176

Анонимен

преди 1 месец

Ха-ха -ха . Изнасилването на Мецана не е приключило така разбирам от заглавието

175

Анонимен

преди 1 месец

УКРАИНА НИЩО НЕ РАЗГЛЕЖДА, РАЗГЛЕЖДАТ ТЕХНИТЕ НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛИ, И МИСЛЯ ЧЕ СКОРО НАД ЕВРОПА ЩЕ НАСТАНЕ ТИШИНА КОЛКО ЖАЛКО ЗА КРАСИВАТА ВИ ЕРОПА ЩЕ СИ ИМАМЕ ПУСТИНЯ СКОРО ВРЕМЕ

174

Анонимен

преди 1 месец

"Наркоманът излъга Путин, че ще спазва договореното в Истанбул и затова ВКС на РФ се оттеглиха. Подобна грешка Путин едва ли ще допусне. " ---- Няма,бе, вярвай! То и с Майдана нямаше да допусне, и с Минските споразумения нямаше да допусне. И че войната щеше само на украинска територия да се води, щото му бяха обещали и пак повярва (други сигурно са му виновни, че пак повярва). И още много подобни нямаше да допусне. Ама ти си вярвай, че "СЕГА ВЕЧЕ НЯМА! " Вярвай!

173

Анонимен

преди 1 месец

Големите сценаристи! ХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХА

172

82 ОМБр

преди 1 месец

Който вярва,че на Лукашенко му стиска да заложи пари!?

171

Анонимен

преди 1 месец

До 163Защото неграмотнико Беларус е струпал войски на северозападната граница на Украйна)))Нищо не е струпал, , от щаба на ВСУ казаха, че няма придвижване на беларуски войски към границите на Украйна. Тива си беше изцепка на Лукашенно колкото да се хареса на руснаците.

170

До 171

преди 1 месец

Абе всички видяхме какво взехте - 5 села с бабичките заедно.

169

Анонимен

преди 1 месец

До Ха ха "Бе до три дни взимаме Киев...... май де..... поне според плана на специалната ... аааа нещо си тама" Ама те го взеха за 3 часа, не за 3 дни. Зеленски - Наркоманът излъга Путин, че ще спазва договореното в Истанбул и затова ВКС на РФ се оттеглиха. Подобна грешка Путин едва ли ще допусне. Още на Минск2 се видя как надрусаният наркоман се хилеше като тиква на думитена Путин.

168

Кръчматъ

преди 1 месец

Противникът ви воюва дотолкова, доколкото вие му позволите! Ако противникът ви побеждава, вината е ваша, вие сте го подценили или сте му позволили да вземе инициативата в свои ръце, вашето разузнаване не струва пукнат грош, а вашите генерали са пълни н::::екадърници! Това означава, че е настъпило време за кардинални промени във висшето политическо и военно ръководство на държавата! Днес, все повече руснаци започват да разбират и оправдават твърдите и решителни действията на др. Сталин!

167

82 ОМБр

преди 1 месец

Еврейски комик да окупира руски територии,ужасът на Путин.

166

Малък Праз

преди 1 месец

Башибозукът съставен от бандеровци и наемници се качи на мешавицата от съветски и натовски машини, наду зурните и тръгна в атака. И се справи перфектно да избива цивилни, като всеки самоуважаващ се башибозук. И ще свърши като такъв.

165

Ха ха

преди 1 месец

Бе до три дни взимаме Киев...... май де..... поне според плана на специалната ... аааа нещо си тама......

164

До 112

преди 1 месец

Само да не се окаже, че сценария е трагикомедия или ужаси.

163

82 ОМБр

преди 1 месец

Постепенно войната достига ново ниво. Украйна овладява ситуацията и вече тя налага условията. Такъв изпълнен с горчивина и печал анализ може да се прочете днес в един от z-каналите в Telegram - "Критик новостной ленты".

162

До 154

преди 1 месец

Защото неграмотнико Беларус е струпал войски на северозападната граница на Украйна и може легитимно да нахлуе! А Китай не може да си позволи да изостави единствения си сериозен стратегически съюзник, което го изправя до стената. Нещата не са толкова прости, колкото твоя интелект.

161

Анонимен

преди 1 месец

"Настъплението спря. Фронта в украйна е пропукан" ---- Пак си горе-долу близо до реалността. Щото вчера един тук твърдеше, че няма настъпление и войната свърши!

160

Ха ха ха

преди 1 месец

До Анонимен 150. Не съм прочел историк да е казал, че *** е наследник на руската империя.

159

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 155. Ти много знаеш руската история. Да не би да си копейка. Ха ха ха ...

158

Анонимен

преди 1 месец

Бяхте предупредени русофилчета. Най-доброто предстои!

157

Анонимен

преди 1 месец

Ню Йорк вече е Новгород.