223

До 248

преди 1 месец

И като се събуди, какво стана пак си си просяк

222

До 245

преди 1 месец

А ние чакаме кога ще си ходят украинците,че хората по морето им провалят сезона със селенията и простотията си

221

Анонимен

преди 1 месец

Давайте украинци. Унищожавайте тая 100 годишна чекистка сволллоч до крак. Сега целия свят вази гледа и ви се възхищава.

220

До 245

преди 1 месец

С кой си говориш

219

Дл242

преди 1 месец

Дреме ми за Русия бе ,ама що не си в Уколандията като е така,а занимавал всички с украинската си простотия айде да си тръгват всички ефирни герои като е така

218

Анонимен

преди 1 месец

В Москва чакат Освободителите от Украинските войски .След 100 тжд комунизъм и фашизъм Русия ще бъде свободна .... Но руснаците не заслужават напълно тази свобода ,заради вековното малодушие ,страх и робско подчинение на престъпниците от Кремъл !!!!!!!!!!!!

217

До 241.

преди 1 месец

Чебурашките, освен копи-пейст на някоя глупост, спусната им от посолството, могат ли с пилешкия си мозък да сътворят един адекватен коментар???

216

Анонимен

преди 1 месец

Какъв срам. Влезнаха в къщата на руснака и го наритаха толкова здраво че започна да дрисска кръв.

215

До 239

преди 1 месец

Други просешки лозунги имаш ли ,че тия се изтъркаха и като ти се казва,че си нагъл ти гледаш да го докажеш явни си много "умен"

214

Анонимен

преди 1 месец

До До 236 Боли ли, боли ли лусофилче, че руснята яде як бой вече на собстена територия?

213

До Фют

преди 1 месец

На тая украинска психиатрия явно още няма ограда

212

Фют

преди 1 месец

След капитулацията на Раша, трябва да изгоним всички ***.но.фили в Сибир, при матушката им, за да може ние, нормалните българи да започнем да градим европейска България.

211

Анонимен

преди 1 месец

До До 232 Много русофили сън не ги хваща че тяхната Русия е толкова слаба и хилава, че всеки може да влезе и да трепе руски солдати на воля.

210

До 232

преди 1 месец

То тия евтини лозунги за тия три дни се изтъркаха,а явно не правиш разлика между нахлуване там , където е нямало военни и губене,и руснаците ще те научат да правиш като не си ходил на училище

209

Анонимен

преди 1 месец

До До 227 Само русофилите мразят Украйна и украинците и ги мразят защото спукаха от бой непобедимата им Русия. Така че не ми говори че русофил и украинофоб били различни ппонатия.

208

до232

преди 1 месец

А кой ти каза киев за три дни, ами ако е 30 години, кво ша правиш, европата и краваря се н,а,с,р,а,х,а още от сега, рецесия, инфлация, фалити, протести затова е специална военна операция, за укрите военна за еврпа и натото специална, и да операцията върви по план с хирургическа точност.

207

Лично мнение

преди 1 месец

1. Според най-оптимистичните изявления (на самия Зеленски) са "освободени" 1000 квадратни километра. Това е площ с размери 33х33 км. Площта на област Видин е около 3000 кв. км. 2. Това, че си си направил селфи пред табелата на едно село, не значи, че си го "освободил".3. За разлика от украинците които ги ловят като животни и ги пращат на фронта, руснаците се записват доброволци в армията. В "освободените" райони още няма партизани, но вече има добре екипирани доброволни отряди за самозащита.

206

Анонимен

преди 1 месец

Путиновата Русия е разграден двор. Той и Пригожин така си стигна до Москва а Путин запали джапанките към Сибир. Пригожин трябваше да свали Путин а не да се откаже и джуджето да го убие после.

205

Анонимен

преди 1 месец

3-дневната спец операция на клоyна Путин се превърна в пълен фарс. Русия вече губи собствени територии.

204

До 230

преди 1 месец

На тая украинска психиатрия ограда няма ли още