължението не е много победоносно - и двата ги удрят дронове и стават на кайма, ама явно това е украинският сценарий...

338

Анонимен

преди 1 месец

Прозрението е светнало у главата на путинчо в землянката! Не могат да го из мъкнат от под леглото! Гепил се е за единия крак , тресе се и крещи СЛАВА УКРАИНЕ!

337

до ухиления бунак

преди 1 месец

и да пишеш минуси по умен няма да станеш, и недей да лъжеш, че имаш дъщеря, ти си обратен.

336

Анонимен

преди 1 месец

До 411. Т.е. потвърждаваш че украинците не са нищо повече от жалки терористи. А как света се отнася към терористите? Искаш ли да питаме Биби Нетаняху?

335

Анонимен

преди 1 месец

Нещо новините от украинския фронт рязка секнаха. Защо ли? А и за куското настъпление нещо се умълчаха украинците. Мислят, че са объркали плановата на Путин, а всъщност са ги прояснили. Прегорови няма да има скоро.

334

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Вчера един руски войник каза че са убили толкова много украйнци и техника което нямаше да се случи ако бяха в окопите.Туй че дали планирано са пуснати да влязат в Русия или е изненада,всеки сам да си прави изводите

333

глупости от сутринта

преди 1 месец

масирано настъпление, в празни села, и до там, сега ги избивал лека полека до пълното зачистване на ентусиастите. Самите американски генерали признават, че и тази контра атака на руска територия е обречена като всичко с което се захващат хохлите. Реалността е съвсем друга в действителност, а тя е, че Русия бавно и методично смазва всички наемници и украинци по целият фронт, малките и мимолетни победи на Украйна по места няма да променят фаталният изход на пъкленият план на запада.

332

Анонимен

преди 1 месец

Актьорчето е вече нелигитимен президент! Той дори няма конструкционни права да води войски,но дозите му вече явно са превишени щом е решил да унищожи окончателно Украйна. САЩ се ръководи задкулисно от евреи,Украйна е била място на голяма еврейска общност,която е имала отлични условия за търговия там, в момента има война в Израел.. С парите на евреите в САЩ освобождават територията от украинци чрез война с Русия /с 1 куршум 2 заека/и готвят в Украйна Израел 2..... Това също е възможен сценарии

331

Анонимен

преди 1 месец

Изтласкаха ли вече украинците от Курската дъга?

330

Анонимен

преди 1 месец

"Ню Йорк таймс", "Гардиън", "Вашингтон пост", "Уолстрийт джърнъл" надълго и нашироко разказват за украинското трансгранично настъпление в Курска област в Русия, за преобърнатия сценарий на Путин, но дума не казват за обвинението в метеж на 15-годишно дете, повдигнато на 15.08 от британската прокуратура.

329

Сандо

преди 1 месец

три елитни бригади на Украйна се самоубиха в Курск, това се случва.