8

Анонимен

преди 1 месец

всеки е свободен да работи където иска русия,иран,пакистан,индия,северна кория ,йемен ирак и други

7

Това са българите!

преди 1 месец

Неграмотни! Ходят по пет пъти на година на избори и избират едно и също и се чудят, че няма промяна! Трябва да дойде някой от вън да им каже, че като изберат нещо друго имат шанс за промяна! Образование (вече срутено) и IQ (способност за мислене обвързана с първото, образованието) са предпоставките за някаква промяна! Има още един фактор на влияние - остатъците от робството, робското мислене, да се снишим (милионера Гергов БСП). Не виждам искра на промяна! Нацията вече е в point of no return!

6

Анонимен

преди 1 месец

Немския съд и прокуратура хич не са си свършили работата, на немската агенция ѝ е ясно каво прави българската. Като нищо и българската да е била собственост на подставено лице на немската. Много добре знаят какво правят и са търсили как да заобиколят немските закони и да скатаят данъци и отговорност.

5

запознат

преди 1 месец

Да ви кажа честно за ниско платена работа не може да очаквате нищо. А без език има само ниско платена работа. В момента няма смисъл да се работи на запад, заплатите в България са напълно достатъчни.

4

Фемин хелп

преди 1 месец

Екатерина в Расия

3

Парижанин

преди 1 месец

Като чета тези новини напоследък, направо ще си кажа колко страшно е в Западна Европа и как не съм се сетил какви големи заплати ме чакат в България, особено в София. И колко часа е работната седмица, какво е качеството на транспорта, колко чист е въздухът, откога е е валяло, какви отпуски се дават, каква е самата среда по офисите. Съжалявам, но аз съм си направил избора. След като изпатих много пъти!

2

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо

1

Анонимен

преди 1 месец

Европейския избор на България - износ на миячи на чинии, гледачи на болни и компаньоонки.