47

хе хе хе

преди 1 месец

Значи с 2000 войника украинците превзеха 2000 кв. километра и настъплението продължава? Няма ли да се посочат имената на някои превзети населени места, извън онези 28, за които казаха руснаците? Или и тази година взе да става като миналата година, с великата перемога:)

46

Анонимен

преди 1 месец

47 снимката му е пред стената на плача в Ерусалим,за това изглежда толкова радостен,сигурно е разбрал,че настъплението му е спряно.

45

Анонимен

преди 1 месец

настъпвайте в КУРска област - там ще го ядете целия, немит!

44

Анонимен

преди 1 месец

Браво Зеле продължавайте вперьод към Мацква.

43

Анонимен

преди 1 месец

Лъже там е клане в момента

42

Обективни истини

преди 1 месец

Зеленски трябва да бъде ликвидиран, за да настъпи спокойствие. Този народ се оказа много вироглав, нагъл, нахален с някакво странно чувство за превъзходство. До вчера никой не ги знаеше, днес научихме географията на 404. Няма нужда.

41

Анонимен

преди 1 месец

Товариш зелевски лъжеш,настъплението ти е спряно,жертвите ти са хиляди,прочетете в Телеграм за "настъплението" му на зелевски.

40

До 45

преди 1 месец

А дано и урко-просяците тук ти повярват и да се вършат в Украйна,че на хората по морето им писна да им развалят сезона със селенията и простотията си

39

БПФ

преди 1 месец

Хората четат военни сводки. От четири-пет дни укропите не са напреднали нито с метър никъде, но всеки ден губят много хора и техника. Сайтчето, като ви спрат грантчетата, КАКВО ПРАВИТЕ?

38

Сега

преди 1 месец

Крим руски бил Ами Курск какъв е

37

До Анонимен 19

преди 1 месец

"А какво става с контранастъплеието? Върнаха ли вече Крим?"-----------------На път са, на път са! :) Всичко по реда си и според плана;)

36

Анонимен

преди 1 месец

Хаха, поредната дезинформация. Настъпвали "в различни посоки"...и кои са тези посоки, бе белоносия? Според украински източници на запад ВСУ е блокирано преди Коренево, на север до Малая Локня, на изток до Гири. Това е, от 2-3 дни ситуацията няма изменение - блокирани и поетапно избивани. А наркомана може да си говори каквото иска, нашите медии да бълват лъжи след лъжи, това няма да промени ситуацията и тя ще излезе наяве. Както излезе миналата година след фиаското наречено контранаступ...

35

Цанко

преди 1 месец

С този поглед на острелян коч и празноглавец,трудно ще настъпваш и завземаш в Курск!Утрото е по- мъдро от вечерта!Последни издихания на умираш и дръглив кон!

34

Мнооо яко!

преди 1 месец

Получил е свежа пратка пудра захар от Колумбия...

33

Анонимен

преди 1 месец

ЗЕЛЕ ИЗТЛЕЖДАШ МРАЧЕН И УГРИЖЕН - НЕ ПРОВАЛЯЙ ИЛЮЗИЯТА!!!...

32

До 38

преди 1 месец

МИ6 са планирали от 6 месеца влизането. Не е току видели, че няма никой и е оголено. Има нещо гнило в цялата операция. Руснаците няма да признаят, че са оголили границата нарочно защото много руснаци ги евакуираха и ще настанат бунтове. Както за Северен поток вече са известни имената на украинските водолази заложили мините, така и това ще стане ясно,но едва ли ще си признаят руснаците заради употребата на местните хора, които са пострадали.

31

Анонимен

преди 1 месец

Зеле, сбърка фронта, той е до Часови Яр. Курск е място за селфи за nekrolog

30

Анонимен

преди 1 месец

Това само потвърждава факта, че когато миналата година Пригожин с армията си Вагнер се запътиха към Москва да правят преврат - и навсякъде по пътя бяха приветствани от руснаците!, ако Лукашенко не беше го разубедил, сега Путин нямаше да го има в Кремъл. Самият Путин тогава избяга със самолет като последен трус:)) Така че Зеленски да напредва към Москва, никой няма да го спре!

29

До 38

преди 1 месец

Само да напомня за 11 септември и великото американско разузнаване. Трай си явно украинците ще ги колят на руска територия за удобно.

28

Тап

преди 1 месец

Тава настъпление е в улица без изход.